D-CAT lūžo pakaitinimo žvakė

Pradėjo linas838, Sausis 08, 2016, 14:13:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Kaimynas nuo vasaros vazineja su uzlauztu galiuku. Tikisi kad isspjaus nuo slegio.

Viktoras777

Na as ir esu girdejes is meistru, kad isspjauna kai kuriem varikliam luzusius galiukus, cia dar aisku priklauso kaip prikepe buna

dzonas

Vazinek kiek nori su tuo galiuku, bet turek kisenej nauja zvake. O jei ims ir isspjaus ta galiuka - pajusi iskart kad netraukia ir tada isuksi nauja. Tiesa, man asmeniskai neteko girdeti kad kam isspjautu.
15 metu su dyzeliu

Zaroliz

Kažkada man ant audi b4 buvo visą žvakę išspovę, tai atgal tą pačią įsukau ir toliau važiavau

saresas

Sveiki,nezinau ar i tema,bet toks idomus dalykas. 1 CD-FTV  varikliui keiciau visas pakaitinimo zvakes. Pirmos trys idealiai issisuko ir isukau naujas. Bet su paskutine buvo keblumu. Ją atsukus buvo sunku istraukt. Pažiūrėjau galas  nebuvo nuluzes,taciau nauja zvake iki galo neisisuko. Gali buti,kad kazkada keista ir likes nuluzes galas? ( bandziau vest varikli be zvakes,tai kompresija iseina)  kaip patikrint ar uzluzes zvakes galas?

linas838

Nu kiek teko kalbėti su dyzelistais, sakė važiuoti galima nes visi sako,kad tik išspjauti gali tą galiuką ir pats Rolandas tą patį sakė,tik jokiu būdu negalima užglušinti tos skylės,nes jai spjaus tai gali ir sriegį sugadinti ir tada gali net į vidų įkristi,aišku vistiek neramu taip važinėti kol tas galas ten likes,tik va Rolandas gali priimti tik apie vasario vidurį,nes labai didelės eilės.

ginciavas

Citata iš: saresas Įrašytas Sausis 12, 2016, 01:29:20 AM
Sveiki,nezinau ar i tema,bet toks idomus dalykas. 1 CD-FTV  varikliui keiciau visas pakaitinimo zvakes. Pirmos trys idealiai issisuko ir isukau naujas. Bet su paskutine buvo keblumu. Ją atsukus buvo sunku istraukt. Pažiūrėjau galas  nebuvo nuluzes,taciau nauja zvake iki galo neisisuko. Gali buti,kad kazkada keista ir likes nuluzes galas? ( bandziau vest varikli be zvakes,tai kompresija iseina)  kaip patikrint ar uzluzes zvakes galas?
Galėjo sriegis susimalt, dėl to ir neįsisuko iki galo.

Joni

Nusiperkam nulūžusiom žvakėm įrankių rinkinėlį ir dirbam. Tikrai nebrangu

Kad ir BGS-technic 138

linas838

Nu gal tiek to patikėsim tam kas išmano šį darbą,kad nepasidaryti dar daugiau bėdų

Venza

Citata iš: Joni Įrašytas Sausis 12, 2016, 10:13:49 AM
Nusiperkam nulūžusiom žvakėm įrankių rinkinėlį ir dirbam. Tikrai nebrangu

Kad ir BGS-technic 138
Nebrangu tai nebrangu,bet dar ir igudziu reikia ir ismanymo.Daug kam ir lempute perdegusia pasikeist jau issukis  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dzonas

15 metu su dyzeliu

lomonosovas

Citata iš: dzonas Įrašytas Sausis 12, 2016, 16:59:50 PM
netycia radau tokia nuoroda http://zvakiukeitimocentras.lt/?nul%C5%ABzusi%C5%B3-zvaki%C5%B3-issukimas,15
gal kam pravers
bet tu paziurek kokie jie kosmonautai, 1 zvakes pakeitimas vos ne 9 e, tik pakeitimas

Venza

Tai jeigu keicia su garantija,kad nuluzusi zvake ju problema,tai skaityciau normalu uz rizika,bet jeigu tik uz pakeitima,o nuluzusias issuka uz atskira kaina,tai tikrai kosmonautai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ToyotaClub

Po euro ivedimo visi kosmonautai pasidare :D
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

linas838

Aš kai buvau Alytuje su savo bėda,tai tie vyrukai sakė vien už vienos žvakės pakeitimą ima 15eur.