Nesikuria Avensis Dcat

Pradėjo Acteksas, Sausis 11, 2015, 16:48:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Acteksas

Sveiki, vaziuojant masina uzgeso ir nebeuzkuriau daugiau, starteris suka, jokio griebimo. Iki kuro filtro kuras ateina, filtras pakeistas, saugikliai patikrinti, voztuvelis siurblio veikia. Itaria pati siurbli, i forsunkes neateina kuras. Ar kazkam yra taip buve ? Kazkokie pozymiai manau turejo but, jog siurblys ant sugedimo ribos, o viskas su masina idealu buvo, tiesiog vaziuojant issijunge viskas staiga. DPF isoperuotas, bet nemanau, kad cia gali buti susije. Ar gali buti ir ne siurblyje beda ? Nelabai girdejau, tokiu gedimu su dcat.

Egis_

o diagnostika buvai pasijunges? koks slegis rampoj kyla sukant starteriu ziurint gyvus parametrus?

Acteksas

nieks nekyla, 0 rodo, buvo pasijunge.

egariukas1

Acteksas

Koks daviklis ? Kad diagnostika nieko nerode apie kazkokius gedimus

egariukas1

Tiutis

arba slegio voztuvas, kuris sukelia kuro slegi. Pas tave jis yra vienas ant siurblio.

egariukas1

Nezinau ka ten jam ziurejo,turi gi klaidos kazkokios but jei nera slegio

Artūras Alytus

Man panasiai yra buvę. Sukt suka, bet nesikuria. Jeigu ir užsikuria tai trumpam 1-2 sek ir gesta. Dariau diagnsotika- klaidu nerode. Tada variau pas elektrikus. Nežinau ka jie ten dare, bet pasake kad buvo nutrukes maitinimas i valdymo bloka. O man atrodo kad kazkur tiesiog minusas buvo atsilaisvinęs.

Acteksas

Voztuvas veikia, klaidu nera, kuras neateina i forsunkes sukant starteri.

Tiutis

Tai jeigu kuras neateina iki forsunkiu, tai gali buti siurblio plundzeriai sugede vienu zodziu ziurek kuro siurbli.

Acteksas

Kuro siurblys, neaisku ko sugedes.

danylas

Man irgi buvo panaši bėda. Starteris suka o masina nesukuria. Prijungus prie kompiuterio jokių klaidų neaptikta. Pabandžiau užstumti mašiną, tai be problemų užsikūrė. Tai teko tvarkyti starterį, apžiūrėjus starterio vidų nieko blogo nesimatė įvorės geros, angliukai irgi. Na kadangi dažniausios problemos yra įvorės ir inkaras tai pakeistas starterio inkaras. Po surinkimo kuriasi be problemų, starteris daug smagiau suka.