Prisivažinejau...

Pradėjo barzda, Sausis 05, 2010, 09:54:45 AM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Sveiki,
suprantu kad avensis nelabai tinkamas  provėžuotiems miškų keliukams, bet jau taip atsitiko... motoro apsaugos viena dalis liko kažkur miške, kita - suplyšo (suremontuosiu). Dingo ta galis kuri virš karterio... Ar galima kur nors jos paieskot? Ar nesukt galvos?...

wikcia

tam atvejui geriau tiktu land cruizeris:)
o siaip paieskojus srote turetum rasti.nera labai einama detale manyciau. blogiau nebus jei uzdesi ta apsauga, nebent nesurasi

barzda

Spėju pasirinkimas nėra didelis...

vytouts

sveiki visiems, Gal kas buvo susidures su sankabos problema?Po ilgos keliones ir N.M.sutikimo Italijoje,nedavaziavau iki Vilniaus 250km,teko grizti ant tralo.Vaziuojant dingo trauka,begis ikaltas,bet sustojau.Toks triuksmas girdisi ,kaip dvi girnos sukasi.Greiciu deze mechanine.pasivazinejau:@

variklis D4D dizelinas
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

Saulius SSS

tai cia tipo sankabai batai parejo.ne kokia metu pradzia.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Virgis13

vytouts

uzuojauta, speju cia bus smagratis su sankaba, avensiu D4D beda, ta pati beda yra ir corola verso ir deja kai kuriose paprastose corollose dyzelinese, siuose auto saatosi plaukiojantis smagratis kuris turi gyvavimo riba kazkur apie 150 stuku km. tojotos servise dlis kainoja 4500, jaigu statyti vel toki pati geriau ji pirkti LIRO parduotuveje, orginalas 3100 kainuoja, bet as surizikavau ir nusprendziau statyti neplaukiojanti ir kaina mazesne ir daugiau nebepasikartos tfiu tfiu tfiu

FUX

o jauciasi, kad ne plaukiojantis pastatytas ?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

ketvirtasis

Neskubėk mokėti Liroj, dar EOLTAS toks yra ir į ten paskambik.
Esu nemažai iškritikuotas dėl to smagračio juk sakiau, kad mašinos ribotas naudojimo laikas. Didelė užuojauta, jau esu apturėjęs šią ligą.

Virgis13

na kai as suzinojau kas man gresia,  buvau soke ir visur visko bandziau ieskoti, cia jau paciam spresti, bet Eolte pasiule Luk sankaba kuria is kitu atsiliepimu yra SSS,
o plaukiojantis smagratis sukurtas tam kad mazintu dyzelinio varklio keliama fibracija, o kaip bus su neplaukiojanciu pasakysiu po savaites ;)

vytouts

nesupratau,ka reiske SSS? SUDAS AR KA?

Saulius SSS

"SACHS" gera vokieciu firma.kiek skaiciau tai lyg kazkas rase,kad nuo senosm Carinos deda paprastus ir puse gariunu vazineja taip nesukdami galvos.pas mane paprastas tai patikek tikrai "nenusivibruoju".
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Virgis13

ssss tai didelis Sudas :D
nepersu savo nuomones tu pats spres pagal kainas ar kitus kriterijus ka daryti, siaip tikrai nemazia info siame saite, va ir Sauliaus komentaras kad naudoja paprasta smagraty ir viskas ok

Adga

CitataVirgis13 parašė:
na kai as suzinojau kas man gresia,  buvau soke ir visur visko bandziau ieskoti, cia jau paciam spresti, bet Eolte pasiule Luk sankaba kuria is kitu atsiliepimu yra SSS,
o plaukiojantis smagratis sukurtas tam kad mazintu dyzelinio varklio keliama fibracija, o kaip bus su neplaukiojanciu pasakysiu po savaites ;)
LUK sankabos yra geros "MADE IN GERMANY". Jos pilnai naujos (neatnaujintos).
Statome servise pas save jau 6 metai.. jokių problemų :)

NNZ

tokios kaip LUK ar Sachs, tai nebent blogos rankos statė, tada gal ir yra ššš. O šiaip jei nori gero daikto renkies iš tų 2, jei nori gali bandyt laime su pigesniais variantais gal ir išsiversi, Yra kas pasistatęs ir tavanio gamybos, 30k pravažiavo ir vis dar važiuoja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

vytouts

o kas gali pasakyti,kiek kainuoja LUK sankaba?