toyota avensis 2000m d4d numynus gaza iki galo pradeda trukcioti*

Pradėjo Zenonas, Rugsėjis 16, 2009, 09:30:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Na gal ir turėtų būtų, niekas tik neišduoda slaptų vietelių :)

O dėl to garso, tai šiand ryte šaltai mašinai nesigirdėjo...nors anksčiau tai yra girdėjęsi.

wikcia

Citatakaktusas parašė:
Jo, pas mane ir šaltas, jau mėnesį tai tikrai girdžiu TAI :|
Manau kad nuskriaus Tokvila, ir gal nieko doro nepasakys-nepadarys, bet kad neaišku kur daugiau varyt, čia servisų niekas bent Vilniuje ir nerekomendavo...o kai mašina jau abu metus kai ją turiu negedo tai ir gerų servisų ieškot neteko :)
Jei tik ką išsiaiškinsi-susitvarkysi, duok žinot ;)

Buvau Solorinoje, meistras pravaziavo su manaja ir padare isvadas, kad lenkiasi smagratis. Reikia keist smagrati ir prie to pacio sankaba. Vaziuoti kol prasides vibracija, tada keist.  Dar sake, kad is tos puses tratet daugiau nera kam, tik smagratis. tai nelabai tave pradziuginau, bet jau tokia tiesa.

kaktusas

Na va, tiesą sakant labai ir nenustebino, o ir vistiek kažkada tai turėjo įvykti...

cu

jo, pas mane buvo panašiai kai rinkausi mašiną su jau numirusiu smagračiu. tik daugiau skardinis garsas, nes visai jau tabalavo spyruoklės viduje :(

ruzikas

gal kas parasis,smagratis-rusiskai kaip vadinosi?aciu!

wikcia

smagratis rusiskai: MACHOVIK

gal kam buvo kai pareina smagratis, kad starteris blogiau veiktu, t.y. sukant toks jausmas, kad ant dantraciu praslystu. bet kita kart kai kuri viskas normaliai, nepraslysta.

Minju

gal reikėtų paskaityti ,kas jau forume parašyta.....net ,toje pat temoje

wikcia

ruzikas

visada galvojau kad smagratis amzinas,dar neteko girdet ,kad ji kas kas remontotu?:o

Edvatronas

Citataruzikas parašė:
visada galvojau kad smagratis amzinas,dar neteko girdet ,kad ji kas kas remontotu?:o
Cia kalbama apie naujesniu auto plaukiojanti smagrati, kuris yra su spyruoklemis, o anksciau budavo smagratis metalo gabalas ir spyruokles sankabos diske.

cu

jo,pas mane irgi kartais uzvedinejant prasoka. toks stiprus DUNK garsas:-) tik pastaruoju metu kazkaip pradingo. anksciau uzvedinedamas speliodavau, dunktels ar ne:-)

Memelis

To smagracio temos jauciu musu klube yra No 1! Visiems jis anksciau ar veliau islenda...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

wikcia

gal kas keite tepalus pavaru dezes ( 2001 d4d avensis). kokius reikia pilti ir koks kiekis? Situacija tokia kad keiciu smagrati su sankaba ir meistras patare pakeist, tipo nesvarus tepalai:)
 Jei kam teko susidurt su tuo pasidalinkit info;)

NNZ

75w90, kiek telpa net nežinau pili kol pradeda bėgt per tą vietą :) šiaip manuale yra parašyta atrodo kiek telpa.AC
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)