Uzvedimas ziema

Pradėjo laurynui, Gruodis 19, 2009, 12:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

tom

Bet sitos problemos su uzkurimu del kuro nusedimo ir pan. turetu but aktualios ne vien prie zemos temperaturos, o visada? Tad, jei kuriasi prastai TIK esant zemesnei temperaturai kaip -7 C, tai problema nevisai cia. Ar as klystu?

Aivis

Gal ir tavo teisybė,bet gali buti,kad kai šilta mašina kuresi geriau ir tas kuro nusėdimas nelabai jaučiasi o kai šalta tai kiekvienas blogumas išsykia pasijaučia.Čia gali buti daug priežaščiu ir viena iš jų šita.:o
Gazas dugnas .......

laurynui

Citatalaurynui parašė:
d4d 85kw masina 2005m (pakeisti visi filtrai tepalai) naujas akumas neseniai dariau variklio diagnostika jokiu klaidu nemeta  .   Klausimas del uzikurimo  kiek mazdaug laiko sukat starteri na prie tokiu salciu.  Dar klausimelis ar buna bake vakumas kad susidarytu ?  . ir pas mane prie tokiu salciu nepanaudojus tos pompytes po kapotu niekaip neuzsikuria  ?  ir niekas man negali diagnozuot problemos .
o uzsikurus toks vaizdas kad kas kalentu per varikli su plaktuku   kokias dar 5 sek  o paskui viskas normaliai apsukos uzkyla dirba normaliai ( del kalenimo tai jauciu kad gal tepalas nebuna pasiskirstes ir del to toks garsas)  o del vedimosi laukiu jusu pamastymu jug negali apynauje masina kurtis kaip senas pasatas :)

Va isprendziau problema  As kaip ir temos autorius kaip ir rasiau temos pradzioje pasirodo nereikia but didziu genijum susidarydavo vakumas bake ziaurus isiardziau kamsti bako o ten stovi toks vostuvelis as ta vostuveli isemiau nes jis teb ziauriai pastriges buvo ir vuolia kuriasi be jokiu problemi nei pompytes nereik nei nieko
Nieko
Nera
Neimanomo

Saulius SSS

pas mano mas. irgi bake susidaro vakumas,ne karto nuo to blogiau nebuvo.siand ryte buvo apie -16 tai kaip ir vasara kuresi.negi vieniem tai turi itakos ,o kitiems ne:|:|:|
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ketvirtasis

Citatalaurynui parašė:

Va isprendziau problema  As kaip ir temos autorius kaip ir rasiau temos pradzioje pasirodo nereikia but didziu genijum susidarydavo vakumas bake ziaurus isiardziau kamsti bako o ten stovi toks vostuvelis as ta vostuveli isemiau nes jis teb ziauriai pastriges buvo ir vuolia kuriasi be jokiu problemi nei pompytes nereik nei nieko

Kalimas ar dingo?

GALLANT

Man toks jausmas, kad gryztamo rysio vamzdeliuose nera hermetiskumo, todel kuras nusesta, tik va kaip iki ju dasikasti, nes apie forsunkes, kur vamzdeliai sukasi dregnoka, reiks kada prisesti ir pavartyti manuala, nelabai norisi i Tokvila varyti, nes ten tik pinigus moka nulupti uz nieka, o darba padaryt tai nelabai jie moka.

laurynui

del kalimo si karta kazkaip neatkreipiau demesio tai tikriausiai dingo o del vakumo tai jis pas mane labai stiprus susidarydavo ir matyt saliarka istraukdavo  nes pastoviai reikdavo panaudot pompyte  ta po kapotu  o del  tokvilos ar siaip autorizuotu servisu pasiskaityk tema mano apie CENTRINIO UZRAKTO PROBLEMOS  ten paskaites suprasi kaip "puikiai jie dirba"
Nieko
Nera
Neimanomo

ketvirtasis

CitataGALLANT parašė:
Man toks jausmas, kad gryztamo rysio vamzdeliuose nera hermetiskumo, todel kuras nusesta, tik va kaip iki ju dasikasti, nes apie forsunkes, kur vamzdeliai sukasi dregnoka, reiks kada prisesti ir pavartyti manuala, nelabai norisi i Tokvila varyti, nes ten tik pinigus moka nulupti uz nieka, o darba padaryt tai nelabai jie moka.

Gryžtamą labai lengva rasti, jis randasi šalia to paduodamo. Tai yra paduodamas ateina į kuro filtrą (pompikė), o šalia jo iš kairės (iš keleivio pusės) yra gryžtamas. Bet prieš tai reikia nuimti oro filtrą. Būtent toje vietoje jungiau savo WEBASTO kuro padavimą (dėjau trainyką), galima "įsipjauti" tik į gryžtamą. Pagal mano supratimą jam iki forsunkių "toloka".

Citatalaurynui parašė:
pasiskaityk tema mano apie CENTRINIO UZRAKTO PROBLEMOS  ten paskaites suprasi kaip "puikiai jie dirba"

Skaičiau, žiauru

GALLANT

O tai nera gryztamo rysio nuo purkstuku, kaip budavo senesniuose dyzeliuose, anksciau tai beda budavo suskirdusios slangutes tarp purkstuku.

tom

Na va, spustelejo saltukas ir mano dyzelis nei is vietos :@ Jauciu reiks pakeist kaitinimo zvakes ir kuro filtra. Gal kas neseniai keitet, kiek tai kainuoja?

mmersass

Citatatom parašė:
Na va, spustelejo saltukas ir mano dyzelis nei is vietos :@ Jauciu reiks pakeist kaitinimo zvakes ir kuro filtra. Gal kas neseniai keitet, kiek tai kainuoja?
Vakar as irgi neuzsivedziau, tai kaimynas siektiek patempe ir uzsivede :) uzsipyliau statoile dyzeliuke, tai siandien sunkiai, bet uzsivede, tai prisipyliau pilna baka statoile, db ziuresiu kaip rytoj bus :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

pauliusdd

Is antro karto uzsivede. Bet jauciasi kad saltis savo daro.
टोयोटा इस बल.

tom

nu as tai Neste pilna baka uzsipyliau, dar antigelio ivarvinau bet naudos is to mazai :( Panasu, kad be tiesiogines intervencijos i variklio skyriu nieko nebus :|
Na, tai niekas pastaruoju metu nekeitet pakaitinimo zvakiu, nezinot kokios kainos? Jum gerai B)

mmersass

Manau kad cia gali but pakaitinimo zvakes bus kaltos:( nes brolio opel vectroj 03m. bake buvo ~10lt dyzelio, tai iskart uzsivede be jokiu priekaistu :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

fennix

Na taip.... Siandien tikrai salta... Net as saviske sunkiau uzkuriau... taip silpnai tas starteris suka... Na bet cia gal akumo jau bedos... Ir pavaru dezes tepalas pavirtes kose... pavaras perjunginet, tai kaip dideliais irklais irkluot... po smala
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!