Kuro bako plude?

Pradėjo HDPaulius, Liepa 27, 2009, 22:28:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Markius

CitataHDPaulius parašė:
Markius, po keitimo viskas susitvarkė? Kiek suprantu, tai visą rodyklę keitei ar tik išardęs skydelį siūlelį keitei?

Keiciau visa rodykle nes siulo pakeisti neimanoma nes mano elektrikas ziurejo ir po mikroskopu sansu nera pakeisti. Po pakeitimo rodykle nebestringa, bet kaip ir visiems Avensis automobiliams nuo pilno bako rodykle krenta letai iki vidurio o poto jau zymiai greiciau ir nuo to niekur nepabegsi tokia jau juju konstrukcija. Tik reikia rasti tinkama donora (skydeli) ir pasizaisti viska perkeiciant i savaji jei tiksliai atsimenu buvo perkelta pati rodykle.

HDPaulius

Supratau, ačiū tau Markius

Markius

Memelis

Jo, tie skydeliai gali skirtis. Ant visu ju priekyje yra uzrasytas ju kodas. Siaip tai as manau tingeciau keisti jei uztektu padauzymo :D Truputi patrankai ir matai tikrus parodymus B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

HDPaulius

Pilnai sutinku su Memeliu :) Kaip ir visi čia esantys minėjo, reikia orentuotis pagal nuvažiuotus kilometrus

Stebetojass

Na pas mane Avensije sakyciau rodo normaliai. Gal tiesiog priklauso kartais kaip masina pastatita i nuokalne  ar viens sonas daugiau pasvires ir skiriasi tuomet galbut. Nes bun pas mane kad vaziuoji pradzioj rodo viena padala nukritusi , o paskiau po kiek laiko pavaziavus rodo jau apie puse bako dviem padalom nukrite kaip ir turetu buti. :)
AV