Reikia patarimo dėl signalizacijos

Pradėjo Kuzia, Lapkritis 16, 2009, 22:16:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kuzia

Paieška nemoku naudotis ar neradau, bet noriu paklausti: Kokią patrtumėte dėti signalizaciją į Avensį ir kur ją dėtis. Norėčiau išgirsti atsiliepimus tų, kurie įsidėjo ir važinėjasi be bėdos. Kokios kainos? Teko ankščiau turėti BMW E39, tai kai įdėjo signalizaciją, buvo ištisas galvos skausmas. Jei ne viena nesamone, tai kita. Nenorėčiau antrą kartą ant to paties grėblio užlipti.
Stabdžius sugalvojo bailiai...

dtinas

Sveikas,
pries savaite dejau i savo avensi adaptyvine signalizacija. Veikia nuo uzvedimo raktelio mygtuku. Mokejau "per pazystamus" 380 lt. Veikia puikiai ir nereikia papildomu pulteliu.

Smac

Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

AVENSIS D4D CHIP

taigi raso zmogus BE PULTELIO;)veiks nuo rakto mygtuku:D

kaktusas

Dediesi specializuotam servise signalizaciją ir kaži ten kas jau gali blogai būt, blogiausiu jei jau kas, tai juk tokiu atveju garantiją turėsi.

drwtsn

pavyzdžiui:
http://mdg.lt/lt/parduotuve/menesio-pasiulymas

o šiaip pritariu kaktuso nuomonei dėl autorizuotų centrų.
Šiaip pats dėjausi pas juos (MDG), tai jokių cirkų nebuvo, aišku, neilgai ir eksploatuoju dar.

taisyta: Nepastebėjau, kad iš Kelmės tiktai autorius :D toloka iki Kauno

ketvirtasis

Dėjausi pats nes servise brangoka. Adapyyvinės nenorėjau tai pirkau peidžerinę. Kai mašinai kas nors nutinka, pultelyje tai parodoma.
Vienas kabliukas, jei pats sugalvosi montuoti, tai antranme avensyje yra įrengta kojų apsauga + oro pagalvė joje. Labai trukdė dirbui. Bet jei  turi nors biški žalio supratimo ir nebijai pasiknaisioti + kažkiek rizikos. Tai gali ir susimontuoti.

drwtsn

na, o kaip tuomet su pažyma jeigu reikia KASKO? Pirkti, pažinčių ieškoti? O, kad padaryti galima tai be abejo (y)

NNZ

viskas priklauso nuo auto tarkim pas mane avensis '00 metų, ir jokių pažymų nereikėjo, pasakiau kad stovi ir viskas, reik pasiskatyt nuo kokio lygio nereikia pažymų priduot...

p.s. pas mane LD, kiti gal kitaip traktuoja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ketvirtasis

Prieš perkant man reikiamą įrangą, susitaraiu su vadybininku -pardavėju. Perku tik su ta salygą kad poto man išrašys reikiamą popierėlį. Sutiko, kur jis dings, dabar daug kas taip daro patys susimontuoja + sutaupo krūvą pinigų + geriau susipažista su savuoju auto + "konspiracija":)  

Kuzia

Įsidėjus specializuotame servise, suteikia garantiją ir tikrai nemokamai tvarko. Tik viena bėda, iki to serviso tenka keletą kartų ant traliuko automobilį vežti.:@ Todėl ir sakau, kad nenoriu du kartus ant to pačio grėblio pataikyti. Buvo įdėta su lauko ir vidaus tūriniais davikliais. Tai tie tarpusavyje susipjovė.  Signalizacijai eidavo atjungti jautriąją signalizacijos dalį ir likdavo tik durų davikliai aktyvūs, tai vėliau tūriniai ir judesio davikliai pradėjo nebeįsijungti. Vienu žodžiu turėjau galvos skausmą, kurio nebenmorėčiau.
Stabdžius sugalvojo bailiai...

ketvirtasis

Mikrobanginį daviklį geriau statyti vieną, poto pareguliuoti jo jautrumą. Garantija tai tikrai liuks, bet kad dar nei viena mano sudėta nei karto negedo. (dėjausi tik į savas mašinas ir pažystamui į citriną XM) Paskutinėje savo auto išvis nedėjau "mikrobanginio" daviklio, o tik tūrinį. Bet tas nelabai jautrus. Dėl traliuko man nebaisu, pats žinau kaip apeiti visas apsaugas ir namo parvažiuoti "avariniu" budu.
Pas garažo kaimyną sumontuotas imobilaizeris (veikia radijo bangom) nereikia nei nieko liesti nei spausti. Tiesiog prie savęs turėti. Tai va tam kaimynui nusprogo batarkė tame (imo). Kažkur buvo nuvažiavęs palei Alytų miškuose. Tampė jisai savo auto tenais pas meistrus vargo, nervinosi, kol Kaune jam pakeitė tą 3V batareikutę. Darbas (pora minučių) kaip ir žadėta nieko nekainavo tik batarkė keli litai. Va tau ir garantinis jokio gedimo o kiek kartų pas meistrus vežta, juk kekvienas tenais kažką knibinėjo, ardė tikrino. Gal ir ką prigadino

kaktusas

Na aišku puiku, jei pats kerti kažkiek tą reikalą, susitaupo litų ir panašiai, bet jei nelabai supranti, tai po tų "pasidaryk pats" montavimų gali tekt užsiknist po servisus lakstyt galų ieškot, kas gale gali gautis brangiau nei ten važiuot tiesiai ir susimontuot nesukus sau smegenų :)

ketvirtasis

Pradžioje pas kažkokį vairuotoją valdiškoj mašinoj radau tokį lapelį:  

http://www.eproma.lt/?URI=/lt/_files/download&id=4666

Įdėmiai jį paskaičiau ir nusprendžiau, kad ir aš galiu. Juk elementaru ir paprasta. Poto kita mašina, vėl viskas iš naujo. Mašina geresnė, tai ir signalizaciją reikia pirkti geresnę. Pastudijavau šitą:

http://autostudio.ru/files/176.pdf  

Vėl "nieko sudėtingo". Ši sistema gerai save užsirekomendavo, tad paskutiniame automobilyje įsidėjau biški naujesnį modelį.

Edvatronas

Nieko sudetingo kai ir taip zinai kas prie ko, kas yra +, kas yra - ir t.t.
humanitarams, menininkams ir t.t., sitas aprasymas jokios naudos neduos.

Citataketvirtasis parašė:
Pradžioje pas kažkokį vairuotoją valdiškoj mašinoj radau tokį lapelį:  

http://www.eproma.lt/?URI=/lt/_files/download&id=4666

Įdėmiai jį paskaičiau ir nusprendžiau, kad ir aš galiu. Juk elementaru ir paprasta. Poto kita mašina, vėl viskas iš naujo. Mašina geresnė, tai ir signalizaciją reikia pirkti geresnę. Pastudijavau šitą:

http://autostudio.ru/files/176.pdf  

Vėl "nieko sudėtingo". Ši sistema gerai save užsirekomendavo, tad paskutiniame automobilyje įsidėjau biški naujesnį modelį.