dreba vairas vaziuojant greiciau negu 90km/h*

Pradėjo laizekas, Rugpjūtis 18, 2009, 00:26:08 AM

« ankstesnis - sekantis »

laizekas

Turiu tokia didele beda, dreba vairas vaziuojant greiciau negu 90km/h , kur veziau, kur balansavo, tikrino ratlankius, visur guztauja peciais nezino kas blogai, vieni kaltina ratlankius, kiti padangas, padangos naujos Falken ze912 pirktos is parduotuves, ratlankiai no name firmos, bet parvezti is vokietijos ir nuimti nuo avensio, liktai ne taiwanio gamybos, kiek bandziau, kiek tikrinau su kitom padangom(padangos ne pirmos jaunysnes), visada drebedavo vairas, buvau uzsidejas r14 skardinius ratus su vasarinem padangom, be problemu 150km/h vaziavau niekas nedrebejo,tai tureciau toki prasyma ir pasiulyma, paskolinkite man pusdieniui, tiksliau porai valandu ratlankius, reiktu 2vnt, o uz paskolinima, as jums nemokamai permontuociau ratus ir subalansuociau, atsidekociau uz padaryta paslauga.

P.S. Avensis , 5x100, centrine 54. Mano lietu ratlankiu ziedai pakeisti i naujus, pakaba tvarkinga, varztai nauji, priverzia ratlanki gerai. Veziau i Melga, dagri, pas garazinius visokius - nei vienas nepasake kur problema.
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

NNZ

o po 90 pastoviai dreba? Na paskolinčiau, bet tik kai būsim Molėtuose ir į žvaigždes žiūrėsim
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

laizekas

Pastoviai dreba, kuo greiciau tuo labiau, bet po paskutinio karto balansavimo tai 90km/h pasiekus jau prasideda. Bet pas tave tie ratlankiai ant masinos uzdeti?

NNZ

TCL

O tai gal ratlankis sulankstytas nezymiai kazkuris priekinis? Pas mane ant golf buvo kazkas panasaus drebedavo. Tai pasake kad ratlankis kreivas nezymiai. Istiesino ir baiges. A ir dar pakeite sena zieda iscentravimo i nauja.

Adga

Kiek už tas padangas mokėjai?
Gal kokios su broku... Pas mus servise yra buvę varijantų kad BÛTENT dėl BROKUOTØ padangų "drebėjo" vairas...
Dar gali būt kad blogai išbalansuotos. Keliuose servisuose pabandyk tai padaryti. Gal balansavimo staklės neperkalibruotos.

laizekas

Bandziau grazinti, bet nepriema, kaltina kad pakaba bloga, ratlankiai tiesus, gal vienas kazkiek turi judesio, bet jis gale stovi, prasedejas esu visa diena dagryje, buvo chebra subalansave kad net nei vieno svarelio nereikejo deti, bet vistiek drebejo, buvau dviejose melgose, suko ant naujausiu stakliu, sake viskas turi buti gerai, n kartu buvau justiniskese pas toki vyruka, ten balansavo man gal 4 kartus, paskui gariunuose pas toki meistriuka sedejau visa diena, irgi nieko negalejo atsakyti, tai del balansavimo neaisku, dabar turiu viena varianta, deti ant kitu ratlankiu ir bandyti vaziuoti, nes jeigu dreba ant kitu ratu, vezu grazinti padangu. Ziedai iscentravimo nauji uzdeti

Memelis

Zinau, kad su restauruotom padangom buna taip, kad ju neimanoma isbalansuoti. Tai gal ir tau tas variantas pasitaike. Siaip tai jo, kai tiek servisu praejes tenka visko griebtis, kad ir ratlankius kitus bandyt pasikeisti...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

TCL

Arba mistika :-) nes paskaicius tikrai dauk visko isbandyta.

filtras

o tai nuo galo uzsimesti ant priekio nebandei?

laizekas

Padangos NAUJOS, nerestauruotos, prieki su galu keista dahuja kartu, nera skirtumo. Kartais tai galvoju mesti i krumus tas padangas ir ratlankius,uzsideti ziemines padangas ir ramiai vazineti iki kito sezono, nes vaziuojant tik greiciau vaziuoji ir dreba iskart stipriai vairas . Nesinori dar daugiau eksperimentuoti, nes vien uz montavima ir balansavima esu palikes kokiu 300lt, dar aisku neskaiciuojant kuro ir t.t.

NNZ

o tai kiek supratau ant tų pačių ratlankių kur žieminės buvo ir vasarines padangas dėjai?

laizekas

Ziemines pas mane r14, vasarines r15, buvau susitares su vienu vaikinu, kad jis man paskolina vasarines padangas r14, as persimontavau ir pameginau ir viskas zjbs, vaziuoja be jokiu drebejimu, tik kvailai padariau, kad nepermontavau lietniku, o montavau skardinius r14, tai dabar gal reikia susisaudyti kitas padangas ir dar karta persimontuoti ratus du, tuomet gal kazkas paaisketu

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

laizekas