Variklio garsas*

Pradėjo HDPaulius, Gegužė 02, 2010, 23:30:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

HDPaulius

NNZ, dėl variklio garso, kur takelis yra įrašytas, gal galėtum pakomentuoti? Motoristų gal čia yra. Tiksliai reiktų sužinoti, nes "kastis" tiek giliai ir suprasti, kad ne tai kaltas, tai daug laiko.

Ačiū

toredo

Sveiki, turiu avensi T22 d4d 81kw. Yra tokia problemele, kad variklis dirba laisva eiga labai triuksmingai, lyg ir kalena, salone jauciasi vibracija( smagratis idetas neplaukiojantis). Buvo nuspresta tikrinti purkstukus, du ant laisvu parode per maza ispurskimo kieki, todel pakeiciau antgalius naujais, pakeiciau visas saibas ir riebokslius. Garsas liko toks pat, tik geriau pradejo vaziuot :) Patikrinau voztuvu tarpus, visi normu ribose pagal manuala. Vedasi salta ir silta vienodai gerai, traukia gerai, dumu minimaliai. Ka dar tikrinti?....

Rolkis72

toredo

Taip, priekine pakeiciau i nauja. https://www.youtube.com/watch?v=Fz0TN7fuQB8
Garsas skardesnis nei siame video, matyt varikliui arteja paskutinioji, bandysiu dar matuot tepalo spaudima.

Rolkis72

Pas mane jau treti metai kaip taip dirba,pas kaimyna irgi taippat dirba,juk pas Toyotas variklis triuksmingiau dirba,negu Audi ar Wolkswagen.

bladas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Spalis 12, 2016, 14:32:26 PM
...juk pas Toyotas variklis triuksmingiau dirba,negu Audi ar Wolkswagen.
Kas čia per naujiena? 2009 Yaris 1,4D kai variklis dirba, tai daug kas pagalvoja, kad tai benzinas

Rolkis72

As sneku apie Avensio t22 2.0 D4D varikli,o ne apie visai kitos modifikacijos ir zymiai naujasnio modelio variklius,beto siuolaikiniai dyzeliniai varikliai isviso dirba tyliai kaip benzininiai

japanvejas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Spalis 12, 2016, 14:32:26 PM
Pas mane jau treti metai kaip taip dirba,pas kaimyna irgi taippat dirba,juk pas Toyotas variklis triuksmingiau dirba,negu Audi ar Wolkswagen.

tikrai neturi garsiai dirbti

egariukas1

Nezinau,ar rasyt daugiau i si foruma.Zinutes kazkur dingsta.Kazkoks burdakas.Ir vis citata is kazkur apie toyotos nevykusi dyzeli atsiranda

toredo

tai rasyk man pm jei turi kazka pasakyt sia tema svarbaus :)

toredo

Na ka, barskanti tojota eis i pardavima, nupirktas kitas auto :D