Apsukos*

Pradėjo JTM, Spalis 20, 2009, 13:31:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Palaikyk kelias minutes ištrauktą ECU saugiklį. Ant saugiklių dangtelio turėtum rasti, kuris iš jų yra kuris. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

horn

ECU reset :D:D:D geras mygtukas :D:D:D
Tas "mygtukas" iš tiesų yra ant akumuliatoriaus vadinama klema su + ženklu-ją nuimi minutei, tada ir pasidaro ECU reset ;)

kaimynas20091

ECU saugikli radau,isemiau ir palaikiau kokias 20 min,vel ikisau,bet niekas nepasikeite,apsukas rode 400 kaip ir anksciau..Tada nuemiau nuo akumo klemas,palaikiau kokias 30 min.,bet ir vel tas pat-be jokiu pokyciu..Manau,kad pas mane skydelio apsvietimas keistas,nes sviecia gelsvai,kaip naujuose avensiuose(o 99m.turi zaliai sviesti?)..Tai kas dabar?gal tik kompiuterine diagnostika beliko? lauksiu patarimu,biciuliai.Aciu visiems,kas padeda patarimais.

NNZ

turi žaliai degti, mašina nekaprizuojasi, reiškia jokios klaidos ir nemes...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

Minučių skaičius nieko nereiškia, jis nusiresetina per kelias sekundes, čia tik sakom 1 min palaikyti, kad garantuotai būtų ;)

Mars

Apsuku defekto tikrai neis nuresetinti su "ECU" saugikliais. Cia reik priežasties ieškoi generatoriuje iš kurio tas signalas išeina arba skydelyje kur ta signala priima, apdoroja ir yra matomas rezultatas. be rimtesnio remonto neišspresi problemos.
mars

kaimynas20091

oi,blyn,negasdinkit,kokio dar rimtesnio remonto reikia??? ar generatorius blogas? o jei kompa prie masinos prijungus? parodys kur problema? pas mane skydelis gelsvai sviecia,o turi sviesti zaliai,kaip ir NNZ sake,tai gal cia po skydeliu kas nors prichimicinta?gal apsukos sujudintos? Dabar jau visiskai pasimeciau ka daryti?????:(

horn

Kaimynas20091, rašai, kad rodo apie 400 apsukų, o pats variklis smarkiai purtosi? Prie tokių apsukų turėtų neblogai kalatotis. Jei tik rodo, tai gali smulkų gedimą ir praleisti, nes remontas kaip sakei brangus. Na, o jeigu jau smarkiai purtosi variklis, tai smarkiai ir piniginę teks purtyti.

kaimynas20091

horn...variklis tikrai nesipurto,ir vaziuojan-spustelejus gazo pedala-nedusta..cia gal kaip keite skydelio pasvietima,tai apsuku rodykle pasuko atgal?  tik atrodo,kad dyzelio ima perdaug,o ir dyzelio kiekio rodykle kazkaip keistai veikia-kai sustoju pries kalna,ir uzgesinu varikli,tai po to vaziuojan ,tai ir rodo,kiek buvo stovint pries kalna...kazkokia matrica pas mane,vis nesiseka su tom masinom...esu zalias masinose,tai ir nusiperku su defektais...o gal generatorius cia nekrauna???

mind

Citatakaimynas20091 parašė:
horn...variklis tikrai nesipurto,ir vaziuojan-spustelejus gazo pedala-nedusta..cia gal kaip keite skydelio pasvietima,tai apsuku rodykle pasuko atgal?  tik atrodo,kad dyzelio ima perdaug,o ir dyzelio kiekio rodykle kazkaip keistai veikia-kai sustoju pries kalna,ir uzgesinu varikli,tai po to vaziuojan ,tai ir rodo,kiek buvo stovint pries kalna...kazkokia matrica pas mane,vis nesiseka su tom masinom...esu zalias masinose,tai ir nusiperku su defektais...o gal generatorius cia nekrauna???
Kuro rodyklė čia pas visus grybą pjauna, nesuk galvos.

horn

Gal pigiau tada nusipirkti dėvėtą skydelį? Pasikeisti tikrai nėra daug vargo.

mind

Čia matau 2 temos labai lygiagriačiai eina- reiks abi rakint.:)

NNZ

tai gal tiesiog pratrint netinkamus postus ir viskas
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

kaimynas20091

mind,nieko nerakink jokiu temu,nes tada as jau prapuoles...geriau padek patarimais,kaip dzukas - dzukui;)

mind

Citatakaimynas20091 parašė:
mind,nieko nerakink jokiu temu,nes tada as jau prapuoles...geriau padek patarimais,kaip dzukas - dzukui;)

Kaip dzūkas Airiui :D
Taigi  sakiau- paimk šrote ir pasikeisk skydeli, ten vietoj gal leis "pasimatuot" ir matysi ar kitas irgi 400 rodo.
Susirask temą, kaip išardyti prietaisų skydelį , o ten po to 2fyškes atjungi ir kitą skydelį pajungi.
Pastebėjau visi iškilus problemai pradeda nuo brangiausių sprendimų, taigi pradėkit nuo nemokamų arba nuo pigiausių.:).
 Ir nesiblaškyk po temas, jei pradėjai savo bėdą vienoje temoje , tai ir spręsk ten pat.