Uzvedimas ziema

Pradėjo laurynui, Gruodis 19, 2009, 12:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

kol sukyla tepalas, reiškia per ilgą laiką nusileidžia iš galvos...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Renis

Kaip kolegoms prie saltuko kuresi syryt? ;)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

UfO

Na tikrai ne kaip vasarą ar prie 0 :) reikėjo pora kart daugiau apsiverst varikliukui, bet sėkmingai startavo B) (veiksmo vieta Vilnius, -20)

Kestutis777

vytska

Sveiki, uzsivede beveik kaip sakoma "spol aborota", net pats apakau. Tpfu tpfu tpfu kad tik nepergirt masinos, tikekimes ir kitus kartus taip gerai vesis. (Vilnius -20). Tik galines abi dureles uzsalo (centrinis neatidaro).:@
vytska

vaikas666

Uzsivest tai uzsivede,  ausinimo skystys pavaziavus uzvire :( Tai atidares radijatoriaus dangti iki darbo davaziavau.

Kestutis777

Citatavaikas666 parašė:
Uzsivest tai uzsivede,  ausinimo skystys pavaziavus uzvire :( Tai atidares radijatoriaus dangti iki darbo davaziavau.

Negi uzsalo?

vaikas666

CitataKestutis777 parašė:
Citatavaikas666 parašė:

Negi uzsalo?

Bakelyje ziurejau tai neuzsales lygtais, tai gal slangeliuose kur ar radiatoriuje.

Rockman

Labas Šaltas rytas :)
Turiu viena klausimėlį:
Kiek laiko pas jus laiko dega žvakių pašildymas, nes man įtarimas kyla, kad pas mane jis dega labai trumpai kažkaip (~5 s.) :|
P.S. užsivedė LABAI sunkiai, ačiū geram akumuliatoriui.. :)

FUX

pas mae irgi apie 5s dega, uzsivede is antro karto ilgiau palaikius starteri :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Rockman

CitataFUX parašė:
pas mae irgi apie 5s dega, uzsivede is antro karto ilgiau palaikius starteri :)

Hmm, gal toyotos taip gudriai padarytos, kad trumpai dega tos žvakės, nes pvz pas kitus auto tai, daug ilgiau dega ta.
Na aš starteri sukau kaip reikalas ILGIAU, jau vilties neturėjau, bet atleidus rakteli žiūrau kad ji neužgesta, o kažką ten trata kreivai :D

Aurimas

Viskas cia gerai su tuo pasiltinimu, dega tiek kiek reikia, kol pasildo ir viskas.

horn

Pas mane akumas leisgyvis jau porą metų, prieš tris metus net buvo išsikrovęs kelis kartus visiškai, kad net nedegė nė viena lemputė. Vakar prie -5 vos užsuko, šiandien prie -18 lygiai taip pat vos užsuko. Mistika kažkokia. Akumas neaišku kieno ir kada gamintas, atrodo tragiškai, bet dar suka :D

FUX

taigi pa tave beznas :) cia dyzeliui sunkiau uzsikurt
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

vaikas666

CitataFUX parašė:
taigi pa tave beznas :) cia dyzeliui sunkiau uzsikurt

Jei akumas levas tai ir su benzu nekas :)