Corolla SRS lempute

Pradėjo rosvaldas, Sausis 05, 2010, 19:45:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

rosvaldas

Sveiki.Perziurejau regis viska,bet neradau nieko,kas turetu bedu del SRS. Mano Corolla 2003. Tik nusipirkus pradejo uzsidegineti SRS lepute(oro pagalviu),po kiek laiko uzgesdavo.nuvariau i Toyota servisa,ten sake,kad reikia keisti kontaktine juosta,bet ji nepigi.Nezinau ka daryti,srotuose tokio dalyko nelabai pirksi.O ir paskutiniu metu ji nebeuzsidega...Gal kas turejo tokiu bedu?

ketvirtasis

mažiau klausyk ką ten Autotojoi šneka, 80% kad ir jie grybą pjauna.
Kalbėjau su vienu (kaimynas tokia pačią tojotą turi), tai sakė kad tojotos meistrai išsilakstė. Kiek ten tiesos nežinau, bet čia vienas forumietis centrinį tikrino, tai jam irgi pasakas pribūrė už daug pinigų. O kitur kelis "skatikus" kainavo visas remontas.

rosvaldas

Jau du metus atvazinejau su sia problema ir stai ka pastebejau. Kai uzsidega sis zenklas islipant ima elektra trankyti prisilietus prie kebulo. Kai nedega viskas normaliai. Beje jau ir reciau beuzsidega. Gal koks trumpas jungimasis?

trulikas

abejoju ar su elektros trankymusi tai susieta. kai geras oras lauke, tai mane tiek mano toyota tranko, tiek tevu masinos, tiek darbine, kad pas visas kazkur kazkokia iskrova ar trumpinimas, tai labai abejoju :)
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

Singer

Citatarosvaldas parašė:
Jau du metus atvazinejau su sia problema ir stai ka pastebejau. Kai uzsidega sis zenklas islipant ima elektra trankyti prisilietus prie kebulo. Kai nedega viskas normaliai. Beje jau ir reciau beuzsidega. Gal koks trumpas jungimasis?
Jei elektra trankosi išlipant iš mašinos, keisk aprangą, arba sėdynių apmušalus. Esant sausam orui rūbai sukaupia krūvį nuo trynimosi į apmušalus važiuojant, o išlipdamas tiesiog iškrauni per savo kūną. O dėl SRS, tai čia pilnai gali būt susiję su oro drėgnumu - kažkur yra mikrotrūkis, arba blogas kontaktas, kuris pasireiškia esant sausam orui. Reiktų esant klaidai padaryt diagnostiką ir pamatytum konkrečiai, kas kvailioja.

rosvaldas

CitataSinger parašė:
Citatarosvaldas parašė:
Jei elektra trankosi išlipant iš mašinos, keisk aprangą, arba sėdynių apmušalus. Esant sausam orui rūbai sukaupia krūvį nuo trynimosi į apmušalus važiuojant, o išlipdamas tiesiog iškrauni per savo kūną. O dėl SRS, tai čia pilnai gali būt susiję su oro drėgnumu - kažkur yra mikrotrūkis, arba blogas kontaktas, kuris pasireiškia esant sausam orui. Reiktų esant klaidai padaryt diagnostiką ir pamatytum konkrečiai, kas kvailioja.
Nerasyciau to nepastebejes desningumo. todel ir domiuosi,nes butent tada ir trankosi,nera ne karto nukrete,kai ji nedega...Dare diagnostika Klaipedos Toyota centre,kaip visada skaoma tokiais atvejais-keisti. Taip ir vazinejuosi kol kas. Na dar kai uzsidegs nuvarysiu kitur diagnostika atlikti...Dekui uz patarimus beje;-)

codilx

O isviso buvo prie kompo pajunge?..

Man panasi problema atsitiko. Viskas buvo ok, o viena diena tiesiog pradejo ta lempute blykciot. Paskambinau pazystamui i servisa, tai sake jeigu nestuktelejai kur nors i borta ar stulpa masinos - tiesiog kazkur kontaktas atsikabino. Pas mane dvidure, tai sake gali but del sedynes kai per greit atlenki, arba pvz atsiseda zmogus iki galo nedastumes sedynes, ir pagazavus i vieta staigiai nubega. Kitas variantas, as ta diena pataikiau i duobe nebloga - gal daviklis koks sureagavo. Ir pvz buna kad ta lempute isviso nedega. O jeigu dega, tai tiesiog blykcioja.

Laiko neturejau nuvezt corovos i servisa kad pajungtu ir paziuretu kurioj vietoj streikuoja, bet bent jau mano atveju - panasu kad kazkur tiesiog kontaktas arba daviklis durniuoja.

rosvaldas

Citatacodilx parašė:
O isviso buvo prie kompo pajunge?..

Man panasi problema atsitiko. Viskas buvo ok, o viena diena tiesiog pradejo ta lempute blykciot. Paskambinau pazystamui i servisa, tai sake jeigu nestuktelejai kur nors i borta ar stulpa masinos - tiesiog kazkur kontaktas atsikabino. Pas mane dvidure, tai sake gali but del sedynes kai per greit atlenki, arba pvz atsiseda zmogus iki galo nedastumes sedynes, ir pagazavus i vieta staigiai nubega. Kitas variantas, as ta diena pataikiau i duobe nebloga - gal daviklis koks sureagavo. Ir pvz buna kad ta lempute isviso nedega. O jeigu dega, tai tiesiog blykcioja.

Laiko neturejau nuvezt corovos i servisa kad pajungtu ir paziuretu kurioj vietoj streikuoja, bet bent jau mano atveju - panasu kad kazkur tiesiog kontaktas arba daviklis durniuoja.

Buvo prijunge,del tos lemputes tik ir variau. Sake,kad juosta pazeista,mikroitrukimas,rek ja keisti. Pas juos ji 1200 Lt kastuoja. Nekeiciau,nutariau toliau stebeti ir taip va vazinejuosi. Retai kada uzsidega,ilgiausiai vazinejausi kokias dvi savaites su degancia lempute,o dabar jau koks menuo ne karto. Ji nemirksi,o dega pastoviai jei jau uzsidega.Rytoj planuoju pas kitus meistrus nuvezti,kad pajungtu prie kompo,ziuresiu,ka jie ras.