yariuko tepalai

Pradėjo Valdas111, Lapkritis 15, 2015, 19:05:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

Valdas111

Sveiki yariukų mylėtojai ! Reikalingas patarimas. Su žmona važinėjame yariuku ir karts nuo karto reikia dapilti tepalo. Ar taip turi būti? Pirkome su pramušta tarpine. Meistrai keitė tarpinę, o dėl tepalo, sako kad taip turi būti, bet man neramu.

mind

Kas kiek kilometru ir koki kieki pili?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ToyotaClub

Prie to pacio kiek nubegusi, koki tepala pili
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

ne, neturi  tepalo valgyt :) pasistatyk masina ant asvalto ir po keletu val. paziurek ar ner nuo tepalo bala :) gali buti kad turbo tepalo paeimimo tarpine bloga ir praleidzia tepala lauk :) pas mane irgi tas pats buvo, pasikeiciau tarpine galvos, o turbinos senas tarpines palikau, rezultatas po 100 km prapute tas tarpines... :) 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Valdas111

Sveiki. Tepalą pyliau sintetinį skirtą tojotai. Žiūrėjome po apacia iš visų pusių, atrodo tikrai niekur neleidžia. Prabėgusi 218000. pas mus apie 7000. Per tą laiką, tuojau bus metai dapyliau apie 1,5litro. Man tai atrodo labai daug.

MindaugasB

1,5L/7000km? Nu nera labai jau daug.
Idomiau kai Toyota siulo kas 1000km pripilti po 1L tepalu i karteri 1.8 motorui.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Valdas111

Pas mus 1,4 dyzeliukas. Vasarą reikėjo daugiau pilti, kaip bus dabar, kai orai atvėso pamatysime, bet atrodo kad po truputį mažėja.

MindaugasB

Jeigu 100% nelasa ant asfalto (ziureti reikia po ilgesnes keliones kai buna ir variklis gerai uzkaites), tai tada tik valgymas tepalo gali buti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

tada reikia pasikelt masina ant keltuvo ir apziuret is apacios ta varikli, pas mane nors ir 15 tukst prabega auto ir nesurijo praktiskai nieko kiek ipyliau tepalo tiek ir liko :-) dirbant masinai koki duma meto?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Citata iš: Valdas111 Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 16:16:14 PM
Sveiki. Tepalą pyliau sintetinį skirtą tojotai. Žiūrėjome po apacia iš visų pusių, atrodo tikrai niekur neleidžia. Prabėgusi 218000. pas mus apie 7000. Per tą laiką, tuojau bus metai dapyliau apie 1,5litro. Man tai atrodo labai daug.

Koks tepalas firma toyota genuine motor oil, mobil, elf. 5w30, 5w40

Valdas111

Tepalas sintetinis toyotos.5w30. Rytoj pavažinėjus reikės dar kartą pažiurėti, bet tikriausiai nieko nerasiu. O kaip kitiems, ar čia tik mūsų tepalą ima? Ar daugiau niekas taip ir nedapilate per 10000km. Parašykite.Kai turėjau opelį, tai tik žiemą reikėdavo truputį dapilti, o daugiau nereikėdvo.

Valdas111

Dūmas normalus, baltas, ne mėlynas.

ToyotaClub

Pries dabartini keitima mobil 5w30 per 15 tuks dapyliau apie 700-800 ml. Dabar supyliau toyota oil 5w30 zinoma sumaise su senu, nes seno pilnai neitrauke, tai kol kas kaip ikalta stovi. Kiek man pasakojo jei per 10-15 tuks apie litra dapili, kuri begusi virs 200 tuks tai normalu.

robertas1993

kazkaip keista man, visiem reikia dapilt tepalo o man ne, nejaugi mano auto toks issikirtinis pasitaike :-D man nereikedavo dapilinet niekad :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

kiek nuvaziuoji per metus?