el. valdomi bei sildomi veidrodziai

Pradėjo robertas1993, Birželis 23, 2015, 20:49:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

rolikas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Birželis 24, 2015, 22:03:20 PM
Bet nebus sildomi, nes yaris neturi sildomu, reik jau kaip Bemsas sake burti su elementais, jei nori sildomu
II yariui sildomus stiklus nusipirkau is " Signedos", tik laidus reikejo prasitampyt.

robertas1993

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Birželis 24, 2015, 22:03:20 PM
Bet nebus sildomi, nes yaris neturi sildomu, reik jau kaip Bemsas sake burti su elementais, jei nori sildomu
gal bus sildomi, nes keli zmones sake kad gali but 1 ar 2 laidai pajungti gamikliskai prie galinio lango sildytuvo mygtuko,  bandziau nuo duru atsekt tuos laidus, neisejo...
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Pas yari 1 nebuvo tos funkcijos sildomu veidrodeliu net pilniausioje komplektacijoje kiek teko skaityti uzsienio forumose. Reik zaisti su el elementais, kad jis taptu kaip rase bemsas ir rolikas
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Pagal kataloga, tai matau kad buvo sildomu.

ToyotaClub

vo jei rodo tai visgi reiskia buvo, kokia komplektacija rodo kataloge? gal butent TS modifikacija? nes senai senai skaiciau tiek US tiek UK forumose, tai kad ir su sildomais elementais aprasoma buvo kaip pasidaryti, o kad butent butu gamykliskai niekur neradau. Pas mane kaip ir is pilnesnes bet taip pat nesildomi, nebent kazkas neveike.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Galimos komplektacijos su sildomais veidrodeliais: SOL, LUNA, TS. Sildomi buvo tik elektriniai. Mechaniniu veidrodeliu sildomu nebuvo.

USA regione tai cia visose masinose retenybe sildomi veidrodziai, kaip ir sildomos  odines sedynes :D

robertas1993

na pas mane irgi nepilniausios komplektacijos, bet nors laidai suvedzioti, nereikės kankintis lieka tik pasijungti viska  :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

keliu tema... :) dar vis nepasidariau tu el. veidrodziu.... pridedu kokios fiskes eina  nuo duru iki paneles
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

ir turbut nuo sitos fiskes eina iki migtuko ar ne? ir yra gal koks laidas nuo mygtuko masinoj ar ne? nes kaip ir nerandu prie ko prijungt mygtuko 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

zodziu keliu tema :) siandien nusipirkau tuos el. veidrodzius su pasildymu ir mygtuka, viska susimontavau( tas laidas kur pasijungia mygtukas buvo giliai pasislepes todel ir nezinau kaip pasijungt :D) ir viskas veikia net saugiklio nereikejo deti nes jau idetas seniai net nezinau kam... :D o del pasildymo Toyotaclub yra neteisus kad pas yarius I nera funkcijos, pasirodo tie originalus pasildymai yra tik pas atnaujintus modelius, parode man is sroto pardavejas kad pas paprastus eina tik trys laidai o pas faceliftus eina penki laidai, o kodel pas rolika ner tos funkcijos nezinau, gal del to kad paprastas o ne faceliftas, bet cia tik spejimas :)

P.s. dabar toks klausimas ka daro pilkos spalvos fiske su keturiais kantaktais? gal kas zino ? :) ir apskritai, daug vyru cia vazinejanciu su yariais? :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Ir dar vienas klausimas ir pas mane keturios fiskes nenaujamos ir yra prie radijos, gali but kad galima pasidaryt automatini klimato kontrole ar ka nors panasaus?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugpjūtis 21, 2015, 10:22:48 AM
Ir dar vienas klausimas ir pas mane keturios fiskes nenaujamos ir yra prie radijos, gali but kad galima pasidaryt automatini klimato kontrole ar ka nors panasaus?

Gali padaryti klimato kontrole. Ismeti sena peciu, o idedi kita su elektroninem sklendem bei pastatai valdyma.

robertas1993

Keliu tema, gal galit paaiskint, pas mane arciau begiu svirties yra trys tuscios fiskes gal zinot ka daro jos? :) Ar cia galima pasidaryt i automata? :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211