Šildymas

Pradėjo Roberta, Liepa 12, 2015, 10:01:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 12, 2015, 12:47:43 PM
...kadangi vyro neturiu tai noriu paklausti su kuom supusti/sutepti reikia kad dingtu tas dirgždesys? :V
Manau reikia iškarto eiti prie reikalo - Ieškau vyro!Reikalai remonto ir eksploatacijos atžvilgiu kaip mat ims taisytis... ;)
Jaunikių čia tikrai atsiras (+)
E

MindaugasB

WD40 tiems vyriams pades trumpam laikui :) geriau tepalu specialiu purskiamu. Siaip bet kuris servisas supurksti gali. Ten 1 min uztruks.

P. S. Offtopic, bet mano zmona irgi blondine tapo pries pusmeti. Is pradziu kazkaip keistai buvo, bet jau pripratau :D Pirmas tris naktis tai atrode, kad svetima moteris salia miega :D :D (y)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Vladas55

Roberta

Nepiktnaudžiauju aš tik kartą mėnesyje  :-]

Roberta

Tai va pasirodo ne ta vasara kalta neturi taip būti kad salonas isyla per 2min kai šalta mašina nors ir vasara buvo išėjęs kažkoks kondicionieriaus relės paleidejes kompe kuris tuo pačiu reguliuoja visa peciuko darbą  :-)

TYRAN

Tai gal elektrinis pečiukas ir ne nuo variklio šildo.

balticam

Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 13, 2015, 23:16:28 PM
Tai va pasirodo ne ta vasara kalta neturi taip būti kad salonas isyla per 2min kai šalta mašina nors ir vasara buvo išėjęs kažkoks kondicionieriaus relės paleidejes kompe kuris tuo pačiu reguliuoja visa peciuko darbą  :-)

Juoka man kelia toks pasakymas....bet as tau ir naujai masinai surasciau bedu,kad tik uzsidirbt..

Roberta

Balticam juokis kiek nori bet visam procese dalyvavau ir uz visa remonta sumokejau 25eur ir patykek viskas pasikeitė ir kodyske pasileidžia ir ne taip greitai uzsyla salonas kai uzvedi auto  (j)