Reikia patarimo dėl signalizacijos

Pradėjo Kuzia, Lapkritis 16, 2009, 22:16:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

HDPaulius

Norėjau paklausti, kur ieškoti saugiklio ir kuris atsakingas už signalizaciją?

Tuziukas

CitataHDPaulius parašė:
Norėjau paklausti, kur ieškoti saugiklio ir kuris atsakingas už signalizaciją?

man atrodo salia signalizacijos kur pasiduoda maitinimas ant to laido saugiklis yra, jei neklystu..kazkur lyg esu mates..:)

HDPaulius

Tiksliau tariant, yra dvejose vietose saugikliai po kapotu, ir prie vairo apačioje, kur ieškoti?

Dėkkui

HDPaulius

Sveiki,

Susiradau, saugiklį pasikeičiau, viskas veikė. Kai pirkau mašiną, buvo du pulteliai. Batareikas naujas nusipirkau, pasikeičiau ir jas, viskas veikė - atrakinti - užrakinti. Pabandžiau sukeisi pultelius ir batareikas, ir jau atrakinti neveikia, tik veikia užrakinti. Viską išbandžiau dabar tik UÞRAKINIMAS veikia, kas gali būti blogai? Batareikos vietomis sukeistos gali būti? Vieną ant kitos dedu, kad matosi jos užrašas, suprantu, taip turi būti sudėliotos, nes kitaip dar sudegins mikroschemą... ką daryti?

Ačiū labai

Aurimas

Sveiki. Galvoju detis signalizacija ir noriu, kad jus man pasiulitumete kokia rinktis. Man reikia paprasciausios, kad paspaudus mygtuka uzrakintu/atrakintu duris ir viskas. T.y. veiktu tik centrinis, nereikia,kad ten langus dar uzdarinetu, bet kad isijungtu stipriau spyrus i rata ar i duris, kapota ,ar bagazine.
Na tikiuosi supratote, laukiu pasiulimu ir aciu!

GALLANT

Kita savaite busiu Vilniui, galesiu ideti GN-6 uz 250lt.

drwtsn

Sveiki,

Klausimas ne labai į temą, bet tikiuosi sulaukti atsakymo. Situacija tokia, jog negaliu atidaryti (o gal ir atrakinti) galinių dešinės pusės durelių po to, kai kolega griebė jas atidarinėti, mantuo  momentu atrakinėjant mašiną. Vaizdas toks, jog jos net neatsirakina. Su visomis kitomis viskas tvarkoje. Gal kam kyla minčių apie šio "skaudulio" pašalinimą???

NNZ

jo pas mane tas pats buvo, ji gavos nepilnai atsidariusiu kartais atsidaro kartais neatsidaro, arba būna, kad nežsidaro. Kas man buvo tai išardžiau ir tada darydamas su centriniu prilaikiau galą kur tas droselis juda kol atsistatė į vietą, pokolkas viskas tvarkoj. Pas mane netgi iš vidaus matės, kad per pusę tas mygtukas stovi, ne taip kaip kiti.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

horn

Labai geras daiktas, būtų neblogai sau įsirengti namie.

gisas

situacija tokia. bande pavogti mamos audi, bet policija labai operatyviai suregavo tai nubaide(bet ir nespejo pagauti vagiu) galvoju gal reiketu toki dakta i masina imontuoti ir paslepti. Kadangi dedasi SIM kortele manau butu galima nustatyti automobilio buvimo vieta9buvau uzejes i omnitel salona tai jie netgi leidiz paciam, namuose stebeti automobilio buvimo vieta.
dabr mama vazineja su tojota, o audine pastateme saugioje vietoje, nes policija sako jog vel bandys nuvaryti. Pagalvojau, jog sitas gaiktas geletu agelbeti. Buvau siandien uzleke i alta tai pansu daikta pasiule uz 1000lt ir tuo paciu siule pakeisti esama signalizacija, nes anot ju prie dabartines nepavyks pajungti. kiek matau sitai tereikia prie sirenos pliusa ir minus pajungti
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Memelis

Šiaip tai dabar tokie laikai, kai nebegali būt ramus dėl nieko. Keletas pavyzdžių YRA ČIA ir DAR ČIA Pažįstamo bendradarbis Vilniuje prieš savaitę nusipirko Pasatą 03 metų Vilniuje. Užsidėjo naujas žieminės padangas, žadėjo draustis Kasko ir montuot signalizaciją. Dėl kažkokių priežasčių nesumontavo jam signalizacijos. Laikė auto kieme, prie krūmų ir dar užstatydavo kita auto, kad esą niekaip nenuvarytų. Dvi dienas paturėjo, trečią naktį per visus krūmus auto buvo nuvilkta :(
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

aurimas979

gal zinot gera meistriuka ukmergei, sirvintose ar jonavoi, kuris ydetu signalizacija?

ciukcia8

Aš dėjau Optimoj 13, 2 lygio, nes draudžiau kasko...

aurimas979

na nezinau speju dauk nuples optimoi.  Noriu kad uzrakinus masina langai uzsidarytu automatiskai.  O optimoi elektros darbai kainuoja tikrai nepigiai. :)