Avensis D-Cat sunkiai jungiasi 1bėgis

Pradėjo Animal, Lapkritis 03, 2014, 23:09:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Animal

Sveiki, gal kas numanot kas čia pasidarė, kad kažko kartais sunku įmest į pirmą pavarą tiesiog bejungiant užstringa vos ne ir nebeleidžia įmesti pirmo bėgio, tik per kelintą kart išmynus eina gražiai įmest pirmą bėgį. Kas įdomu, kad kartais lyg niekur nieko įsimeta tvarkingai nu bet kartais užstringa ir nenori įsimesti, tas pats kartais ir su atbuliniu...  ff :think:
Gal kam kada buvo kas panašaus?

tevas

Ko gero rida nemaza arba kilimas uzsilenkes, neleidziantis isminti sankabos.

katana7

Citata iš: Animal Įrašytas Lapkritis 03, 2014, 23:09:44 PM
Sveiki, gal kas numanot kas čia pasidarė, kad kažko kartais sunku įmest į pirmą pavarą tiesiog bejungiant užstringa vos ne ir nebeleidžia įmesti pirmo bėgio, tik per kelintą kart išmynus eina gražiai įmest pirmą bėgį. Kas įdomu, kad kartais lyg niekur nieko įsimeta tvarkingai nu bet kartais užstringa ir nenori įsimesti, tas pats kartais ir su atbuliniu...  ff :think:
Gal kam kada buvo kas panašaus?
Problema pavarų dėžėje, jau ne iš vieno esu girdėjąs apie šią problemą.

MnDs

buvo kazkurioje temoje jau kalbėta, kad sinchronizatorius kaltas. Stovint vietoje jungiasi lengvai, jei auto nors kiek greiciau rieda 1begis sunkiai jungiasi. Pas mane kol auto neisilusi, dar ir antras begis sunkiai jungiasi. liktais daugumai 6begiu dezems taip nutinka

Saulius SSS

Dar gali pasitikrinti bėgių rankenos mechanizmą nuėmęs pavarų svirties užvalkalą. Jei dėžė 6 pavarų,R ir 1 yra atskirti tokia baltos plastmasės pertvara. Ten turi būti pritepta baltu tepalu. Gal būt ten sausa. Šitas apžiūrėjimas tau nieko nekainuos. O padėti gali. Jei ten viskas gražu,tada jau liūdniau,kaip rašė kolegos.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Animal

Dėkui reikės apžiūrėti artimiausiu metu, o kaip rašė narys MnDs tai bėgis kaip tik man sunkiai stovint vietoje nejudant jungiasi..

egariukas1

Jei nejudant-gal tik mechanizmas perjungimo padilo.Nors mazai tiketina.Man isvis nesiseka su pavaru dezem,kiek turejau masinu gal tik moskviciaus jungesi normaliai :D su peregazovkem zeminant  reikedavo jungt (aa)

Animal

Kol dar nenuvariau i servisa tai dar pasiguosiu kad idomus dalykas ir keistas kad kai masina uzgesinta begiai metosi be problemu... :-D

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

katana7

Citata iš: Animal Įrašytas Lapkritis 23, 2014, 22:26:59 PM
Kol dar nenuvariau i servisa tai dar pasiguosiu kad idomus dalykas ir keistas kad kai masina uzgesinta begiai metosi be problemu... :-D
Kai sutvarkysi parašyk, kas buvo ir kiek kainavo.

Animal

Žodžiu nelabai laiko tam buvo o užkniso juodai tai staigiai į toyotos centrą rado bėdą - reikia keisti pavarų dėžės riebokšlį taškė tepalus trūko litro tepalo tai laiku nuvažiavus kaina 300lt :) 

katana7

Citata iš: Animal Įrašytas Gruodis 15, 2014, 13:25:11 PM
Žodžiu nelabai laiko tam buvo o užkniso juodai tai staigiai į toyotos centrą rado bėdą - reikia keisti pavarų dėžės riebokšlį taškė tepalus trūko litro tepalo tai laiku nuvažiavus kaina 300lt :) 

Tai tau papildė tepalų ir pavaros pradėjo normaliai jungtis?

Tiutis

Cia 300lt su viskuo ir +tepalas? Jeigu taip, tai labai gera kaina kaip toyotos centre... Vien tik riebokslis kainuoja apie 80-100lt nes parsiduoda tik originalus.

Tiutis

Beje, jeigu litro tepalo dezej truko, tai tikrai turejo sunkiau begiai jungtis. Laiku pastebejai, butum paturejes bedele  :)

JeMasLT

O ou. reik ir man susimastyt. Sunkiai jungiasi bet labai nesiparinu :)