TOYOTA RAV4

Pradėjo aurmam, Liepa 17, 2008, 10:39:19 AM

« ankstesnis - sekantis »

aurmam

Sveiki, nusipirkau RAV ir turiu problema vaziuojant labai uzia. lyg ir guolis galinis bet sunku pasakyti gal but koks kardano guolis, Ar turejote kas nors kokiu nors problemu susijusiu su uzimu?

kubilas

Ar uzia visa laika-nesvarbu,ar ant tempimo,ar laisvo?

aurmam

jo uzia nesvarbu...
tai va ir galvopju kad gali buti guolis arba kardano guolis
siaip padangos 235 bet neturetu tiek daug uzti... ir girdisi lyg is galo.

kubilas

Nevazineju su RAV, todel tik galima bandyt paspelioti.Siaip tai rav skundziasi uzesiais,gal nedaznai,bet pasitaiko.daznai kazkas skleidz garsa is po kapoto,gal apsaugos varztai buna atsileide ,arba pamesti.dar kazkas su radiatoriaus apsauga-bet tuomet girdisi ir tarskejimas. senais laikais biciulis buvo uzmoves savo MB207 skirtingo aukscio padangas,tai mazdaug po 5 -7 tuks km reduktorius stauge  neapsakomai.aisku ,nemanau kad  dabar kazkas gali buti panasaus.bat jei uzia nuolat-tai tikrai ne sankaba. todel pabandom paklibint pakabinama guoli.o taip pat galinius ratus.gali buti ir uzverzti iki galo,bet jau nebepadeda.klibinant ratus turi buti jauciamas vos juntamas laisvumas.

Minju

Gal kam teko susidurti su sankabos problemomis? Gal kas bandėt keisti smagratį? kur ir po kam?

Edvis

teko keist,keite mototojoj,sankabos diska,isminama guoli ir lygtai smagrati, problema buvo tame ,kad ant laisvos pavaros nuspaudus ir atleidus sankaba keisdavosi garsas. Po to pakeitimo garsas nepasikeite, taigi nuvažiavom i tokvila kur pasakė jog tas garsas ir naujoms dėžems yra tai del jo nereik sukt galvos,na bent naujas detales sudejo ;)
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Rav4 2006m. D-CAT executive
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

kisa

visiems sveiki esu naujas naris turu rav 4 ir problemeliu  vaziuojant uzsidege variklio logotipas dingo trauka dirba tik ant laisvu apsuku  uzgesinus varikli uzvedi is naujo vel viskas gerai gal galite patarti dekingas

kisa

paskaiciau atsiliepimus ape rav uzesis yra ir pas mane panasus skrendant lektuvu kolkas beda verciu padangoms garsas vienodas ar nuspausta sankaba ar nuo kalno riedi del sankabos teko girdeti reikia deti 2004 metu laidos paprasta ir jokiu problemu kiek teisibes nezinau

Edvatronas

Citatakisa parašė:
visiems sveiki esu naujas naris turu rav 4 ir problemeliu  vaziuojant uzsidege variklio logotipas dingo trauka dirba tik ant laisvu apsuku  uzgesinus varikli uzvedi is naujo vel viskas gerai gal galite patarti dekingas
Man panasiai buvo corollai D4D, siaip reiktu klaidas nuskaityti, ir tada ziuret. Nors corollai klaida buvo del kuro slegio, bet panasu, kad uzsalo ar tai saliarka ar kuro filtras ar siaip davikliai subludijo, nes pastovejo siltai ir dingo beda, ir net per salcius nebepasikartojo.

kisa

matit reiks variti  skaititi klaidas tik kur geriau  ka galit patarti dar bandisiu vazineti ogal daugiau nesikartos. sandien buvo isbandimas ravui ryte buvo 17 salcio uzsivede bet ne iskarto su tokiu klaksejimu po todirba graziai saip salonas isila greitai kol kas patinka masiniukas

Edvatronas

Citatakisa parašė:
matit reiks variti  skaititi klaidas tik kur geriau  ka galit patarti dar bandisiu vazineti ogal daugiau nesikartos. sandien buvo isbandimas ravui ryte buvo 17 salcio uzsivede bet ne iskarto su tokiu klaksejimu po todirba graziai saip salonas isila greitai kol kas patinka masiniukas
Jo kai salta klaksi... nzn kas...

Memelis

Su tomis lemputemis tai burtu knyga. Pastoviai visi klausineja ir pastoviai vienas atsakymas - butina diagnostika. Ten koks tik nori but gali gedimas. Uzsidega serviso rezimas ir viskas. Reikia jungt kompa ir viskas bus aisku. Cia ne burimas is kavos tirsciu... ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kisa

rasiau del kurimosi klaksejimo tai siandien ryte specai pasake keisk akumus per silpnai suka dabar lieka pasirinkti kokios firmos ir kokie turi stoveti dabar 12  74 680  jei patarsite busiu dekingas

Miroslav

manau, kad geriausia butu toki, koks nustatytas gamintojo, gal nedaug stipresni.. Seip dyzeliams kiek zinau prie dideliu salciu toks klaksejimas yra normalu. bet nzn ar -17 tai lb didelis saltis ;) pvz tevui tik prie -30 klaksejo. Asmeniskai as esu uz originalius Toyotos akuuliatorius... laiko tikrai gerai... pas mane buvo issikroves(del mano kaidos), uzvedziau masina, pavazinejau kad uzsikrautu, ir kita diena prie -20 kaip niekur nieko..
T22

Memelis

Kiek zinau, dabar igalioti atstovai geras nuolaidas taiko originaliems akumams. Tu ten pirma pasidomek, o veliau galesi palyginti kainas ir spresti. Pas mane akumui jau greit 6 metai bus ir nieko. Sia ziema prie - 25 is pirmo karto kure. Ka reiskia originalas...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport