Avensis borto kompiuterio gedimas

Pradėjo remis1989, Rugsėjis 04, 2015, 17:41:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

remis1989

Na jum ir pasiseke tai ne man. Sukisau 600 i remonta purkstukam ir pan kad ziema uzkurciau ir nej viena ziema neuzkurdavau vistiek.. vnz uzdrozta konkreciai buvo jau pries mane matyt..

Dayshadow

Tau tikrai nepasiseke. Nujota arkliuka isigijai....
As su Avensiu 12 metu vazinejau, 328k numyniau ( o kiek dar prabegus pries mane - Dievas zino, rode 163k ekrane)ir jokiu problemu, tik einami servisai ir remontai. Daba Prius turiu, sita nauja pasiemiau, ziuresiu kiek atlaikys.

remis1989

Cia jus snekat net pavydas suima, kad turit vaziuojancias normalei masinas:) kai dabar ja naudojuosi kazkur 4 metai tai jau toyotu nebenoriu. Ir seip ji labiau pensininku masina. Kaimynas turi verso corola tai purkstukai nusprogo visi 4. Kazkokio dyzelio uzpyle is kanistru ar ko. Sukiso daug rupiju.. nu bet dbr vaziuoja jau keli metai ir problemu nemato.. ir seip avensi paciam tvarkytis sudetinga. Kai atsirandagedimas tai sunkiai surasi. Daug visokiu davikliu, kuro sistema irgi sudetinga, davikliu dafiga nezinai kuri pirkti.. nu nebutu japanese

Rolkis72

Su visom taspats,kai jos genda,o jos visos genda,aš per savo 20 metų vairavimo stažą visokių auto apturėjau,pats dirbu vadybininku ir tenka su darbinėmis auto daug maltis,bet Toyotą uošvis įtikino pirkti,nes jis Toyotų žinovas,bei dirba su Toyota Taxi,pamačiau,kad jis praktiškai neinvestuoja į savo darbinį Avensiuką,tad ir aš išpradžių nusipirkau 2001 D4D Avensiuką kur atvažinėjau beveik 4 metukus,investicijos buvo tik kuro pylimas ir tepalų keitimai,nusipirkau 2004 D4D Avensiuką,pirkau iš Belgijos parvarytą su purkštukų defektu,nelaikė kuro,grįšdavo į atbratkę,restauravau Alytaus Ordo,važinėju dabar tvu...tvu...tvu... laimingas,variklis dirba gražiai,važiuoklė nebarška ir nieko dar nekeitęs ir nesiruošiu greitu laiku jos keisti,o jei keisiu,tai tik į 3 kartos Avensiuką,o jeigu prieš tave to automobilio niekas nemylėjo,tai didelė tikimybė,kad nusipirkus,reiks atverti plačiai piniginę,

tunks

jei norit masinos be davikliu egru pdf ir kitokios hujnios muinios turit pirkti masina taip 95-00m gimimo.  nu galit ir dar senesnes ieskot, bet tos jau moraliskai labai baisios.
bet seip masinos paemus iki 2000 dar turejo minimaliai elektros, ir vos ne kiekvienas kaimo japis su atviorke ir replem galejo krapstyt, o paskui prasidejo visokiu davikliu era, ir baiges normalios masinos, kurias su alaus bonka vienoj rankoj galejai pakelti i darbini stovi

Venza

Is dalies tu teisus,bet niekas nebenori telefono su mygtukais  :D .Dabar kaip pavyzdi pateiksiu Subaru Forester ar Legacy Limited komplektacijos,bet atvaziuoja klientai ir neperka,nes nera liniju sekimo kameros  :-/ .Jos gal nelabai kam ir reikia,nes masina pati tarp tu liniju nevaziuoja,tik pypsi,bet jos pro priekini langa matosi ir pries kaimyna galima pasigirt  :bedantis:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Dayshadow

Liniju sekimas gerai trasoje ilgoj kelionej, kai miegas ima ir pradedi isvazinet-papypsi. Visur kitur pas mane jos isjungtos, nes vos tik kas- cypsi ir erzina.

Venza

Kai miegas ima reikia stot ir snustelt.Jokiom sistemom pasitiket negalima,bent jau kolkas  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tunks

na visureigiai kaip tik visi iki 2000 gimimo  paklausus. del  dvieju dalyku - pakankamai patikimi, visokiu davikliu minimumas, ir tikrai pritaikyti vaziuoti bekele.  nesunku modifikuoti. veliau prasidejo elektornikos era ir vaziuokle pritaikyta parketui :)
del to ir kainos senuju kaip pusnauju lengvuju :)