TA

Pradėjo Smac, Lapkritis 24, 2009, 15:13:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

FUX

O kurioj vietoj reik patemt rankinio trosa, prie rankenos varztas jau max susuktas?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Smac

CitataNNZ parašė:
nu smac iš tavęs tokio klausimo tai tikrai nesitikėjau ;) >

:D nu ka as zinau, siaip pagalvojau, gal jau dabar atsirado daugiau tu stociu, pats patingejau ieskotis tuo momentu :) Galvojau tegu cia paraso, visi kiti paskui nebeklausines... :p

CitataFUX parašė:
O kurioj vietoj reik patemt rankinio trosa, prie rankenos varztas jau max susuktas?

Fux, temos nesumaisei kartais?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

FUX

CitataSmac parašė:
Fux, temos nesumaisei kartais?
Nop, pirma karta technikinej nepraleido nes vienas galinis stabdis rankinio tik stabde, be to turi nemazai laisvos eigos rankena
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Smac

Nu va siandien gavau TA, ivore sutvarkiau ten kur NNZ patare, sumokejau 140 su darbais. Lempute vis tik blogai ikista buvo, ikisus i vieta viskas pasitaise, nieko reguliuoti nereikejo. Aciu atsiliepusiems!
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

CitataSmac parašė:
Nu va siandien gavau TA, ivore sutvarkiau ten kur NNZ patare, sumokejau 140 su darbais. Lempute vis tik blogai ikista buvo, ikisus i vieta viskas pasitaise, nieko reguliuoti nereikejo. Aciu atsiliepusiems!

blin gi sakiau, kad lemputė bus blogai įdėta :D
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gsk

šiaip sugadinau Toyotos statistiką, nes užvakar iš pirmo karto TA nepraėjau (reikėjo vairuotojo pusėje lempą pareguliuoti ir viena numerio apšvietimo lemputė silpniau švietė), bet užtat vakar su savo senole net be smulkių trūkumų prasisukau.
skaitau katafalkas po 2 metų mano rankose atrodo geriau nei kai pirkau :D

koste

Jums gerai:D as ruosiu dvi savo toyotikes TA:D

mind

Kas čia darosi? Visų bendra liga- lempos. Pas mane ir pirma kartą kai variau lempa dešinė aukštai švietė.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

horn

Citatamind parašė:
Kas čia darosi? Visų bendra liga- lempos. Pas mane ir pirma kartą kai variau lempa dešinė aukštai švietė.

Jau legendomis apipinta, kaip TA prameta dėl dešinės lempos, kuri per aukštai šviečia :D tokia jau apžiūrų politika