Avensis D4D 2001 vakumo siurblis

Pradėjo Stebetojass, Liepa 31, 2009, 20:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Stebetojass

Tokia beda istiko mano toyota. Suprstejo stabdymo efektivumas.
Speju kad kazkas su vakumo siurbliu. Gal kas buvote susidure su vakumo siurblio gedimu? Ar panasiom problemom kai stabdai ir po trecio pedalo paspaudimo nebestabdo?
AV

mind

Sakyčiau su stabdžiais čia nieko burt negalima- varyt pas meistrus kuo greičiau.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ketvirtasis

Vaje kaip nepasiseke pas mane jau buvo shis nemalonus nuotikis. Pats siurblys apie 2000 lt. Pakeitimas 60lt.(AUTOTOJA) shi darba galima ir paciam atlikti (du ar trys varztai) labai paprasta. Man patare nusipirkti padeveta, gavau uz 300. Taigi Autotoja sutvarke be eiles (sheshtadieni po pietu) shi gedima ir labai likau patenkintas ju paslauga.      

Memelis

Man yra panasiai buve su kita auto, tai irgi pirkau naudota ir keiciau. Naujas labai brangiai kainuoja, neapsimoka...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Stebetojass

Na ka padarisi teks ir paciam ieskotis naudoto . Nuimti tai tikrai pritariu nera sunku , bent pas mane du varztai ir viskas. Kiek girdejes tai seip jie retas atvejis kad sugenda.  Manau kad galbut per velai keisti tepalai, ir arba uzsikimses tepalo kanalas , ko pasekoj ant sausu sukesis ir padile ploksteles viduje.
AV

Stebetojass

Beje toks idomus dalykas su tuom vakumo siurbliu. Ipilus sviezio tepalo tiesiogiai i siurbimo slangute kuri eina i siurbli . Pagereja jo siurbimas  zimiai. Tai vat del to ir manau kad galbut bus tepalo kanalas uzsikimses, nepaduoda reikiamai tepalo i siurbli ir jisai ant sausu sukdamasis nebeatlieka savo funkcijos .  Ir dar toksai idomus dalykas. Ryte uzvedus kelis kartus pasigirsta toksai garsas puuum. O pastaruoju metu to garso rytais nebegirdziu . Tai cia manau siurbliukas hermetizuodavo sistema. Ka jus manote? Ar jum tokiu niuansu yra buve?
AV

cu

Barracuda

Tokia pat bėda ištiko ir mano avensį praėjus dviem savaitėm po įsigyjimo ir savaitei po alyvos keitimo. Tokviloje užsakė siurblio remkomplektą, nes mentelės kurios jame yra akivaizdžiai išsidėvėjusios. Įdomiausia tai, kad perrinkus siurblį (liko tik senas korpusas) jo našumas padidėjo labai neženkliai, vietoj 0,4 baro ant laisvų sūkių yra 0,6. Tokvila mane išleido pasivažinėt savaitę ir tada spres kama bėda.

Barracuda

Dar toks dalykas, ar negalėjo tokia bėda nutikti todėl, kad pagal katalogą šiems varikliams galima pilti alyvą 10W40, o supilta buvo 5W40?

kaktusas

Pagal kokį čia katalogą taip, tai reiškia ir man Tokvila pylė ne tai kas priklauso, o 5w30? Ot žulikai :D

laurynui

Siaip priklauso  5w30  bet galima laviruoti yvairiuose diapazonuose viskas nuo klimatiniu salygu ir pinigines priklauso   gali pilt 5w40    10w50    10w40  ir tt.....   as asmeniskai rekomenduoju  5w40 sint    nes ant 10w50  ner Lt  
Nieko
Nera
Neimanomo

Barracuda

Citatakaktusas parašė:
Pagal kokį čia katalogą taip, tai reiškia ir man Tokvila pylė ne tai kas priklauso, o 5w30? Ot žulikai :D
Aš šitame forume radau nuoroda į nestes alyvų katalogą su aprašymais.
Ketvirtadienį busiu Toviloje, apie rezultatus papasakosiu.

kaktusas

CitataAš šitame forume radau nuoroda į nestes alyvų katalogą su aprašymais.
Ketvirtadienį busiu Toviloje, apie rezultatus papasakosiu.
Kažkur ne ten žiūrėjai arba tavo kita auto nei aprašyme parašęs... Toyota EU Avensis 2.0 D4-D 2000 - 2002

FUX

pagal juos gan daznai reikia keist :)
bent jau kitus teplaus ir skyscius neskaitant variklio alyvos
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Barracuda

Pagaliau sutvarke man siurbli. Kaip ir minejau keite siurblio vidurius, situacija negerejo. Galiausiai paklause manes, prapute tepimo kanala. Viskas pradejo dirbt puikiai. Jei kam bus panasiu bedu, galit nueme siurbli uzkurt varikli ir ten pro tokia anga tepalas turi ne varveti o begti geroka ciurksle. Jei taip yra ir veikia blogai tada ieskot bedos kitur.
Jei kam idomu, palikau Tokviloje uz visa malonuma 345Lt