98 avensis galiniai zibintai*

Pradėjo vexx, Rugsėjis 16, 2009, 13:23:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

vexx

Sveiki , cia pries kelias dienas vaziuojant nakty sustabde mentai,sako islipk is masinos,islipau... rodo man y mano avensio gala ir sako kodel sviesos nedega :) na padekojau jiems uz sia informacija, ir taigi, kame bedos? kaip butu galima suzinoti kas nutiko? ar abi lemputes perdege, ar saugiklis issoko? jei taip kur visa tai yra ir kaip patikrinti? buciau labai dekinga suz issamia info
too fast to live , too young to die

Edvatronas

na lempuciu tai as per foruma tai nepatikrinsiu... gal ir perdege... ;)
Arba kazkas rimciau....
Kartais kokie nors remontai nevyko artimiausiu metu? Pvz signalizacijos statymas ar pan.. Gal prichalturino...

vexx

na vyko signalizacijos satymas, bet vyko pries puse metu bet pazystamas statet tai nemanau kad kazka bus negero padares ... matai beda ta kad as visiskai neisivaizduoju kiek laiko jos man jau nedega nes niekada neatkreippdavau demesio... bet turi buti jug kazkur koks saugiklis ar dar kasnors

Edvatronas

As tik kaip pvz parasiau...
Saugiklis yra aisq... tik kurioj vietoj tai reiktu pasiknist, arba prie vairuotojo kojom arba po kapotu. Tik dabar nepamenu ar ne skirtingi skirtingom pusem stovi...
O priekyje gabaritai dega?

vexx

jo priekyje viskas super , tik galas nedega

Edvatronas

na kuom cia padet... nebent privaziuot gyvai paziuret/patikrint.

NNZ

vexx o tu jau bent sagiklius tikrinai, ten prie kojų gi yra dėžutė atsidarai išsiimi dėžutę kitoj jos pusėj viskas aiškiai surašyta kur koks saugiklis ir pasitikrini.Šiaip b9n, kad kontaktai atsikrato, pabandyk įjungti šviesas ir per žibintą kalt ( tik neišmužk ;))
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Siaip tai Avensis turi labai paprasta priejima prie galiniu lempuciu. Bent jau mano sedane, tai tereikia nuimti apsauga ir atsegti visa toki plastmasini blokeli su visom lemputem. 1, 2 ir matai kaip ir kas... Jokiu instrumentu, nebent ta vidine apsauga/apdaila per gerai prisukta... :D
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

vexx

ne tai pas mane jokios apdailos nera, atidarau bagazine ir ten nuimu pamushala kuriuo dengtos faros , ir stai ir jos , bwt nihuja as ten nesuprantu nieko

horn

Tai reiktų pabandyt išsitraukt visas lemputes kartu ar po vieną, pažiūrėt ar viduje siūlai nekabo ir pasukinėti-jei nėra kontakto, gal atsiras, o jei siūlai kabo tai keist. Dar peržiūrėt visus saugiklius, jei visi sveiki tada pas dėdes į servisą.

vexx

zodziu , perdegusios lemputes buvo.  kainavo man visa tai 2 lt , uz darba 0 lt - nes pats dariau :D