Įsijungia radiatoriaus ventiliatorius prie -6

Pradėjo Ignas D-cat, Lapkritis 27, 2014, 19:59:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ignas D-cat

Sveiki,

Siandien laikiau uzvesta varikli, gal 15min (darbine temperatura jis buvo pasiekes pries tai) ir galvoju islipsiu i lauka atsidarysiu kapota ir paziuresiu ar tikrai gerai esu priverzes akumuliatoriu po keitimo, o cia tik pyst ir isijunge radiatoriaus ausintuvas, paburzge 20 sekundziu ir issijunge. Man ir kilo klausimas ar normalu, kad prie -6 laipsniu ausintuvas sudirbo>? temperatura kaip ir visada beveik per viduriuka, pries tai vaziuota graziai.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Venza

Kai isijungia kondicionierius,kartu isijungia ir ventiliatorius.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Jei variklis įšilęs iki darbinės temperatūros, tai gali ir ventiliatorius įsijungti. Man taip yra buvę prie nulinės temperatūros, prie minusinės nesu atkreipęs dėmesio, bet manau tas pats būtų.

Ignas D-cat

Venza buvau nuejes iki automobilio, uzkaitinau iki darbines temperaturos ijungiau A/C palaukiau keleta minuciu o radiatoriaus ventiliatorius tyli, pabandziau ijungti isjungti, jis vistiek tyli, taip kad mano atveju tavo teorija nepasiteisina.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

arunaskeras

Jei variklis pasyla iki temperaturos prie kurios pasileidzia ventiletorius tai jis ir turi pasileisti nesvarbu kiek laukia salcio.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI