duslus garsas

Pradėjo evaldalert, Gegužė 27, 2015, 18:18:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

evaldalert

sveiki,

gal kas zinot previa 2.0 d4d yra toks duslus garsas salone ypac ausis uzgula sedint per vidury masinos apsukoms kylant garsas dideja tiek vaziuojant tiek stovint duslintuvas apziuretas niekur nelecia, gal kas susudure su sia problema

MindaugasB

Gal koki video imestum bent?..
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kalava

Citata iš: evaldalert Įrašytas Gegužė 27, 2015, 18:18:30 PM
sveiki,

gal kas zinot previa 2.0 d4d yra toks duslus garsas salone ypac ausis uzgula sedint per vidury masinos apsukoms kylant garsas dideja tiek vaziuojant tiek stovint duslintuvas apziuretas niekur nelecia, gal kas susudure su sia problema

kartais tas duslus garsas ne ties 1500 rpm? paskui sumazeja/isnyksta?
video pagelbetu, bet ar cia ne "legendinis" oro filtro variantas?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

evaldalert

dar vaziuojant autostrada veidrodelis dreba salone paziurejus i ji taip lyg vaizdas liejasi

evaldalert

Sveiki,

po ilgų kančių ir visokiausiu patarimų kas čia yra per garsas ir vibracija įvyko stebuklas gedimas pasišalino pats užpildžius kondicionierių, net pats nelabai suprantu prie ko čia jis, bet viskas dingo, o siulymų buvo įvairiausių nuo variklio ardymo, katalizatorių pjovimo, turbinos keitimo, pagalvių keitimo, duslintuvo, ratu balansavimo, sankabos keitimo ,smagračio ir .t.t norių pabrėžti pas mane garsas buvo ir stovinčiai mašinai.  Neįsivaizduoju kas čia įvyko bet dabar pabandysiu atleisti generatoriaus diržą ir pažiūrėti visus škyvus, nors nemanau kad kompresorius kondicionieriaus(kadangi dabar užpildytas) gali duoti kokį nors balansą dirželiui.  O kiek naktų sedėta prie Google ir ieškota atsakymo, ir tame pačiame klube visas toyotos perskaičiau AVENSIS COROLLA ir kiek mačiau daug kas šitą problemą turi, o atsakymo nebuvo, aišku kai kurie aprašymai juokingi, kaip žmogus neskiria turbinos gedimo nuo diskų kreivu ir ieško sliekų. Nesakau kad radau problemos sprendimą, bet man lyg padėjo, todėl rašau be to 20 eur manau nėra daug, kaip jau buvau pasiruošęs katalikus pjauti kur už išpjovimą prašė 200 eur.

MegaRolis

Sveiki,
pas mane irgi panasus simptomai,su sia vibracija, ir taipogi nera freono, ar tikrai padejo,ta prasme prapuole vibracija.Aciu