Uzvedimas ziema

Pradėjo laurynui, Gruodis 19, 2009, 12:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

sharas

na as siandien jau buvau prarades vilti, su pertraukom gal ~10 minuciu sukau (gerai, kad akumas geras). Maniau, kad lauksiu kol kaimynas koks iseis ir patemps, bet besukant eilini karta starteri netycia ant signalo ranka uzdejau ir netiketai uzsikure ;), idomus sutapimas ;).

Renis

Uzkurei su trenksmu taip sakant ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

horn

sharas

per 3m keiciau tik stabdziu kaladeles diskus ir tepalus zinoma. Nuo ko geriausia pradet ieskot bedu, kuro filtro ir pakaitinimo zvakiu turbut?

D4D

Nu matau ne man vienam nervus eda D4D variklis per salcius :) as siandien is kokio 7 karto uzvedziau. Tik tiek zinau kad su 3 zvakem kuriu nes viena nuluzus :) Bet sakau gal rimtai kas su tuo kuro padavimu yra, praeita ziema su visom veikianciom zvakem ir  nauju akumu vis tiek nuzsikurdavo is "pol aboroto". maziausiai is 3 karto? o gal cia visiem panasios bedos, ner ko giliau knistis?Nors keista masina ne sena.

Renis

Na mano tai niekad nesiveda is pol abarota, nei kai silta, nei kai salta tuo labiau. Nzn kame cia saknys. Pasuka kokiu 3-4 ratus visada pries uzvedant net ir siltu metu. Ar cia filtras ar cia zvakes ar kas..

sharas

is puses abaroto, tai nesikuria ir man niekada, praeita ziema kad ir prie -20 lengvai kuresi, ten kelis kartus pabruzini ir viskas, siandien po darbo manau uzkursiu, o jau ryt ryte, tai nezinau kaip bus. Viesasis transportas nera gera alternatyva, nes gyvenu uz vilniaus. Tai iki darbo kol nukeliauciau susalciau ir sugaisciau virs valandos...

D4D

Nu nezinau, sakau aikstelej stovi pasatai triperiai burbt ir eina.Siaip savo auto esu patenkintas bet tas uzvedimas per salcius tai biesina negaliu.Ar cia imt visas zvakes det naujas?Nu vienas kolega rase kad pasikeite zvakes Denso firmos visas naujas ir dabar jokiu bedu, tai gal reiks pasekt geru pavyzdziu, bet tos ziemos beliko pora sav. pinigeliu gaila, jei iki kitos ziemos vel nusprogs kokia zvake ir vel saibos plaukia:)

sharas

nesidomejau dar kiek kainuoja pasikeist i normalias zvakes?

D4D

As tiksliai irgi nezinau bet maziau 80 lt vnt manau tikrai nebus

Renis

Dar reik turet ta minty kad neduok dieve nelaimes atveju liks puse kurios zvakes vietoj issukinejant ir keiciant jas ;]]

D4D

Tai man ir yra toks variantas, yra likus pakaitinimo dalis zvakes nuluzusi savo toj angoj.Bet kad ja pakeist reikia ismest apie 1000 lt, galvoju kad situos darbus reik atidet kitai ziemai :)Nes reikia lupt galva, nes kitu variantu nelabai yra.

sharas

kaip patikrint ar su zvakem viskas OK ar jau reikia keist?

D4D

Yra du budai, vienas su lempute arba su sroves matuokliu ar kaip jis ten vadinasi.Bet sis budas ne vsiai tikslus, nes zvake gali veikt bet kaitint ne tiek kiek priklauso.rodys kad veikia bet ji sils nepakankamai.Kitas budas t.y. kai isuka zvake pajungia prie + ir ziuri ar ji kaista per visa savo kaitinimo elemento plota.bet rizika yra kad ji nulus, kap ir atsitiko man.Bet kalbejau su meistru tokiu atveju isuski zvake(aisku priklauso kurioj vietoj nuluzus, pas mane pats galas) ir vis purski nakciai WD kad atmirktu, ir vazineju su isukta zvake kol ja ismus kompresija raba ne :) tik reikia turet zvake gera po ranka kai sena ismus kad turet ka issukt.Tai va, as bandysiu sita varianta.Ir dar sake turet grafitinio tepalo sutept sriegiui kad neluztu issukant zvakes per sriegi.

Rockman

Aš neseniai keičiausi žvakes, BOSCH dejau, kainavo po 45 Lt (Tanagroj su nuolaida). Pakeitimas labai paprasta, priejimas puikus, palyginus su audi visokiom.. Pas mane viskas atsisuko lengvai.
Nuo tada vedasi geriau per šalčius, bet vis tiek sunkiai..
O spol abarota D4D toyotos išvis nesivena, kiek žiūrejau kiek klausinėjau, visos jos šiek tiek pasisuka ir tada vedas, čia normalu..