Toyota avensis 2007m zibintu reguliavimas

Pradėjo Ernis1989, Sausis 17, 2015, 21:42:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ernis1989

Sveiki turiu toyota avensis 2007m nusipirk us masina lyg zibijtai sviete ir normaliame aukatyje dabar pastebejau jog kazkaip pradejo sviest I dangu...gal patartumet kas cia galejo nutikt nes kiek klausinejau kitu sake jog jie patys uzbedus masina turetu susiregiuot automatiskai

MindaugasB

Pradekim nuo pradziu: zibintai ksenoniniai su automatiniu reguliavimu ar halogenai su mechaniniu?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ernis1989

Ernis1989

MindaugasB

Zibintai i dangu sviesti nelabai gali. Yra toks dalykas kaip aukscio davikliai masinoje. Jeigu paskaitysi foruma, arba pasinaudosi paieska, tai surasi aprasytas situacijas :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ernis1989

Saulius SSS

Esu įmetęs aukščio reguliatoriaus schemutę su varžom. Nieko ten neprimanualinsi su savo. Greičiausiai bus supuvęs reguliatorius prie galinio balkio. Jeigu jis geras tada lempų varikliukai. Arba kas su pačiom lempom priburta. Nepatingėk susirask forume temą. Aš neturiu kada.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Ernis1989

Siandien buvau palindes po masina priekiniai reguliatoriai grazus judinant juos aukstis kaip ir reguliuojasi...ar reiktu man ziuret galinius reguliatorius kurie yra prie balkio? Gal galetumet plauciau pasakyt uz ka priekiniai atsakingi uz ka galiniai?

MindaugasB

Priekinius paziurejai, bet galiniu ne. Sveikinu su efektyviu darbu.

Davikliai priekyje ir gale reikalingi apskaiciuoti ju posvyrio skirtumus ir pagal tai pazeminti zibintu sviesos srauta. Kas neaisku? :)

Saulius SSS

Tai patikrink galinius,juk rašiau,kad galiniai visiems probleminiai. Dar variantas ,jei keitei lemputes-kreivai įstatei.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Ernis1989

Patikrinau sensorium grazus bet uz staigaus traukute ir jinai nu luzus kuri vaiksto gal zinot kur galima butu ja nupirkt?

Ernis1989

Ernis1989

Va sito reik

Ernis1989

Negi nieks nezino ar tokviloj galima butu nupirkti trauke atskirai be sensoriaus?

Bemsas

Trauke su davikliu. Kodas 89407-20020. Kaina tikrai nedziuginanti ~400eur  (+)