Padangų slėgio davikliai

Pradėjo Daynewss, Lapkritis 23, 2015, 11:20:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

sinkleris

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 06, 2016, 12:42:21 PM
Issiimi skydeli ir uzklijuoji padangos simbolio lempute.Pats paprasciausias ir pigiausias variantas.Kadar vel reikes,nereiks nieko programuot  ;)

Dėkui už paprastą, ūkišką patarimą :-) man patika, kai gali pats išspręsti problemą minimaliom išlaidom. (y)

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 06, 2016, 12:42:21 PM
Issiimi skydeli ir uzklijuoji padangos simbolio lempute.Pats paprasciausias ir pigiausias variantas.Kadar vel reikes,nereiks nieko programuot  ;)
Jei tai Prius 2, tai paprasciau sutvarkyti daviklius, nei skydeli isimti :)

sinkleris

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 06, 2016, 18:39:20 PM
Jei tai Prius 2, tai paprasciau sutvarkyti daviklius, nei skydeli isimti :)

O jei Prius V ? :smoke:

-AUTOKOMP-

O jei Prius V, tai pasikeitus skideli is Prius+ nebus jums ir sliegio davykliu.  :)

Daynewss

Technikinėj neprisikabino diedas.
Du davikliai mėtosi bagažinėj. Rudenį dar du ten pat atsiras. Išpjaustysiu, pakeisiu baterijas ir įkišiu į atsarginį ratą. Pažiūrėsiu kas bus. Jei lemputė užges reikės priklijuoti normalių ratų viduje su heavy-duty dvipuse lipnia juosta. Jei ne - tai tegul eina ....
O dėl lempučių, tai jei nepardavinėti, tai kam ją iš vis klijuoti? Tegul dega. Kai perdegs pati užges :)

Venza

As tau 5 daviklius uz 15eur siuliau,tai net nesidomejai,o dabar pjaustysi batareikas,pisies,klijuosi..  :goodboy:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Idomu, naujose Toyota yra davikliai slegio? Tvarkiau neseniai slegio klaidas Mazda 3  2015m, tai ten jau nebuvo davikliu. Viska mato ABS.

Daynewss

Citata iš: Venza Įrašytas Birželis 07, 2016, 20:45:15 PM
As tau 5 daviklius uz 15eur siuliau,tai net nesidomejai,o dabar pjaustysi batareikas,pisies,klijuosi..  :goodboy:
Problema tame, kad tavo daviklius visų pirma reikėtų pririšti prie auto iš naujo. O tai minimum dar 15-30 eurų, o gal ir dar daugiau+laikas+benzas. Vilniuj už mažiau šiais laikais net į snukį negausi.  +Nėra jokios garantijos, kad tavo davikliai veikiantys, ventiliai oro nepraleidžia ar neprasisuka, kaip buvo su vienu iš maniškių. +Tavo davikliai tokie pat seni, taigi faktas, kad ir jie nelaikytų daugiau nei 1 ar 2 metai ir nusėstų baterijos taip pat. Ir vėl ta pati istorija iš naujo....
Na, nepavyko sandėris, bet taip jau būna. Tiesa pasakius dingai kažkur, tai net nesitikėjau skambučio sulaukti... Sorry, kad sugaišai laiko.
Dabar norėsiu ardysiu, norėsiu - ne. Dėjau aš ant tos lemputės, kad dega, gal tik iš sportinio intereso pažaisiu...
Kadangi esu draugui padėjęs, kurio įmonėj perku/montuoju padangas, tai jis man praktiškai dykai nuvalė ratus, nugruntavo, nudažė, pakeitė ventilius ir oro nutekėjimas dingo. Manau, kad geriau sutvarkyti ratus ir be daviklių, nei turėti daviklius, kurie galimai bus tik dar didesnis galvos skausmas.