Toyota avensis 2003 2.0d4d 85kw diesel problemos su trauka

Pradėjo arth, Spalis 28, 2014, 19:33:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

arth

Sveiki, pirmos toyotos savininku tapau neseniai, labai džiaugiausi šiuo automobiliu, tačiau jau antra kart ji man pradėjo ožiuotis, nei is sio nei is to ima ir dingsta trauka, klaidų jokių nemeta, servise sakė, kad diagnostika man taip pat nieko neparodys, bet tikriausiai kalta elektra, gal kas esate susidūrę ir galite kažkaip patarti šiuo klausimu?
Prie to paties, bludija signalizacija, kai sugalvoja tai ir kaukia, bet kai pakaukia, buna rami iki kito ijungimo.

ketvirtasis

Citata iš: arth Įrašytas Spalis 28, 2014, 19:33:34 PM
Sveiki, pirmos toyotos savininku tapau neseniai, labai džiaugiausi šiuo automobiliu, tačiau jau antra kart ji man pradėjo ožiuotis, nei is sio nei is to ima ir dingsta trauka, klaidų jokių nemeta, servise sakė, kad diagnostika man taip pat nieko neparodys, bet tikriausiai kalta elektra, gal kas esate susidūrę ir galite kažkaip patarti šiuo klausimu?
Prie to paties, bludija signalizacija, kai sugalvoja tai ir kaukia, bet kai pakaukia, buna rami iki kito ijungimo.
Nekūręs naujų temų senose paskaitinėk, būsi jau ne pirmas su šiuo klausimu. Tą patį ir tau patarsime: pradžiai pasidaryk diagnostiką. Ir mum sakyk gedimo (ų) kodus tada ir bandysim spręsti tavo problemą.

arth

Nu puse vienos didelės temos perskaiciau bet taip ir neradau visiškai nieko naudingo :/ bandysiu šiandien gal atlikt diagnostoka, parašysiu kaip sekesi :)

Azzled

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

arth

Citata iš: Azzled Įrašytas Lapkritis 02, 2014, 18:53:11 PM
Kai dinksta trauka kokius dumus meta is duslerkes?
Ant laisvos eigos sunkiai gazuojas, bet pramusa ir uzsikaukina kaip reikiant, tuomet zeme pajuoduoja net.

Ps. Diagnostika visiskai nieko neparode.
Pss. Turiu itarima kad trauka dingsta kai uzssyla variklis, nes kai pastovi kurį laiką tai uzkurus vel viskas ok, aisku neilgam, gal kokias 5min tik norm trauka...

Bemsas

Diagnostika tikrai turejo parodyti. LIVE DATA ant veikiancio motoro ziurejo diagnostikoje? Ar tik paziurejo kad nera klaidu?

arth

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 02, 2014, 22:06:53 PM
Diagnostika tikrai turejo parodyti. LIVE DATA ant veikiancio motoro ziurejo diagnostikoje? Ar tik paziurejo kad nera klaidu?

Nu sake visaip checkino, ir motorui dirbant aisku, bet tuo metu vel buvo atsiradusi trauka...

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Azzled

Pamegink EGR prasivalyt, ten jis lb lengvai nusiema tik nenuiminek esant karstam varikliui nusideginsi su ausinimo skysciu.

Modka

Citata iš: arth Įrašytas Lapkritis 03, 2014, 11:57:38 AM
Nu sake visaip checkino, ir motorui dirbant aisku, bet tuo metu vel buvo atsiradusi trauka...
Dazniausiai del egr buna bet gali tiek nuo maf, scv, purkstuku dingineti. elektronika abejoju kad kalta.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

arth

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

Buna kad ir filtras kaltas... Man taip buvo buvau idejes Filtron pati lieviausia, tai ispradziu gerai pravaziavus 10km toks jausmas kad jis uzsikiso, lyg pakrauta plytom priekaba trauktum... iki 2rpm dar puse velnio bet virs ziauriai letai greitejo... Pasikeisk dar karta kuro filtra, aolamai visus filtrus gero gamintojo issivalyk egr... tada jei nepades pabandyk atjungt egr ir vaziuot... pabandyk atjung maf sensoriu jei trauks taip paciai jis sugedes... O toliau jei is siu isvardintu variantu nepades nei vienas statyk ant kompo diagnostikui bus lengviau ieskot bedos.

Tiutis

Beje, o tau minimaliai nesutrukcioja masina? Turejau avensy 85kw buvo labai panasi situacija nieks nerado problemos taip ji ir pardaviau... turejau ir 110kw avensy irgi kartais uzeidavo bukumas irgi kompas nieko neparode... tokios jau tos toyotos kad kompas beveik nemeta jokiu klaidu kas susije su traukos dinginejimu.. (-)