Kur pas Corolla 2002 m. saugikliai?

Pradėjo s-igi-s, Lapkritis 11, 2009, 13:54:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

s-igi-s

Sveiki,

Juokinga, bet niekaip nerandu kur pas Corollą salone yra saugiklių blokas. Internete pasiknaisiojęs supratau, kad jis turėtų būti po tokia maža daiktų dėtuve, esančia kairėje vairo pusėje. Tačiau išėmęs tą dėtuvę matau tik kelias rėles ir jokių saugiklių. Tai kur tie saugikliai yra? :) Man reikia pakeisti vieną saugiklį, nes vaikas užtrumpino pridegėją ir nebeveikia nei jis, nei magas, nei laikrodis.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

zally

Pagal scema 24 saugiklis (25A)bloke uz detuves salia  vairo (COROLLA E12).Neisivaizduoju, kur dingo pas tave tas blokas.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

s-igi-s

Citatazally parašė:
Pagal scema 24 saugiklis (25A)bloke uz detuves salia  vairo (COROLLA E12).Neisivaizduoju, kur dingo pas tave tas blokas.
O išėmus tą dėtuvę iš karto ir turi matytis saugikliai ar ten dar kažką reikia nuimti? Pas mane nuėmus dėtuvę matosi tik kažkokia pilka plastmasė ir keletas rėlių.
-----------------------
[small]Ex:

NNZ

tai žemiau rėlių turi bųt saugikliai, jei ta plastmasė yra tai bandei nuimt?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

s-igi-s

CitataNNZ parašė:
Bandžiau, bet lengvai nepavyko, tai dabar imsiuosi rimtesnių įrankių :)
-----------------------
[small]Ex:

s-igi-s

Citatas-igi-s parašė:
CitataNNZ parašė:
Bandžiau, bet lengvai nepavyko, tai dabar imsiuosi rimtesnių įrankių :)
Tai va, pabandžiau aš tą plastmasę išlupti, tiksliau pakelti į viršų. Tai šiek tiek pakėlęs pamačiau kažkokias kojytes. Tad spėju, kad čia kažkokia jungtis, gal kokio nors kompo, nes labai didelė. Nejau reikės važiuoti į Autotoją saugiklio pakeitimui :D
-----------------------
[small]Ex:

Edvatronas

Pries koki pusmeti keiciau corolloj 2003 saugikli irgi prikurivatelio, nes pats uztrumpinau... :D bet kazkaip nesunkiai, kazka nuemiau ir pasimate saugikliai, tu gal ta detuve isimt pamegink... gal pasimatys.

s-igi-s

CitataEdvatronas parašė:
Pries koki pusmeti keiciau corolloj 2003 saugikli irgi prikurivatelio, nes pats uztrumpinau... :D bet kazkaip nesunkiai, kazka nuemiau ir pasimate saugikliai, tu gal ta detuve isimt pamegink... gal pasimatys.
O tu dar kartą paskaityk mano pirmą žinutę ir sužinosi, kad ta dėtuvė seniai nuimta ;)
-----------------------
[small]Ex:

Edvatronas

ups... nesuziurejau... nu bet turi matytis... kazkaip tik tiksliai nepamenu kurioj jie ten vietoj ir tikrai greit radau ir laukom salygomis...
tik ten eina mazi tie saugikliukai.

bladas

Negarantuoju, bet gali buti ir po kapotu, ir salone tie saugikliai, ko gero, tai 18-as prikuritelio saugiklis yra salone kairej nuo vairo pusej:

http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/dealer_to/t4725/#entry72662

s-igi-s

Citatabladas parašė:
Negarantuoju, bet gali buti ir po kapotu, ir salone tie saugikliai, ko gero, tai 18-as prikuritelio saugiklis yra salone kairej nuo vairo pusej:

http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/dealer_to/t4725/#entry72662
Dėkui už nuotraukas. Viskas jose gražu, o pas mane, kaip ir rašiau, nuėmus dėtuvę matosi tik kažkokia pilka plastmasė. Matyt, saugikliai po ja ir vistik teks tą plastmasę kaip nors išlupti. Nors bijau, kad ko nors nesulaužyčiau, nes nežinau ką ten ir kur paspausti, kad ji normaliai išsiimtų. Iš kitos pusės keista, kad tavo nurodytame linke nieko nerašo apie jokias papildomas plastmases.
-----------------------
[small]Ex:

NNZ

nu nenoriu tikėt, bet gal anglišką variantą nusipirkai, tik perdarytą... :D, nes šiaip kaip ir vienintelė ta vieta yra kur dalis saugiklių dedas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

s-igi-s

CitataNNZ parašė:
nu nenoriu tikėt, bet gal anglišką variantą nusipirkai, tik perdarytą... :D, nes šiaip kaip ir vienintelė ta vieta yra kur dalis saugiklių dedas.
Maniškė Toyota yra pirkta Tokviloj ;) Bet kokiu atveju per savaigtalį išsiaiškinsiu tą galvosūkį :) Jeigu ką, važiuosiu į Toyota servisą, nes paprastame servise saugiklių nerado...
-----------------------
[small]Ex:

s-igi-s

Rebusas išspręstas. Saugikliai buvo ne po daiktų dėtuve, kur visi man siūlė ieškoti, o pačioje panėlės apačioje, virš kojų. Norint juos pamatyti ar pakeisti reikia kišti galvą šalia pedalų :) Be to, galva turi būti nedidelė ir dar turi nebūti toliaregis, nes vaizdas nesusifokusuos :) Durniau nesugalvosi... Dėkui Acura servisui Kaune už nemokamą pagalbą šiuo sunkiu klausimu :) Muzika vėl groja :D
-----------------------
[small]Ex:

Algirdasas

Citatas-igi-s parašė:
Rebusas išspręstas. Saugikliai buvo ne po daiktų dėtuve, kur visi man siūlė ieškoti, o pačioje panėlės apačioje, virš kojų. Norint juos pamatyti ar pakeisti reikia kišti galvą šalia pedalų :) Be to, galva turi būti nedidelė ir dar turi nebūti toliaregis, nes vaizdas nesusifokusuos :) Durniau nesugalvosi... Dėkui Acura servisui Kaune už nemokamą pagalbą šiuo sunkiu klausimu :) Muzika vėl groja :D

Sveiki, man lygiai tas pats saugiklių klausimas iškilo del Corolla Verso 2003 m. (prikurke trumpinau ir neveikia magas ir t.t.) Kaip ten pas mane yra - irgi reiks galva kist prie pedalu? Ziema ten zaist ne iitn norisi lysti, bet jei reiks ka darysi :) o gal kitur yra tas saugiklis. Siaip pagal forumo siulyta kazkoki bendra manuala supratau, kad butent man reikiamas saugiklis turi but salone, bet ne iki galo aisku kur.