Naujos Padangos

Pradėjo DomInuS, Spalis 28, 2014, 13:48:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

bosis

Gal kas važinėjat Avensiu dygliuotomis padangomis? - parašykit atsiliepimus. Ir dar ką manot kas geriau: 215/50R17 MAXXIS NP3 95T Dygliuota už 74 EUR ar ROADSTONE Winguard 231 - 215/50R17 91T (2013-2014) už 82 EUR. Ačiū
facelift ;)

MindaugasB

Sveiki, padiskutuotim dar apie padangas :) Dairausi 225/65/R17 Highlanderiui naujo komplekto. Pradejau galvoti apie A/T tipo padangas. Vasara, rudeni man kaip ir klausimu del ju nekyla, o kaip del vazinejimo lietuviskos ziemos metu? Pagal mano vazinejima tai 90% mieste ant asfalto vaziuota bus, like 10% uzmiestyje ar per stipriau apsnigtas vietas tam paciame mieste, kur nelabai valo ir barsto (Zveryno mikrorajone pvz).

Gal kam teko ziemomis vazineti su A/T tipo padangom? :) Atsiliepimai kokie butu. Jeigu nores kas nors paaiskinti, kad jokia A/T neatstos ir pigiausios kiniskos ziemines, tai geriau nerasykit nieko :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 29, 2017, 12:11:33 PM
Sveiki, padiskutuotim dar apie padangas :) Dairausi 225/65/R17 Highlanderiui naujo komplekto. Pradejau galvoti apie A/T tipo padangas. Vasara, rudeni man kaip ir klausimu del ju nekyla, o kaip del vazinejimo lietuviskos ziemos metu? Pagal mano vazinejima tai 90% mieste ant asfalto vaziuota bus, like 10% uzmiestyje ar per stipriau apsnigtas vietas tam paciame mieste, kur nelabai valo ir barsto (Zveryno mikrorajone pvz).

Gal kam teko ziemomis vazineti su A/T tipo padangom? :) Atsiliepimai kokie butu. Jeigu nores kas nors paaiskinti, kad jokia A/T neatstos ir pigiausios kiniskos ziemines, tai geriau nerasykit nieko :)
Yra dviejų tipu tokios padangos, daugiau žiemai skirtos ir daugiau vasarai, aš siūlyčiau skirtas labiau žiemai, nes jos yra minkštesnės ir sukibimas geresnis, minusas greiciau dyla, bet manau saugumas svarbiau :)

MindaugasB

Slashai, o konkrecius gamintojus ar net ir modelius minkstesniojo tipo gali pavardinti? :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kiaules galva

Citata iš: balticam Įrašytas Rugpjūtis 30, 2017, 20:30:20 PM
Na mes kalbam apie Toyotas....
Mano Toyota Verso 2012m, 2.0l, D4D - isriedejo is salono su 5 km rida, dabar 440k po 5 metu. Nieko dar nekeiciau, isskyrus 5 komplektus padangu ir einamieji servisai. Nevazineju kaip pensininkas, smaugiu kiek gallig ir pasikrovus iki lubu ne viena karta is UK i LT vazineta.. Si rudeni jau keisiu i nauja. Tik i dyzeli.
Zmonos Toyota Avensis 2013, D4D - dabar rodo 153K. Nieko nedaryta, jokiu problemu. Megsta ir mieste nemazai pasitrint..
T
Gal gali pasakyti kokias padangas naudoji, jei su jomis nuvaziuoji po 90k??? Man kazkaip su komplektu padangu pavyskta padaryti 45k maximum. Beje vazineju irgi UK   80% greitkelis ir 20% miestas.

balticam

Citata iš: kiaules galva Įrašytas Rugpjūtis 30, 2017, 20:58:16 PM
Gal gali pasakyti kokias padangas naudoji, jei su jomis nuvaziuoji po 90k??? Man kazkaip su komplektu padangu pavyskta padaryti 45k maximum. Beje vazineju irgi UK   80% greitkelis ir 20% miestas.

