Vairo stiprintuvo skystis. toyota avensis t25 2.0 85kw

Pradėjo Djrimtas, Liepa 03, 2015, 21:54:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Djrimtas

Sveiki. atėjus dideliems karsciams atsitiko vienas idomus dalykas. kaip pavažineji šiek tiek tai susukus vaira pasigirsta  toks užesys. iki tol nieko panašaus nebuvo. Gali būti kad nuo oro temp skystis pasidaro skystesnis kaip vanduo ir praranda savo savybes.? nes kaip buna vesiau taip nebuna. (aa)

Myjack

Citata iš: Djrimtas Įrašytas Liepa 03, 2015, 21:54:03 PM
Sveiki. atėjus dideliems karsciams atsitiko vienas idomus dalykas. kaip pavažineji šiek tiek tai susukus vaira pasigirsta  toks užesys. iki tol nieko panašaus nebuvo. Gali būti kad nuo oro temp skystis pasidaro skystesnis kaip vanduo ir praranda savo savybes.? nes kaip buna vesiau taip nebuna. (aa)
Pasikeisk skysti. Kartu ir visa bruda isvalysi. Sistema atsigaus.

Popilas

pas mane skystis tokis tamsus, tai sitas tinka dextron III ATF castrol? jis raudonas?

RDeEsser

Citata iš: Popilas Įrašytas Liepa 06, 2016, 15:20:10 PM
pas mane skystis tokis tamsus, tai sitas tinka dextron III ATF castrol? jis raudonas?
Paskaityk kas parašyta ant bakelio kamščio,bus aiškumo daugiau !!
E

ginciavas

Citata iš: Popilas Įrašytas Liepa 06, 2016, 15:20:10 PM
Tinka, tokį ir reikia pilt.

Popilas

Prie to pačio, visi sako kad raudonas ir Auto pardei sakė, bet atsidarius pazejus raudonumo beveik nėra 😂 labiau i žalia ar ruda..   pirkau atf 3 raudona , zalioi bankutei , mokejau 6.50 tai jei ištraukus šitą ir ipilus raudona gali kas pasidaryti blogo?

Myjack

Citata iš: Popilas Įrašytas Liepa 09, 2016, 16:25:27 PM
Prie to pačio, visi sako kad raudonas ir Auto pardei sakė, bet atsidarius pazejus raudonumo beveik nėra 😂 labiau i žalia ar ruda..   pirkau atf 3 raudona , zalioi bankutei , mokejau 6.50 tai jei ištraukus šitą ir ipilus raudona gali kas pasidaryti blogo?

Suki galva... Jis turetu buti rozines spalvos. Tai, kad tu ji pakeisi tik siame bakelyje - maza naudos. Sistemoje jo 5 kart daugiau, tad keisk visa sistemoje. Kai keiciau, uzsukau i atstovybe ir paemiau originalaus uz 30 lietuvisku. Pakako visai sistemai pakeisti 1l.

Popilas

Hm, o pats Keitei ?mano mieste nėra Toyota serviso , tai kiek suprantu geriau visą keistis 😃

Myjack

Citata iš: Popilas Įrašytas Liepa 09, 2016, 21:30:26 PM
Hm, o pats Keitei ?mano mieste nėra Toyota serviso , tai kiek suprantu geriau visą keistis 😃
Taip, labai paprasta. Paieskok forume, tikrai detaliai aprasiau :)

Popilas

Nu pabandysiu 😃 , jei nesunku imesk nuoroda :), nes radau vmindes bet matyt sena labai neveikia Linkas 😂

Popilas

Citata iš: Popilas Įrašytas Liepa 09, 2016, 21:51:24 PM
Nu pabandysiu 😃 , jei nesunku imesk nuoroda :), nes radau vmindes bet matyt sena labai neveikia Linkas 😂
radau , :) nu atrodo kaip ir yra kas veikti 😃

ginciavas

Nieko sudėtingo tikrai ten nėra. Priėjimas visur geras, užtruksi koki pusvalandį.

Popilas

Grystama slangute gal pameni kuri? Tą mažesnė ar didesnė ? Bus mažesnė gal ?😂

Myjack

Citata iš: Popilas Įrašytas Liepa 10, 2016, 11:04:37 AM
Grystama slangute gal pameni kuri? Tą mažesnė ar didesnė ? Bus mažesnė gal ?😂
Grizta per auksciausiai esnacia slangute