D-CAT Skardiniai ratlankiai

Pradėjo Giedrius34, Spalis 02, 2009, 12:17:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Giedrius34

Gal kas esat pirke? Pazystamas iesko ir sake, lyg nuo avensio ne D-Cat'inio netinka...
ტოიოტას გამძლე

ketvirtasis

CAT-as skiriasi tik motoru, taip ten tokia pati mašina. Tik labiau kaprizingesnė, nu bet lekia. Gali iš sankryžos užsimiršęs ir iki mėnulio nuskristi.

bosis

Aš irgi buvau sumanęs D-CAT'-ui nupirkti antrus ratus, bet viską įvertinęs, nusprendžiau padangas, atėjus sezonui, permontuot ant tų pačių ratlankių. Juolab, kad turint kitus ratus, juos laiks nuo laiko reikia perbalansuot. Tad siūlyčiau neprasidėti su skardom, o dėl keliasdešimt litų per metus už montavimą manau nenubiednėsit.
facelift ;)

ketvirtasis

bosis

Auto su D-CAT'-ais yra didesni stabdžių suportai (bent jau priekinių), todėl jiems dedami didesni ratai - 17 colių, o ne 16 kaip kitiems.
facelift ;)

Memelis

Man irgi iskiles buvo klausymas, ka daryti del ratu ziemai. Taciau nusprendziau deti ant tu paciu. Yra dabar ir akciju, kai originalius naujus lietus ratlankius gali pasiimti po 350, taciau paliksiu ant senu. Nieko jiems neatsitiks. Siaip Corolla Verso eina 5 x 114,3 x 60,1, Avensis ne D CAT 5 x 100 x 54. Skiriasi tarpas tarp varztu ir isnesimas. Tad neturetu tikti. Paziurek detaliau http://goodyear.tiremanager.de/eu_en/default.aspx
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

AVENSIS D4D CHIP

avensis 2,2d4d,2,2d-cat,corolla verso,auris.corola150,camry,rav4 vienodos skyles tinka bet kuriam modeliui is isvardintu

Arunas_P

Parduodu Toyota Avensis 2,2 l skardinius ratlankius R16 su originaliais "kalpokais". Tel. +604 11011

Rymantass

Ai kaip gaila kad tik daba uztikau tavo pasiulyma sendien puse dienos ieskojau skardiniu kol radau
p.s
dar prazioplinau kad skardiniam ir  lietiem skirtingi varztai tai ryt vel i paieskas trauksiu:(