Padangos ant Aviko

Pradėjo Gintautaz, Spalis 11, 2009, 12:32:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

jojo nes matyt palidovas nenumato lygumu ir kalnu statumo, jam atrodo kaip cia galejai toki atstuma vaziuot per toki laika :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Smac

Gerai, o dabar baigaim OT apie GPS ir spidometrus! Griztam prie temos - padangos Avensiui...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

adelis

Bliamba siandien likau nemaloniai nustebintas..
Ant savo Avensio galvojau uzdesiu 185/65 r-14 padangas, kurios liko nuo celicos, nes padangos tikrai dar geros buvo.. O siandien pasirodo netinka..
Nu netinka tai netinka, bet esmeje, kad ant tevo Avensio uzsidejo tos padangos.. :o
Mano avensis 1.8 2001, o tevoko 1.6 1999.. Net negalvojau, kad r-14 ant savo neuzdesiu.. :-/
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

adelis

Dabar visiskai susibalamutinau, Paaiskinkit man dabar:
Avensio ratlankiu ismatavimai: Toyota Avensis 5 x 100 35...38 54.0 , tai man tarkim tiktu tokiu auto kaip su diametru 56, 57 ant Avensio?
Ziuriu tarkim visokiu golf parsidavineja ratlankiai ten 5x100 su diametru 56,57 tai ir galvoju ar tiktu jie man..?
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

Gintautaz

Citataadelis parašė:
Avensio ratlankiu ismatavimai: Toyota Avensis 5 x 100 35...38 54.0 , tai man tarkim tiktu tokiu auto kaip su diametru 56, 57 ant Avensio?
Ziuriu tarkim visokiu golf parsidavineja ratlankiai ten 5x100 su diametru 56,57 tai ir galvoju ar tiktu jie man..?

Nelabai, vidinė skylė pas golfa didesnė.
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas

NNZ

na tai zieda dedi ir prasom, tau jau tinka. Kazkas cia snekejo, kad melgoj koki nori padarys, jei klystu sorry.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

GR

Hmmm.. geras,nustebinot,neskirt padangu  r14 nuo r15,jei barabanai r15 tai ir dedi r15 padangas,o ne r14 ant r15 barabanu ar lietniku,po to dar nustebti kodel netinka:( (sorry jei ne taip supratau)
TOYOTA IR AFRIKOJ TOYOTA!!!

NNZ

kad čia ir nebuvo kalbos apie r14 netgi...kad netinka ant r15...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

CitataNNZ parašė:
kad čia ir nebuvo kalbos apie r14 netgi...kad netinka ant r15...
Buvo. Štai- tik gal jis pats nesuprato ką norėjo pasakyt, turbūt ratlankių išmatavimas netiko? O gal ir 14 bandė išprievartaut ant 15 ratų. :o

Citataadelis parašė:
Bliamba siandien likau nemaloniai nustebintas..
Ant savo Avensio galvojau uzdesiu 185/65 r-14 padangas, kurios liko nuo celicos, nes padangos tikrai dar geros buvo.. O siandien pasirodo netinka..
Nu netinka tai netinka, bet esmeje, kad ant tevo Avensio uzsidejo tos padangos.. :o
Mano avensis 1.8 2001, o tevoko 1.6 1999.. Net negalvojau, kad r-14 ant savo neuzdesiu.. :-/
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Dar746

Jei centrine skyle skardiniu ratlankiu didesne, nieko baisaus - issicentruoja su varstais. Pas mane zieminiu padangu 2 ratlankiai nuo subaru, centrine skyle didesne ir isicentruoja su varztais.

Galbut tai nera gerai, bet vaziuoju taip jau seniai.

Citataadelis parašė:
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

Pretendent

CitataDar746 parašė:
Jei centrine skyle skardiniu ratlankiu didesne, nieko baisaus - issicentruoja su varstais. Pas mane zieminiu padangu 2 ratlankiai nuo subaru, centrine skyle didesne ir isicentruoja su varztais.

Ant Avensio susimontavau IV Golfo ratlankius su 1-2mm didesne centrine skyle, centravimo zienu nedejau ir nuo 120km/h vairu jauciasi vibracija. Gal but itakoja dar visiskai naujos padangos, bet manau kad priezastis centrines skyles diametras (supraskit tesingai :D )...
Siaip ziema greiciai mazesni, tai manau kol kas vazineti taip.

Edvatronas

CitataPretendent parašė:
CitataDar746 parašė:

Ant Avensio susimontavau IV Golfo ratlankius su 1-2mm didesne centrine skyle, centravimo zienu nedejau ir nuo 120km/h vairu jauciasi vibracija. Gal but itakoja dar visiskai naujos padangos, bet manau kad priezastis centrines skyles diametras (supraskit tesingai :D )...
Be reikalo gadini pakaba...

Dar746

Jokiu vibraciju nera (subaru ratlankiai ant priekio) tai kodel turi gadintis pakaba?

Beje anksciau turejau civika, tai ant jo skardiniai ratlaniai buvo su didesne centrine skyle - nuo passato (vasariniai) ir nuo bmw (zieminiai), per 6 metus (60 tukst. km.) pakaba remontuota minimaliai (keistas vienas sarnyras).

CitataEdvatronas parašė:
CitataPretendent parašė:
CitataDar746 parašė:

Be reikalo gadini pakaba...
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

Edvatronas

Turejau omenyj Pretendent pasisakyma...

more

Vasarai naudoju 195-65 R15 Continental'ius
Ziemai aunuosi 195-65 R15 Good Year'us
Ieskau lietu (originaliu) vasarai, nereiks uz permontavima moketi :)