dreba

Pradėjo asmobil, Rugsėjis 12, 2014, 00:27:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

an2rius

Sveiki, pas mane si problema dbr atsirado.. kuo daugiau gazo, tuo didesne vibracija.. Pasaliniu garsu jokiu nera.. vaziuojant i kalna geriau but uzsiciaupus, nes galima ir dantis susidauzyti.. Vibracija atsirado sakyciau per "nakti" ir kuo toliau, tuo blogiau..

RDeEsser

Citata iš: an2rius Įrašytas Birželis 29, 2015, 18:59:43 PM
Sveiki, pas mane si problema dbr atsirado.. kuo daugiau gazo, tuo didesne vibracija.. Pasaliniu garsu jokiu nera.. vaziuojant i kalna geriau but uzsiciaupus, nes galima ir dantis susidauzyti.. Vibracija atsirado sakyciau per "nakti" ir kuo toliau, tuo blogiau..
Tai panašu kad apie tą patį kalba ir šios temos autorius,kažkaip nieko naujo nepapasakojai. :think:
E

an2rius

Galbut ir taip.. o ar yra koks rimciausias budas nustatyti ar smagratis ar tas pusasis kaltas?

RDeEsser

Citata iš: an2rius Įrašytas Birželis 29, 2015, 20:24:05 PM
Galbut ir taip.. o ar yra koks rimciausias budas nustatyti ar smagratis ar tas pusasis kaltas?
Na pačiam turėtų būti sunkoka nustatyti jei niekada nesi to daręs,čia geriausiai manau turėtų nustatyt kokio patikimesnio serviso meistro žvitri akis ;).Šiaip kažką panašaus ir aš juntu savo ratuose retkarčiais,bet dar ne pastoviai.O kai tai jau pradės erzinti,bandysiu giliau pasikapstyt šiuo klausimu.Tada gal būt ką nors ir įdomiau papasakočiau šiuo klausimu.
E

an2rius

buvau servisiuki, sake 100% pusasis kaltas, vidines granatos issimale, vaiksto i visas puses kaip nori, o ir sausos kaip sahara.. uz darba nori 70 eur.. daug ar mazai? gal kas turit pusasi atliekama?

egariukas1

Uz pakeitima daug 70 euru,ne kazi kiek ten to darbo,manau kokia 20 per akis.Pusasi nelengva rast manau,nors dar nereikejo paciam

RDeEsser

Palindau ir aš šian po dugnu pažiūrėt kas ten įdomaus su tais pusašiais.Na ilgasis (keleivio pusės) sukiojant su ranka gerokai daugiau laisvumo turi nei kairės pusės,ši praktškai kaip įkalta,vos galima pajusti kažkokį judėjimą.Taigi nežinau kiek ten to laisvumo gali ir turi būti,dar nesidomėjau.Bet kol dar baisiai neerzina drebulys,turbūt dar kurį laiką reik važiuot kol pribręs reikals.
E

an2rius

kadangi tokia "didele" pasiula, tai jau gali pradet dairytis..  :goodboy: maniskes granatos judas ir aukstyn ir zemyn ir sukiojant ir skersai.  :( Apvaziavau dali shrotu Kaune, nepavyko rasti visai. Chebra sake tokias masinas vengia pirkti, tad greitu metu nauju detaliu nenusimato shrotuose.  :-{ o kas del kainu, tai vienam shrote atiduotu uz 100 pinigu jei turetu aisq, kitam uz 180 pinigu.. pagrindas apie 120-150..bet neturi  :-]

an2rius

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Birželis 30, 2015, 16:25:05 PM
Uz pakeitima daug 70 euru,ne kazi kiek ten to darbo,manau kokia 20 per akis.Pusasi nelengva rast manau,nors dar nereikejo paciam

nu man ir atrodo kad per daug..ieskosim pigiau, aisku kai rasiu pusasi  :-]

RDeEsser

Citata iš: an2rius Įrašytas Birželis 30, 2015, 21:13:15 PM
kadangi tokia "didele" pasiula, tai jau gali pradet dairytis..  :goodboy: maniskes granatos judas ir aukstyn ir zemyn ir sukiojant ir skersai.  :( Apvaziavau dali shrotu Kaune, nepavyko rasti visai. Chebra sake tokias masinas vengia pirkti, tad greitu metu nauju detaliu nenusimato shrotuose.  :-{ o kas del kainu, tai vienam shrote atiduotu uz 100 pinigu jei turetu aisq, kitam uz 180 pinigu.. pagrindas apie 120-150..bet neturi  :-]
Yra jų,tik pinigus mokėt būk pasiruošęs.
E

Bemsas

Naujas originalus tik 500eur (y)

NNZ

mazasis pusasis 100E ilgasis 120E jei mazesnes kainas, tai tada vietoj reikia ziuret ar netokipati lauza perkat. As laukiau pagal spec uzsakyma kol masina neatvaziavo is norgu. Tada paemiau iskart abu vienas stovi pas mane kitas pas SMAC ir be jokiou bedu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)