Michelin Energy Saver +
Po 90k drasiai praminsi...

augisz

Michelin energy saver turejom. Ant sauso asfalto kaip ikalta stovi, bet jei stipresnis lietus, slapia zole ar zvyriukas - sakes.

balticam

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 30, 2017, 21:36:32 PM
Michelin energy saver turejom. Ant sauso asfalto kaip ikalta stovi, bet jei stipresnis lietus, slapia zole ar zvyriukas - sakes.
Is dalies sutinku, bet kalba eina apie kilometraza ir jos cia permusa visas padangas. Anglijoj lietaus uztenka, rimtu problemu del situ padangu neturejau. Taip, jos kietesnes gumos, bet ziemos cia nera(bent jau pietu regione) todel man visai tinka.

ruta_

Sveiki, ruošiuosi pirkti vasarines padangas; man pataria vietoje 205/55/R16 pirkti 195/65/R16 - ar tokios  yra?  todėl , kol nenupirkau, noriu patarimo. Pataria aukštesnes, kad saugiau būtų netyčia įvažiavus i duobę.. aš galvoju apie 205/55/R16;
Dėl gamintojo:Michelin kokias rekomenduotumėt? Arba kokias kitas rekomenduotumėt?
Today is the last day of the rest of your life.

Egis_

Citata iš: ruta_ Įrašytas Balandis 03, 2018, 19:33:47 PM
Sveiki, ruošiuosi pirkti vasarines padangas; man pataria vietoje 205/55/R16 pirkti 195/65/R16 - ar tokios  yra?  todėl , kol nenupirkau, noriu patarimo. Pataria aukštesnes, kad saugiau būtų netyčia įvažiavus i duobę.. aš galvoju apie 205/55/R16;
Dėl gamintojo:Michelin kokias rekomenduotumėt? Arba kokias kitas rekomenduotumėt?
na manau is dalies teisingai pataria - siauresnes/aukstesnes, aurisui ju pilnai pakaks. Michelin geros padangos, manau cia jau tegul sprendzia tavo pinigine :) as realiai imciau sau kito gamintojo ir nepermokeciau uz varda.

MindaugasB

Patarimas logikos turi, kad aukstesnes saugiau i duobe ar i astru bordiura pataikius. As asmeniskai likciau prie 205/55, nes tas 195/65 yra daznai naudojamas komerciniam transportui. Pasirinkimas rasto ir padangu daugiausiai sukasi apie R16C. Nezinau ar tau reiketu rinktis sita dydi. Nes ir 195/65 spidometro parodymai bus kiti: pvz spidometras rodo 90km/h o realus yra 94km/h. Prie 130km/h ant spidometro bus apie 136km/h realus. Taip pat ir padangu pasirinkimas 205/55 zymiai zymiai didesnis nei 195/65.

O del Michelin tai as nesu sito gamintojo megejas didelis, taciau ant Aurio turiu gamyklines Primacy HP padangas. Vis dar vaziuoju su jomis ir vargo nematau, nes nusidevejimas labai mazas. Vasarinems padangoms reikia ziureti, kad greicio indeksas butu didesnis nei 160km/h, nes vasara greiciai didesni autostradose. Galima galvoti apie Nexen, Falken, Hankook, Fulda, Nokian gamintoju padangas nepermokant uz varda.
Pvz. esu turejes Fulda Eco Control hp su nurodytu 67dB garso lygiu. Tikrai geros padangos. Rytine Lenkija dvi vasaras su jomis maisiau ir per saule ir per lietu, jokiu nusiskundimu. Mokejau po 43eur/vnt. Pirkciau vel ir vel.

slashas

O aš patarčiau tokius išmatavimus ką gamintojas rekomenduoja.

ruta_

Ačiū už patarimus, pirksim Egzotikoj, turėsiu iš ko pasirinkti :)
Today is the last day of the rest of your life.

slashas

Citata iš: ruta_ Įrašytas Balandis 04, 2018, 00:04:42 AM
Ačiū už patarimus, pirksim Egzotikoj, turėsiu iš ko pasirinkti :)
Tikrai taip, turėsite pasirinkimo iš senai sandėliuojamų padangų :) siūlyčiau atidžiai pasižiūrėti kelintų metų gamybos pagal DOT šifruotę, rasite internete kaip ir kur pažiūrėti. Siūlau ne senesnes kaip 2015 metų gamybos ;) o geriausiai 2017 galo ;)

Gmc

2015? Aš pirkdamas naujas ir mokėdamas savo pinigus imčiau tik 2017-2018 :)