D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

belito77

B)  Šiuos nesklandumus galima pašalinti namu salygom.
Geras

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

belito77

NE AS NESIULAU SAVO PASLAUGU TIK GALIU PAISKITI KA KAIP DARYTI IR KO NEGALIMA DARYTI :D

Nes Turiu d4d avensis 2003 m Tai ta problema buvo islindusi , ir teko dau tinklapiu isnarsyti ir su kompais pajungtais vazinėti . Tai teko ta problema spresti paciam .
Geras

kubilas

N a, jei nesunku-tai pasidalink savo praktika.gal kada kuroam nors pravers tavo patirtis.

ketvirtasis

Citatabelito77 parašė:
NE AS NESIULAU SAVO PASLAUGU TIK GALIU PAISKITI KA KAIP DARYTI IR KO NEGALIMA DARYTI :D

Nes Turiu d4d avensis 2003 m Tai ta problema buvo islindusi , ir teko dau tinklapiu isnarsyti ir su kompais pajungtais vazinėti . Tai teko ta problema spresti paciam .
Tai parašyk viską nuodugniai ir suprantamai. Tikrai įdomu

Smac

Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

darioshke

Si tema man labai tiktu, bet mazai atsakymu i ja,,
Turbut mazai kas susidure su tokia beda - traukos dingimu,,
Toks vaizdas, kad turbina nebevekia pas mane,,

Henris

pas mane irgi pasispjaudo juodais dumais, tai ka daryt?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Giedrius34

Cia gal neytema: ;)

D-CAT Kartc nuokarto ispjauna sviesu(melsva) dumeli. Ar teko kam su tuo susidurt?
Itarimas - Kietuju daleliu filtras. Ale jo isvalymui ipurskiamas kuras, kuri per dusliu iseina melsvo dumo pavidalu.
Gal kas turit protingu minciu situo klausimu, nes zmogui neramu.
ტოიოტას გამძლე

lawyer

Citatabelito77 parašė:

pasisiule paaiskint ir pradingo :) domina EGR valymo procedura namu salygomis, atsiliepk :)

ryckak

taigi vienoj temoj esu kalbejes ir imeciau nuoroda, kas angliskai skaito ten viskas nuodugniai su nuotraukom aprasyta.  siaip youtubej net video yra pilna.

ryckak

Giedrius34, kai uzsinesa katalizatorius, buna suriebinamas misinys, kad sudegintu ar ten kazkaip kitaip isnaikintu tas susikaupusias medziagas, gal del to ir meta karts nuo karto ta duma, kai misini pariebina. skaiciau kazkokiam straipsni su visom cheminem formulem ir medziagu pavadinimais :)

lawyer

Citataryckak parašė:
taigi vienoj temoj esu kalbejes ir imeciau nuoroda, kas angliskai skaito ten viskas nuodugniai su nuotraukom aprasyta.  siaip youtubej net video yra pilna.

o kas skaito vokiskai, ka jam daryt? :)
youtubej viskas pavirsutiniskai-nuima, papurskia valikliu ir atgal sudeda. mane domina detales, kaip ji mirkyti nuemus, kiek laiko, kokiame skystyje ir pan.