yario variklio galvos uzverzimas

Pradėjo robertas1993, Kovas 29, 2015, 10:05:19 AM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Anskciau kiek zinau i cilindra pora ml tepalo ilasindavo matuojant variklio kompresija.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

robertas1993

turiu beda, sian kai pilnai sudetas variklis ir uzsivede is pirmo karto ismeta check engine, buvau nuemes akumuliatoriaus chlema bet nepadejo, uzvedant varikli trumpam issijunge bet paskui uzsidega, kas per nesamone dedasi mano automobiliukui? EGR voztuvas uzaklintas gal del to gali uzsidegt? :-) variklis dirba graziai be trukciojimu
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

robertas1993

Dar nezinau kas per klaida reiks daryt savom jegom ta diagnostika nes kebulas issardytas...
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Arba pabandyk EGR grazinti i pradine busena nuimti uzaklinima. Ir bus aisku jei toliau svies tai ne egr problema.

robertas1993

Pirma pabandysiu  nuleist auto ant ratu nes dabar auto priekis labai pakeltas o paskii uzsiimsiu Egr voztuvu :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

robertas1993

Tai kasdien po pora valandu sedziu prie jos :-) tai vargstu po biski :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Keliu tema, zodziu del check engine viskas issisprende, vaziuojant i miesta man issitrine klaida, nors pries tai kai stovejo auto nejudinama bandziau akuma atjungus nuresetint ar isvis kompa atjungt - nepadejo, sviete lempute, o dabar kai isvaziavau i miesta tiesiog issijunge lempute net nepastebejau o pravaziavau nu max 50km... :) greiciausiai klaida buvo kai matavau kompresija, purkstukai ir kuro padavimo sistema atjungta buvo :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

RDeEsser

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 01, 2015, 22:24:56 PM
Keliu tema, zodziu del check engine viskas issisprende, vaziuojant i miesta man issitrine klaida, nors pries tai kai stovejo auto nejudinama bandziau akuma atjungus nuresetint ar isvis kompa atjungt - nepadejo, sviete lempute, o dabar kai isvaziavau i miesta tiesiog issijunge lempute net nepastebejau o pravaziavau nu max 50km... :) greiciausiai klaida buvo kai matavau kompresija, purkstukai ir kuro padavimo sistema atjungta buvo :-)
Tai pasižiūrėk gal lemputė "Check Eng."perdegė,gal ta laimė begalinė tik apgaulė... :D
E

robertas1993

Ziurejau sveika, neperdegus, ijungus degima uzsidega patikrinimo lempute
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

egariukas1

robertas1993

greiciausiai akumas cia zveris, nes issukes visas zvakes ar visus purkstukus kompresijos matavimui, suko varikli nesveikai greitai galvojau jau starterio bendeksa nusuks... :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211