Automagnetolos idejimas vietoje original

Pradėjo ajus, Balandis 15, 2015, 20:38:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

ajus

Sveiki,

Neardes dar tai nezinau ir sugalvojau paklausti jusu, gal jau esate susidure? Coroloje yra dabar toks originalus audio ar imanoma toje pazymetoje vietoje issimti kasetine dali ir vietoje jos ideti normalia automagnetola ? Nes reikia kad skaitytu cd.

robertas1993

man atrodo kad turetu, nes pas yarius sitas dalykas yra imanomas :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Srote nusiperki kita magnetola su CD. Arba perki perejima is 2din ir statai kokia nori muzika. Borto kompas dingsta.

Bemsas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 15, 2015, 21:42:58 PM

Pas Yari stovi 1din magas + dezute daiktams sudeti :)

arytis

Nusiperki yatoura ir isistatai. Pajungsi bet ka, ir cd nereiks

ToyotaClub

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 15, 2015, 21:42:58 PM

Vietoi tos dezutes istato cd maga.
Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 15, 2015, 22:11:55 PM
Pas Yari stovi 1din magas + dezute daiktams sudeti :)

Senesnem yariui atrodo ejo kasetinis magas dezute arba kasetinis ir cd vietoi dezutes
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

arytis

Pas zmona 1 faceliftiniam yary cd magas, o vietoj dezutes kasetnykas gamyklinis. Tai sakau lupsiu lauk ir ieskosiu dezutes idet

ToyotaClub

2 yariai tik cd ir dezute:) bet senesniuose mates taip, vietoi cd isimete grotuva

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Supmutmas

Jei sudomins pm. Nekreipk dėmesio į kainą, tikrai pigiau atiduosiu :D O šiaip neapsimoka ten nieko ardyt. Greičiau, paprasčiau ir gal net pigiau bus visą magą iš šroto paimt.
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5906.0.html

Mikas1

15minuciu darbas,pasikeist ta maga vakar keiciausi savo,tik pas mane kita problema buvo,nustojo cd skaityt,pigiai radau cd grotuva (15euru) tai va vel groja kompaktai. o siaip skambinejausi vakar i skelbimus,tai  30euru vidutiniskai tas cd grotuvas originalus corollinis,aisku yra ir tokiu,kurie po 60e pardavineja kosmonautai :D,negamyklinio nerekomenduociau det,nereikia cia is masinos uragano daryt,nebent   
ekrana ta su navigacija,bet nezinau ar yra lietuvoje ju pirkt,veikiausiai reiktu siustis, o ir atsisiuntus jie nepigus.