Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

Osram night breaker plus. Patenkintas

stasysd4d

O ju sviesa balta ar melsva gal I xenonus panasu?

TYRAN

Citata iš: stasysd4d Įrašytas Gruodis 22, 2013, 12:24:19 PM

Baltesnė už klasikinių lempučių dėka didesnio šviesos srauto. Melsvumo ir panašumo į Xenon'us neturi. Gerai apšviečia šlapią asfaltą.

TYRAN

MindaugasB

Citata iš: stasysd4d Įrašytas Gruodis 22, 2013, 12:24:19 PM

Halogenu melynu nera. Jeigu nori xenono tai ir dekis xenona.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 22, 2013, 13:15:10 PM
Halogenu melynu nera. Jeigu nori xenono tai ir dekis xenona.

Būna baltos labiau į melsvumą, nei į gelsvumą. Pvz.: http://www.1stautobulbs.com/webimages/coolblueGoodPic.jpg

MindaugasB

Sviecia ta pacia balta spalva :) melsvus motyvus isivaizduoji galvoje, nes parasyta BLUE tai ir ieskai BLUE :D
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 22, 2013, 13:23:39 PM
Sviecia ta pacia balta spalva :) melsvus motyvus isivaizduoji galvoje, nes parasyta BLUE tai ir ieskai BLUE :D

Pakeitus vieną lemputę Blue (berods Philips buvo) į vieną lemputę Night Breaker ir sulyginus uždegtas abi lempas - akivaizdžiai šviečia ne ta pačia balta spalva :) O mano galvoje melsvi motyvai... retas svečias :)

MindaugasB

Pasikartosiu ka rasiau anksciau, jeigu nelabai supranti kur link suku: halogenu melynu kaip xenonai nera.

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 22, 2013, 13:42:22 PM
Pasikartosiu ka rasiau anksciau, jeigu nelabai supranti kur link suku: halogenu melynu kaip xenonai nera.

Xenonų skirtingo mėlynumo būna. Pvz. kai savo audinę pardavinėjau, net nesuprato pirkėjai, kad čia ksenonai - buvau baltus įsidėjęs. 4300K berods buvo.

MindaugasB

Ne melynumo skirtingo, o skleidziamos sviesos temperaturos pagal Kelvino skale. Temperatura apsprendzia akiai matoma spalva. Gali xenonus ir 3000K isideti ir jie bus geltoni.

naujas32

Sveiki, nenoriu kurti naujos temos, turiu klausima, ar lengvai isisjima priekinis zibintas?, man jis rasoja pastoviai.
Gal kam yra tekia isimineti kokie niuansai? Aciu

Bemsas

Citata iš: naujas32 Įrašytas Kovas 22, 2014, 19:26:39 PM
Sveiki, nenoriu kurti naujos temos, turiu klausima, ar lengvai isisjima priekinis zibintas?, man jis rasoja pastoviai.

Kai nuimsi bamperi - lengvai isimsi :D

TYRAN

Citata iš: naujas32 Įrašytas Kovas 22, 2014, 19:26:39 PM

Kur dingęs?