Apsuku kritimas

Pradėjo Myjack, Sausis 14, 2015, 13:31:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

Myjack

Dar klausimas forumieciams: susiduriua su "apsuku atmetimo problema" - t.y. pavyzdziui, vaziuojant is pasigreitejimo juostos tolygiai keliant pasukas masiniukas vaziuoja kaip priklauso, bet jeigu kaip reikiant ir staigiai nuspaudi "tapke", tai tarp mazdaug 2.4 ir 3.0 rpm. kompas iskart meta apsukas iki 2.0  ir vel staiga kelia normaliai be permusimo (pedalas visa laika nuspaustas). Gaunasi toks permusimas per apsukas, beja, ne visuomet. Galvojau, kad turbina - pasidariau diagnostika - ji "sveika". Visi filtrai ir pan. neitakoja (po keitimu viskas taip pat).
Zinau, jog vienas purkstukas turi perdidele kompensacija, tai ar negali tai buti susije? Teorija: uzspaudus "tapke" minetasis purkstukas "pamyza" didesne dali kura nei likusieji+turbina uzpucia, tai kompas bando liesinti misini ir meta apsukas. Ar tiketinas toks variantas? Kaip manot? Dekui uz nuomones.

Donis7

Gal antipraslydimo sistema suveikia? :think:

Myjack

Citata iš: Donis7 Įrašytas Sausis 14, 2015, 13:35:22 PM
Gal antipraslydimo sistema suveikia? :think:
Atmestinas sitas variantas, nes pas mane komplektacijoje jos nera (Avensis II) :)

Donis7

Citata iš: Myjack Įrašytas Sausis 14, 2015, 13:38:17 PM
Atmestinas sitas variantas, nes pas mane komplektacijoje jos nera (Avensis II) :)
Nėra TRC?

robercius

Pas mane tas pats, kai uzspaudi gaza daznai persigazuoja ir vel sugryzta i normalu rezima, toks jausmas kad spauzdamas gaza imini sankaba ir toks kaip pergazavimas gaunasi  :)

Tiutis

Robercius- pas tave sankabos diskas praslysta.

Tiutis

O del apsuku, kurios pasikelia iki 2000rpm itariu elektronini gazo pedala, nes pas teva kia sorrento buvo taip paskui isvis dingo gazas.

robercius

Nori pasakyti kad sankabai paskutinioji ateina? O del to elektroninio gazo pedalo, kazkaip abejoju ar pas mane toks bajeris yra :D

egariukas1

Jo,jei padavus gazo uzkyla apsukos,bet masina negreiteja-sankaba praslysta.O gazas elektrinis ir pas tave (H-)

Myjack

Citata iš: robercius Įrašytas Sausis 14, 2015, 15:26:48 PM
Pas mane tas pats, kai uzspaudi gaza daznai persigazuoja ir vel sugryzta i normalu rezima, toks jausmas kad spauzdamas gaza imini sankaba ir toks kaip pergazavimas gaunasi  :)
SImptomai, is aprasymo, tokie pat. Pas mane to "permusimo" metu greitis nekrenta.

TYRAN

Baigsis, kad nuo šviesoforo arba į kalniuką nebepajudėsit

Myjack

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 15, 2015, 08:43:15 AM
Baigsis, kad nuo šviesoforo arba į kalniuką nebepajudėsit
Sakote, tik4tina, jog tai sankabos keliama problema? Ar galima sankabos "baigti" nustatyti dar kokiu nors budu?

egariukas1

Sankabos disko bukle gali patikrint vaziuodamas aukštą pavara,4 5 ar 6 jei yra tokia.Pasieki greitį kada geriausia trauka,pvz mano geriausiai traukia nuo 2000 apsuku.Uzmini tapke,kaip lenkdamas.Jei diskas menkas,apsukos pasoks,o masina negreites.Zemom pavarom to slydimo praktiskai nesijaucia.Daugiau nelabai kaip ir patikrinsi.Veliau jausis ir zemesnem pavarom,kol galiausiai masina nepajudes is vietos

gts

Stovedamas vietoje su uzvesta masina ir uztrauktu rankiniu, ijunk 4 ar 5 pavara ir megink atleisti sankaba, jei neuzges is karto reiskia sankaba buksuoja