Kaip saugotis nuo ilgapirsciu

Pradėjo Donciulis, Gruodis 10, 2015, 19:48:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ivo9

bladas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Gruodis 11, 2015, 10:44:11 AM
Tai apie ka ir kalbu. Arba tegul viska sukompiuterizuoja, arba tegul padaro protingo dydzio technini pasa.... Pvz. JAV registracijos dokumentas - kredito korteles dydzio... O siaip turiu KASKO, tai esu ramus.
KASKO nepadės, jei (neduok dieve) mašina dings kartu su tech. pasu, kaip jau rašiau yra buvę žmonėms. O tech pasas į standartinę vyrišką piniginę telpa. Paprastai jį mašinoje laiko tos šeimos, kur keli žmonės vairuoja tą pačią mašiną. Mūsų vairuotojo pažymėjimas dar normalus. Esu matęs pas lietuvį ar tai UK, ar tai airiškas "teises", tai jos tokio formato kaip mūsų  TA lapas

lemūras

Sveiki,
Čia tik šiaip mano pamąstymas, ar šitie Corolla Verso vagysčių mąstai tikrai dideli Jūsų nuomone? T.y. nuvarytos 4 mašinos per 10 d., o kokia kitų modelių vagysčių statistika? Kažkaip nėra su kuo palyginti...

Nes man tai kažkaip paskaičius straipsnį panašu buvo į užsakytą reikalą... Įsivaizduokit, esi draudimo bendrovės marketingistas, ir galvoji kaip čia pastimuliuot paklausą... :D pažiūri į gatvęs kokių auto daugiasia (daugiausia potencialių klientų), išsitrauki duomenis kiek pavogė per pora savaičių... a, 4 nėra, vadinasi tinka, tada užsisakai straipsnį pas delfį, ir stebi kaip auga kasko draudimo pardavimai... :D
Gal ir mažai tikėtina ši versija, bet čia tik šiaip mano pamąstymas šia tema... Jokiu būdu nesakau kad KASKO nereikalingas, blogas ar pan... :) Bet negi jau tikrai Corollos verso paklausesnės tarp vagių nei kokie BMW X5 ar pan... :)

lemūras

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/skamba-nauji-perspejimai-vagys-sluoja-dvieju-modeliu-automobilius.d?id=69823596

Na va jau ir poną draudimo atstovą pakalbino :D kažkaip tikrai kvepia užsakytais straipsniais, kartas nuo karto tokie išlenda tiek būsto draudimo tiek kitomis temomis... :)

Venza

Kvepia nekvepia,bet savo masinyte saugok labiau  ;)  .kaip ten bebutu,bet Verso is tikro pavagia gan nemazai ir ko gero kitais metais kasko draudimui jau nebeuzteks III lygio apsaugos.Priedo ir pats draudimas gali pabrangt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Niurkt

,,Toyota Corolla Verso" automobilių per 2014 m. pavogta 12,
o per 2015 m. (iki šios dienos) – daugiau nei dvigubai daugiau – 30.

Faktas toks, kad dar šešios ir bus trigubai daugiau  :) Ir pagal mane tai yra tikrai nemažai ir kiek kitų markių pavogė čia nelabai žaidžia, nes šiuo atveju mūsų vairuojamas corollas medžioja  :)

Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

augisz

Is patikimu saltiniu gavau tokia info, kad ilinde i masina jie nukelia bardacioka ir per ten su kazkokiu bloku zaidzia su raktu pririsimu. Siuo atveju obd2 keitimas-slepimas netinka. Taip daroma su VW markem. Ir vagia ne tik Toyotas, bet aplamai visas-dabar dejo i 2001m bmw ir turio daviklius, ir peidzeri, ir tumbleri. Buvo mintis man detis perexoda obd, bet sake nevargti geriau, nes nepades.   :P  aisku visiskai ramiai miegot tik su kasko galima, bet peidzeis ir tumbleris bent nuo "peliuku" apsaugos  (h)

Niurkt

arba palikt paslėptą telefoną kur ilgai batarkė laiko, ten tos paprastos noškės 2 savaites atlaiko batarkė jei ne ilgiau  :D tai va palieki kur paslėpęs ir vdrug nuvaro tada jau pagal telefoną atseki, o kai atseki jau kiekvieno fantazijos vaisius ką toliau darai  :D
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

augisz

Dar geriau suni laikyt salone. Vietos daug atlenkus sedynes, nepucia vejas ir vanduo nelasa. O jei dar niaukti langai tai isvis  :G realiai tai bent nuo "peliuku" peidzeri detis reikia. Ir nelaikyt kazkur striukes kisenej. Bus profas tai ir su viskuom nuvarys ir telefona dar i lombarda tavo atiduos.

arytis

Zmona draudime dirba, tai sake vakar puse kasko uzklausu del corolla verso buvo:)

Henris

bet man keista kad ima Corollas Verso. Kokia nauda? Ka is ju uzdirbt galima? As suprantu kai ima Lexus RX apynauji, tai jo kaina salone per 60k eur. Bet Verso....
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Venza

Citata iš: Henris Įrašytas Gruodis 15, 2015, 22:49:39 PM
bet man keista kad ima Corollas Verso. Kokia nauda? Ka is ju uzdirbt galima? As suprantu kai ima Lexus RX apynauji, tai jo kaina salone per 60k eur. Bet Verso....
RX paimt nera taip paprasta Lietuvoj,praktiskai visus saugo palydovine sistema.Corolla,bent iki siol "saugojo"  :D  gamykline signalizacija,taigi nuvaryt,kaip du pirstus apmyzt  :-]  .Verso detaliu paklausa rinkoj tikrai didele,taigi atsiranda ir pasiula  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

lomonosovas

pries kokias 3 savaites norgej prie vieno prekybcentrio maciau dar tuose krastuose nematyta senaji VAZ 2109 samara, visa kiaura kaip retis, kumscius gali kaisioti i prapuvusias skyles bet apsaugos lygis-1 :D, ant vairo uzdetas dar tarybmeciu naudotas uzraktas kad vairo neitu pasukt :bedantis: gal reikia ir mums prie tokiu gryzt? :D

Bemsas

Bemsas