Apsukos*

Pradėjo JTM, Spalis 20, 2009, 13:31:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaimynas20091

apsukos tai nesokineja,bet tikrai rodo ir silta ant laisvu apsuku tik 400.Gal reikia pajungti kompa diagnostikai?

kaimynas20091

ir variklis labai graziai dirba,apsukos nesokineja,bet istiek neramu kad tik 400 rodo..Ka cia daryti,kas cia gali buti?

NNZ

tai gal tada skydelis blogas jei mašina nedreba, nedūsta ir apsukos nešokinėja. Atsukdami kilometražą kažką pasuko netaip ir viskas va tau ir skirias apsukos. Nes jei jokių bėdų nėra ir plius staigiai padavus gazo negęsta, tai čia skydelio bėda bus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

kaimynas20091

atrodo viskas kuo graziausiai dirba ir nedreba,nedusta ir apsukos nesokineja,greitai padavus gazo irgi nedusta...o spidometras elektroninis,tai ar galima km atsukineti? ir taip rodo kad prabegus 143000 myliu.Tik man atrodo,ka apsvietimas keistas.o tai kaip cia galima su tuo skydeliu sudirbti,kad vel i vieta atstatyti ir kad apsukas normaliai rodytu,ar cia geriau nekisti ranku ir taip vazineti? Aciu visiems,kas patariate,nes esu visiskai zalias

NNZ

atsukti galima visus spidometrus. Šiaip jei viskas gerai tai išiminėt nereikia, nebent jei nori, kad ant dūšios ramiau būtų išsiimk ir studijuok, gal ir lemputes dasidėsi, jei reikia.

Mars

Manau kad pas tave ten tikrai sudirbta su apsuku rodymu kažkas, tai pasikrink ar kuro sunaudojimas normalus ir važinekis iki kol nepasireikš kokie nors kiti simptomai, geriau nekišti ten nagu bent jau kol negrįši i LIETUVĄ.
O kilometrus tikrai galima atsukti ir nesugaudysi juos net su kompu. Pas mane pati atsukta yra apie 40 000 km.:(
mars

kaimynas20091

na,jei jau as isimsiu,tai tikrai po to nieko nerodys,arba nesudesiu nieko atgal,cia ne mano sritis,as nesuprantu nieko.Gal pas meistra paprasyti? bet jis motoristas,o kito meistro neturiu.Ar cia labai sudetinga padaryti,kad ant dusios butu geriau ir kad rodytu viska normaliai.O dar pas mane neveikia apsvietimaskur reikia pasukti,kad pustu siltas-saltas oras,putimo pozicijos,zodziu ta eile...nesildo galinio lango,kai ijungiu mygtuka,tai kazkas cik-cik,cik-cik-sudirba..mehanikas sake,kad visi saugikliai geri...bet reikes paciam saugiklius perziureti-sita dar suprantu..

Pulkininkas

CitataJTM parašė:
Uzvedus salta varikli apsukos uzkyla iki 1800. Iki 800 nukrinta po kokiu 5 minuciu. Cia normalu ar bugas kazkoks ?
Klausiau apie tai Solorinoj, kazka neaiskiai numyke...
Ir mano automobilyje viskas lygiai taip pat. Tokvilos atstovai teigia, kad taip ir turi būti.

Pulkininkas

Kaimyne, skaitau aš tamstos raštus ir nieko negaliu suprasti:
CitataTik man atrodo,ka apsvietimas keistas.o tai kaip cia galima su tuo skydeliu sudirbti
CitataO dar pas mane neveikia apsvietimaskur reikia pasukti,kad pustu siltas-saltas oras
Tai koks apšvietimas neveikia?  Prietaisų skydelio, salono ar kelio?
Jeigu skydelio, tai galima pareguliuoti. Jeigu kelio, salono ar dar koks, tai reikia keisti lemputes :)

zally

ECU reset gal pades del apsuku.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

NNZ

vo galima ir reset padaryti, tik zally iškart parašy kaip tai padaryti žmogui, o skydelį galima reguliuot su dim palaikiu ilgiau. Dėl centrinės konsolės turi viską išsiimt ir pasikeist lemputes...

kaimynas20091

dabar supratau,kaip paaiskinti:skydelio apsvietimas veikia,centrines konsoles-nesviecia,sviecia tik avarinis ir galinio lango apsvietimas,o va su tom apsukom ka daryti,kad tik 400 rodo,kaip cia reset???padekit ir labai nepykit,kad nemoku paaiskinti,nes zalias esu.Kaip padaryti RESET?kur cia ieskoti?

kaimynas20091

zmones ,kur ir kaip ECU reset padaryti???

azart

koks dar reset??? Vaziuoji i diagnostika ir pasidarai. Galu gale klemas nuo akumo 20 min. numeti, bet aejoju ar pades.
festina lente

kaimynas20091

jo,vaziuoji ir diagnostika pasidarai,tau lengva kalbeti -gyveni LT,o as Airijoj,cia tokiu lenku sudarankiu pilna,kur po remonto reikia dalis keisti...yra toks ECU reset,man cia forumezmones padejo,bet kaip rasti ir kur jis ,tai nesuprantu..as uz diagnostika min 200 euru sumokesiu,tai jei galima paciam kazkaip resetoti,tai kam moketi,jei jau neimanoma,tada reikes vaziuoti i Toyota service ir moketi 200 euru
NNZ padek