Šildymas

Pradėjo Roberta, Liepa 12, 2015, 10:01:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

Roberta

Sveikučiai iškilo toks klausimas, gal ir kvailas, bet ar pas visus labai greitai užšyla salono šildymas iki 24laipsnių? nes man kažkaip keista užšyla bestovint per 2minutes :V

balticam

[/quote]
Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 12, 2015, 10:01:47 AM
Sveikučiai iškilo toks klausimas, gal ir kvailas, bet ar pas visus labai greitai užšyla salono šildymas iki 24laipsnių? nes man kažkaip keista užšyla bestovint per 2minutes :V

Cia tai geras-vasara kalbam apie sildyma :) ir stebimes kas susyla greitai :) :)

Vladas55

Ko cia stebetis,viskas naturalu,moteriska logika. :)

Roberta

nu blyn nevarykit vyrai man gal šalta o ir lauke labiau ruduo nei vasara ir mano svoris ne 120kg ir aš turiu omeny kad šaltą užkūrus 2min praeina ir jau salone karšta. :-{

balticam

Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 12, 2015, 11:51:30 AM
nu blyn nevarykit vyrai man gal šalta o ir lauke labiau ruduo nei vasara ir mano svoris ne 120kg ir aš turiu omeny kad šaltą užkūrus 2min praeina ir jau salone karšta. :-{

Tai taip ir turi buti,juk lauko temperatura dabar +16 tai uztai isyla per kelias minutes, kas ziema prie -16 uztruktu apie 10-15 min.

Roberta

Roberta

dar vienas blondiniškas klausimas pradėjo girgždėti atidarant/uždarant vairuotojo pusės durelės kadangi vyro neturiu tai noriu paklausti su kuom supusti/sutepti reikia kad dingtu tas dirgždesys? :V

Saulius SSS

Galima papurkšti kad ir WD 40. Mėlynai geltonas flakonas. Purški vyrius ir dar tokį geležiuką tarp jų. Pradarius duris matysi. WD parduodamas nuo senukų iki bet kurios ūkinių pard. Galima ir purškiamu tepalu. Bet jei esi baltaplaukė ☺ nesigilink ☺.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Vladas55

(y)
Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 12, 2015, 11:51:30 AM
nu blyn nevarykit vyrai man gal šalta o ir lauke labiau ruduo nei vasara ir mano svoris ne 120kg ir aš turiu omeny kad šaltą užkūrus 2min praeina ir jau salone karšta.  (y) ;),na jei vienisa,pritariu.

Roberta

Saulius SSS aš dažyta  :-]

Roberta

Vladas 555 jo vieniša, kūda ir dar su Toyota garaže iš kurios lenda įvairios bėdos  :-/

Vladas55

Gaila ne Vilniete,padeciau, kad negirgzdetu .....durys. ;)

TYRAN

Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 12, 2015, 14:16:11 PM
Vladas 555 jo vieniša, kūda ir dar su Toyota garaže iš kurios lenda įvairios bėdos  :-/

Toyota reikia ne garaže laikyti, o važinėtis. Nes paskui ir girgždėti pradeda nuo stovėjimo :)

Saulius SSS

Peroksidas kenkia smegenims

Saulius SSS