Avensis T22 dažniausios bėdos

Pradėjo Gintautaz, Lapkritis 03, 2009, 16:08:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

HDPaulius

Sveiki,

Ir pas mane, atrodo, prieš metus persėdus ant Toyota, buvo stabdžiai, kaip ir minėjai palieti ir jau meta į priekį, o dabar arba pripratau arba iš tiesų bukai stabdo. Hmz, įdomu kiek tai įtakos turi stabdžių skysčio poveikis nekeistas?

Ačiū

Memelis

Aš kažkaip nelinkęs būčiau sieti skysčio senumą ir stabdžių efektyvumą. Pagrindinė stabdžių skysčio keitimo priežastis yra ta, kad jis absorbuoja drėgmę ir keičiasi jo darbinė temperatūros. Greičiau gali užvirti, ko pasekoje susidaro oro burbuliukai ir gali nesustoti. Tačiau čia reikia kokiame rally varyt. Tokia mano nuomonė. O kodėl tu nenori ant kokio stabdžių stendo pabandyt? Aš tai visada linkęs prieš sezono pradžia, tai prieš žiemą ir vasarą pakabą ir stabdžius pažiūrėt, kad žinočiau ko galiu iš auto tikėtis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

HDPaulius

Sveiki tautiečiai,

Norėjau Jūsų nuomonės paklausti. Paprastai ir trumpai. Yra pakeistas visas smagratis su sankabos komplektu į neplaukiojantį, kitaip tariant perdarytą. Vedasi viskas gerai, bet sukimo momentu spėju raktelį atleisti, pagauna iš inercijos ir užsiveda, kitaip tariant nelaikau per ilgai raktelio pasukęs, bet užsiveda iškart ir eina garsas iš po kapoto, kiek esu girdėjęs tai gali būti bendeksas visi sako, bet juk vedasi be problemų tik tas garsas. Rašė, kad per dantukus gali duoti smagratis ir pan., tai vis dėlto kas kaltas? Kai ilgiau pavažinėjus, tada vedama mašina jokio garso nėra absolučiai vedasi gražiai, tyliai, bet kai šalta tie garsai atsiranda.

Ačiū

cu

įrašyk tą garsą ir įkelk. dabar sunku spėti

azart

Tai gal tau guolis kuris zvimbia o ne starteris? Bendeksas ant prasisukimo suveikia ir atsoka, o jei ir neatsoktu gautu nuo smagracio ir atsoktu :D Bet pastoviai negali jis jokiu garsu duoti. Manau tau tiesiog ant salto motoro vienas is guoliu traska (ypac generatoriaus itempejas megsta skleisti tokius nemalonius metalinius garsus). Esant saltam orui metalas kaip zinome susitraukia, atsiranda mikoatstumai tarp ivoriu ir pan. vat guolis ir dainuoja. Po 5-10 minuciu susylus ir issipletus metalui speju visi sie garsai dingsta.
festina lente

HDPaulius

Gerai, rytoj įrašysiu, azart, dingsta tas garsas po 5sec nuo užvedimo, tada tik girdisi kai vėl šalta ir vėl užvedus, kai sušyla jokio garso vedant nebūna. Guolis? Nemanau, nes su plaukiojančiu smagračiu, niekada nebuvo panašių garsų kaip dabar, tik po keitimo atsirado toks garsas. Bendeksas, manau, kad nekaltas, nes tikrai neužlaiko per daug. Sankaba visiškai nauja su guoliais su viskuo, tai nuo ko tas garsas?

HDPaulius

Sveiki gyvi,

Pavyko įrašyti keistą garsą, jeigu galite paklausykite ir pasakykite kieno tai įtaka tam garsui.

http://www.failai.lt/ukjyf6m6rfoz/smagratisgarsas.mp3.htm

Ačiū

HDPaulius

m? gal kas numano ar tikrai iš smagračio garsas...

NNZ

garantuot negaliu, bet pas mane ne toks garsas buvo...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

HDPaulius

Kitaip paklausiu ar apskritai vedant mašiną ar turi būti koks garsas? nes prie plaukiojančio smagračio nebuvo visiškai jokio, kiek suprantu ir čia to garso neturi būti m? kaip? NNZ, o koks pas tave garsas?

Ačiū

NNZ

nu starterio negali būt, nes tas diddesnis garsas yra kai atsimeta bendeksas, o taip reikia gal sankabą tikrint, nes gal diskelis blogai įstatytas, o gal jam reikia prisitrint, negaliu pasakyt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

power

mano avensiui d4d buvo nuejusi sankaba. Įsidejau "paprasta" neplaukiojancia ir kolkas problemu neturiu

kaktusas

HDPaulius, pas mane irgi jau pakeistas smagratis į neplaukiojantį, bet jokių keistų garsų po to nepastebėjau. O to tavo įrašo jau nebeduoda atsisiųst.

HDPaulius

kaktusas, bandžiau, duoda atsiųsti reikia spragtelti "Generuoti nuorodą", beje, pakeitė ir vedant tas garsas yra, negi bendekso atmetimas ir toks stiprus smūgis gali būti duodamas smagračiui.....jau nebeturiu idėjų.

wikcia

HDPaulius, as irgi pakeites smagrati i paprasta, bet po keitimo teko ir bendeksa keist, nes kai pavazineji su besibaigianciu plauk smagraciu, kenkia starteriui. paklausiau as ta garsa, bet sunku pasakyt kas ten tiksliai yra ir trunka tik kelis sekundes. jei kas nors su sankaba blogai butu, nelabai pavaziuotum.