padekit del lempu

Pradėjo only, Gruodis 23, 2009, 19:49:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

only

aisku, dekuj visiems pasisakiusiems :)

aviko

Gal kas žinot, kur gauti originalius angliškus xenion žibintus Toyota Avensis 2006-2009m.? Galėtų buti padaužyti. Reikia tik vidurių. Svarbu, kad būtų nesulaužyti viduriai.
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

sharas

nors ne su isdegusiom lempom susije, bet vistiek su lempom.
Kas kiek laiko jus keiciat trumpuju sviesu lemputes? Na jos nebrangiai kainuoja, bet as stabiliai i tris menesius viena pakeiciu, su buvusiom masinom to nebuvo? Del ko gali buti, kad taip daznai perdega?
Arba gal galit pasiulyti kokias nors ilgiau laikancias? Nes dabar nusiperku, kai perdega, tai dazniausiai buna degalinese.

masina 2004 toyota corolla

fennix

Citatasharas parašė:
Kas kiek laiko jus keiciat trumpuju sviesu lemputes? Na jos nebrangiai kainuoja, bet as stabiliai i tris menesius viena pakeiciu, su buvusiom masinom to nebuvo? Del ko gali buti, kad taip daznai perdega?
Arba gal galit pasiulyti kokias nors ilgiau laikancias? Nes dabar nusiperku, kai perdega, tai dazniausiai buna degalinese.

Na nezinau...  man lemputes po 35 litus kainuoja tai ne taip ir pigu... keiti kai perdega, o jei perdega daznai- siulau patikrint siuos dalykus:
Lemputes kontaktai - turi buti svarus ir tvarkingi
Pacios lempos sandaruma - dregme nelabai pageidaujama
Laidus
Itampa prie kontaktu uzvedus varikli. Turetu but ~14-15 voltu bet jei sakai kad lempos daznai perdega, gali pasieskot elektronikos prekiu parduotuvese yra tokiu daikciuku kaip itampos mazintojai. As tokius planuoju pirkt diodams nes man tik 3 voltu tereikia...  Nuleisi iki 12-14 voltu, gal svies ne taip ryskiai  bet neperdegs taip daznai...
Arba tik varzike ilituoji i laiduka, tik aisku paskaiciuot reikia kokios tau reiks.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

aviko

Man taip buvo su Audi.
Patarimai būtų tokie:
1. Pirkti tik OSRAM arba PHILIPS lemputes! (jokių Thungsram arba no name)
2. Būtina keisti iškart abi lemputes!.
Jeigu tai nepadės, reikia ieškoti problemų elektros instaliacijoje arba įkrovimo įtampoje, kuri su įjungtomis trumposiomis šviesomis dirbant varikliui laisvąja eiga turi būti 13,6-14,4V intervale.
Man padėjo pirmi du punktai, po kurių 2 metams užmiršau šias problemas.
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Edvatronas

Citatasharas parašė:

Gal kokias nekokybiskas nuperki?
Siaip kiek pastebejau, tos visos geresnes (+50% ale philips blue vision kurios dabar pas mane stovi...) sviecia tikrai geriau nei iprastos halogenines, bet perdega dazniau... man laiko apie metus... aisq cia priklausomybe yra kiek km pravaziuoji ir kiek laiko jas degini ir kokiu rezimu, bet +- metus laiko...

IMHO siulyciau (ir rekomendacijos tokios yra) perdegus lemputei tuo paciu pakeisti ir jos antra puse, t.y. pasikeisti abi lemputes.

Dar variantas kaip mano bendradarbiui buvo, sako irgi greitai perdega lemputes, keiciu kas 3 men. o paskui priejom isvados, kad greiciausiai jis pakeicia 1 ta perdegusia lempute, po keliu men nusprogsta kitos puses, dar po keliu men perdega ilgu sviesu... paskui kitos puses ilgu... (pas ji atskiros lemputes stovi ilgu/trumpu) na taip ir gaunasi, kad keiti kas 3 men... :D nelabai ten beprisimeni kokia lempute kada keitei ir kokios puses....

Del visa ko dar patikrink generatoriaus krovima, neturi virsyti 14.4 V gal cia beda...

ir kaip minejo fenix kontaktai prie lemputes turi buti svarus, grazus.

sharas

dekui uz pasiulymus, pasinaudosiu jais ;).
Kur vilniuje galima butu nupirkt lemputes, kad butu bent kiek kokybiskesnes, nes kol kas kitu daliu neteko ieskot kur pirkt per du eksploatavimo metus (tpfu tpfu tpfu), tai ir nezinau kuriose parduotuvese kainos/kokybes santykis padorus butu.

bladas

Citatasharas parašė:
dekui uz pasiulymus, pasinaudosiu jais ;).
Kur vilniuje galima butu nupirkt lemputes, kad butu bent kiek kokybiskesnes, nes kol kas kitu daliu neteko ieskot kur pirkt per du eksploatavimo metus (tpfu tpfu tpfu), tai ir nezinau kuriose parduotuvese kainos/kokybes santykis padorus butu.
Zirmunuose aplink Lemona 100 m spinduliu yra daug parduotuviu, gali visas apeiti ir issirinksi kainos/kokybes santyki

GALLANT

Dekis OSRAM night breaker ar kaip jos ten, labai gerai sviecia, tik aisq tarnauja apie 1m. Bet cia nelabai yra is ko rinktis arba gera sviesa arba ilgaamziskumas. H1, H7 Siauliuose turgui kainuoja 55lt komplektas (2vnt).

donisk

Pas mane su trumpuju lemputem ta pati beda. Siaip ilguju nebuvo dar perdege, bet trumpuju lemputes tai kas kokius 3-4 men keiciu, ir visada perku philips H7 uz 20lt. Snekejau su vienu meistru, tai sake i situos avensius (2003-2005) teko ne karta varzas ilituoti del per dideles itampos.

ketvirtasis

Citatadonisk parašė:
Pas mane su trumpuju lemputem ta pati beda. Siaip ilguju nebuvo dar perdege, bet trumpuju lemputes tai kas kokius 3-4 men keiciu, ir visada perku philips H7 uz 20lt. Snekejau su vienu meistru, tai sake i situos avensius (2003-2005) teko ne karta varzas ilituoti del per dideles itampos.
Tai ir tu padaryk tą patį, bet man tai naujiena.

Edvatronas

Citatadonisk parašė:

Siaip kvepia anonizmu...
O tai kokia generatoriaus krovimo itampa?

Memelis

Pas Avensi (2003 - 2006) yra beda su lempu perdegimu. Po facelift'o sios problemos nebera. Ten, kiek pamenu, del zibinto dizaino prastai ausinasi, pastoviai laikosi auksta temperatura ir jos dega. Nieko cia nepadarysite. Visi vargsta. Po atnaujinimo ta beda isprende, tad belieka tik apsisarvuoti kantrybe. Apie tai teko ir Auto bild, ir kituose leidiniuose skaityt...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Edvatronas

Tada variantas detis faceliftines lempas... (tinka?) tik kaina didele gaunasi...

AVENSIS D4D CHIP

CitataEdvatronas parašė:
Tada variantas detis faceliftines lempas... (tinka?) tik kaina didele gaunasi...
aha faceliftines faras dekis,tik pamirsai dar bamperi nauja su halogenais,grotelem ir dar + perdazyt:Dgal paprasciau naujas faras nusipirkt butu;)