Reikia patarimo dėl signalizacijos

Pradėjo Kuzia, Lapkritis 16, 2009, 22:16:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

E-50 yra LT gaminama signalizacija. Visai neblogos jos yra. Optimalus kainos ir kokybes santykis. As tik be pulto rinkaus, nesinoriu papildomai plesyt kiseniu... ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

audrius

Siandienos signalizacijos, nepasiduoda skanavimui. Draudimui t.y kasko, priklausomai nuo automobilio vagiamumo rizikos reikia trecio arba antro lygio. O siap vagystes atveju atomobilius nutempia kitu vogtu pigiu auto taip kad protiv loma net prijoma jesli net drugova loma
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Tuziukas

sveiki norejau paklausti noriu masina drausti kasko reikalauja 3lygio signalkes, cia lietuvos draudimas, kazi visi jie reikalauja 3 gal kas zinote?altas man siulo  sia signalke Code perfect C60 C gal kas zinote pliusus minusus?arba gal kas ka patartumete is nebrangiu signalkiu?alto prekyboje? www.siauliualtas.lt?navarotu nereikia man signalkei, tik kad kasko draustu na ir nepjautu lb..

modeliuka

užtenka avensiams 3 lygio signalizacijos. t.y. pačios paprasčiausios visuose draudimuose. paskui jei keiti draudimo kompaniją, tai pasiteirauja ar turi signalizacijos pažymą ir saugumo dėlei liepia nuvažiuot pas tuos, su kuriais bendradarbiauja, ir pasiimti atnaujintą pažymą.
Modeliuka

Tuziukas

Tuziukas

isidejau pacia paprasciausia 3lygio gn6 alte, atsiejo 300 + butelis 50:) parasau del to jei kam ydomu bus nusipirkus avensi kiek kas kainuoja.:)

vytouts

dabar jau ir pazymos nereikia,nes visi meistrai siuncia i kompa duomenys apie atlikta darba ir signalkes modeli bei ju ligi auto duomenys taip pat PROGRESAS.:)
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

GALLANT

CitataTuziukas parašė:
isidejau pacia paprasciausia 3lygio gn6 alte, atsiejo 300 + butelis 50:) parasau del to jei kam ydomu bus nusipirkus avensi kiek kas kainuoja.:)

Pas mane butu 250Lt ir be butelio, tiesa buciau dejas E-50, bet uz ta pacia kaina ideciau ir GN6, jos identisko ir tikrai neblogos, bent jau as asmeniskai nesu turejas su jom bedu. Esminis skirtumas tarp ju, tai, kad E-50 turi savyje visas reles (posukiu, centrinio, blokavimo), o GN6 turi tik posukiu rele, visas kitas reikia deti papildomai.

Tuziukas

intercom

Citatamodeliuka parašė:
užtenka avensiams 3 lygio signalizacijos. t.y. pačios paprasčiausios visuose draudimuose. paskui jei keiti draudimo kompaniją, tai pasiteirauja ar turi signalizacijos pažymą ir saugumo dėlei liepia nuvažiuot pas tuos, su kuriais bendradarbiauja, ir pasiimti atnaujintą pažymą.
nzn kodel bet pernai ergo prase 2 lygio. dejau tercijoj uz ~700. siaip visai nebloga ir su daug funkciju, tik norint visas isnaudot reikia nemazai su ja zaist...klausimas ar jos visos veiks, nes rusiska. po paskutinio remonto kapoto davikli kazkaip blogai istate, tai dabar truputi streikuoja apsauga...ir nera kada pataisyt, nes kai geras oras-as darbe, kai blogas-tai neisi i lauka :D

intercom

CitataPulkininkas parašė:
Citataintercom parašė kai geras oras-as darbe, kai blogas-tai neisi i lauka :D
Na tai spėjam profesiją :D
Sodininkas?
deja. tiesiog, zapadlo dar gyvas. sedi ofise ir kaisti nuo saulutes per langa tik iseik pro duris ir pila lietus kaip is kibiro.
slow edit: dabar ta pati signalizacija kainuoja ~350 lt...per metus per puse atpigo :S:@

HDPaulius

Sveiki,

Nenorėjau kurti naujos temos. Avensis 00m, signalizacija, gamyklinė, paprasta tik, kad durys užsirakina. Viskas ryte buvo gerai, darė ratų geometriją, buvau dėl padangų ir t.t, nuvažiavus namo, po kiek laiko žiūriu nereaguoja absoliučiai niekas, duris darinėjau ir t.t, bet nieko vistiek. Buvo du rakteliai kaip pirkau, taip pat ir kitas neveikia, nebent batareikos blogos, reikės bandyti keisti, jeigu ir tai nepadės, kas gali būti? Saugikliai? Galvoju gal ką per ratų geometriją padarė, bet logiškai mąstant nesusiję du skirtingi dalykai.

Ačiū

Henris

Pas mane istatyta kazkokia adaptyvine Toyotos signalizacija, tai sake ALtas, viskas veikia nuo centrinio, kai suveikia centrinis nuo raktelio paspaudimo tada ir atsijungia signalke. Klausimas ar isvis joje yra smugio davikliai, nes blin vel isejau sestadieni ir ziuriu vel ilektas sparnas, kadangi masina stovejo toli jei ir yra smugine, ir ji suveike, tai miegojau nieko negirdejau... Tai einu prie reikalo. Ar imanoma pas mane istatyt signalke uz protinga kaina su vadinamu pageriu ar kaip jis ten, kad kai suveikia, pas mane pultelis namie pranesa??? Kokios butu kainos??? Gal kas susidurete? Nes tokie ilenkimai kurie kainuoja po 300Lt jau uzknisa, i kasko nesikreipsi, nes nevirsija francizes, tai toki gaidi kuris pabega, isivozes i mano tacka, isbegciau i kiema ir... Toliau vyru kalba...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

audrius

sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

GALLANT

Mano nuomone tai sitos vertos demesio Sheriff ZX-900 ir EAGLEMaster/CL7500/E5, dar yra mangoose viena padori, bet jos kaina kandziojasi.