centrinis uzraktas*

Pradėjo Daruska, Sausis 04, 2010, 20:23:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

Daruska

Sveiki,gal kas galit patart del centrinio uzrakto.Pradejo nesirakinti vienos puses dureliu centrinis uzraktas,centrinis veike nuo signalizacijos pultelio.Kokia galetu but beda,nes pries tai nakti kelis kartus buvo isijungus signalizacija be jokios priezasties.Tai galvoju ar cia bedos su signalizacija ar koks centrinio uzrakto gedimas.Tu dureliu centrinis neveikia ir rakinant su rakteliu.Aciu

mind

Buvo man tas pats su vairuotojo durelėm, po 2 dienų atsigavo. Šiandien galinės neveikt pradėjo. Nesuku galvos- savaitgalį atšilimą praneša. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Rensy

mano draugas iseme dureliu uzrakta, ji ispurske skysciu nuo spyneliu uzsalimo ir atgal surinkus viskas ok veikia, db jau nebeuzsala.

pauliusdd

Šalčiai visada pridaro baikų. Jei po atšilimo neatsistatys, teks dureles ardyti.
टोयोटा इस बल.

fennix

pas mane taip pat centrinio varikliukas nebedirba ir abidniausia vairuotojo dureliu... Labai itariu kad uzsales. tai teks ziuret kas ten su juo ne taip savaitgali :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

ketvirtasis

Tai čia problemos su tom mašinytėm, kurios kiaurą parą lauke stovi?

mind

Citatapauliusdd parašė:
Šalčiai visada pridaro baikų. Jei po atšilimo neatsistatys, teks dureles ardyti.
Bet iš vidaus tai juk atsidaro? Bent pas mane taip buvo. Tik nelaužk iš karto rankenėlės, o tą fiksatorių atlenk pirmiau ir uždaręs nepamiršk fiksatorių vėl užlenkt, nes liks durys neužrakintos.

Citataketvirtasis parašė:
Tai čia problemos su tom mašinytėm, kurios kiaurą parą lauke stovi?

2 žiemas prastovėjo ir jokių cirkų nebuvo.

mind

Centrinis nuo rakto neatrakina tik užrakina, nuo kur pradėt ieškot gedimo?

GALLANT

Ar tik nebus knopke rakte pasibaigus ;) arba siaip kur kontaktas patrukes. Bet viena aisq bedos reikia ieskoti rakto valdymo pulte.

joske5

O gal batareika pasikeisk. Man irgi reikedavo daug minkyti mygtuka kol sureaguodavo centrinis. paspaudus lempute uzsidegdavo, bet centrinis nereagavo. Pasikeitus batareika pasitaise viskas.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

NNZ

šiaip pabandyk batareiką pasikeist, vistiek jau turbūt kokie 2metai nekeista, tai tikrai nepamaišys, o jei nepadės, tai galėsi giliau rakte pasiknist.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

Citatamind parašė:
Centrinis nuo rakto neatrakina tik užrakina, nuo kur pradėt ieškot gedimo?

Geedimas PAŠALINTAS

Receptas:
Įlipi į automobilį, užsidarai duris, įkiši raktą, įjungi degimą, palauki 20-30 sekundžių, 2 kartus paspaudi veikiantį mygtuką (mano atveju- LOCK), turėtų girdėtis , kad suveikė centrinis- viskas ,raktas veikia.

HDPaulius

Sveiki,

Išbandžiau ir receptą siūloma, bet vis tiek neveikia, išvis nereaguoja centrinis. Taip pat pakeisti elementai, saugikliai vis tiek nieko - tik į LOCK komandą reaguoja pultelis. Buvau pas elektrikus, pažiūrėjo, išardė surado centrinio blokelį, sako, kad dėl jo kaltės yra kažkas, nes niekur kitur nieko neranda, dėl kurios priežasties neveikia UNLOCK komanda. Buvo atsivežę ir nuo kitos mašinos centrinio blokelį, bet sako schemos blogos ar kažkas, kad neišeina pajungti, tai siūlė dėti kažkokius du pultelius už 150lt, bet dar susilaikiau, vis dėlto, reikia ieškoti pagal kodą to centrinio blokelio ar kaip? ar tų pačių metų mašinos blokelio m?

Ačiū už nuomones

mind

Pabandyk atjungti akumą ir po to pajungus pakartoti receptą.

Arba dar vienas receptas:
1. Durys uždarytos, raktas ištrauktas
2. Atidarai vairuotojo duris įkiši raktą į spynelę, ištrauki.
3. 2X uždarau- atidarau duris, įkišu raktą, ištraukiu.
4. 2X uždarau- atidarau duris,, uždarau, ijungiu/išjungiu degimą, ištraukiu raktą.
5. Automobilis automatiškai 2X atidaro uždaro spyneles, lauki 25 sekundes.

HDPaulius

Mind, ačiū, viskas pagal receptą suveikė, bet jokio efekto, vistiek tas pats, veikia tik LOCK migtukas, tai kaltas centrinio blokelis?

Ačiū