Dyzelis tepale (Pradeu pykti ant toyotos)

Pradėjo laurynui, Sausis 09, 2010, 21:49:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Va tau ir D4D varikliai, ne pirmam vos neuzkala, nes saliarka subega i tepala, tai gal jie ne tokie jau ir puikus? Cia man sukilo abejoniu :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

OSU_FC

Viskas normaliai su tais D4D ir su tojotomis. Belekokiam servise apsilankyk, apie kiekviena marke visko prisiklausysi. Visko buna tiek toyotai, tiek zopeliams, tiek gegagenams tiek belekuriai kitai markei. Tik skiriasi daznumas ir tikimybe, kam ir kaip tai atsitiks B)

wikcia

Cia dar daug kas priklauso ir nuo aptarnavimo bei eksploatacijos. o siaip apie toyotas geriausi atsiliepimai meistrųB)

laurynui

Gal su jiais ir normaliai va o ka man daryt  :@
Nieko
Nera
Neimanomo

NNZ

Citatalaurynui parašė:
Gal su jiais ir normaliai va o ka man daryt  :@
na arba stumti, arba atidžiau stebėt alyvos lygį.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Kestutis777

Na, visko pasitaiko... As savo passata pirkau uz 24 000, sukisau i ji 9000 ir pardaviau uz keliu metu uz 10 000. logikos ner, bet mane tai atbaide netik nuo folksvogno, bet isvis nuo visu vokisku masinu ;)
Siulau vazinetis ir stebeti. jei beda kartosis, stumk. gal tau ja ir pardave, butent del tos priezasties... o seip, teiraukis pas atstovus apie beda. jei tu ne pirmas, vadinasi jie turi zinoti priezasti ;)

audrius

Parduok tada, kai nebemielas automobilis arba tada, kai prarandi maziausia pinigu t.y is isaiciavimo ir dzin sentimentai, tik nepamirsk parduot lengva, tik nupirkt geraaaaaaaaaaaaaaa auto labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sunku.B)
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

laurynui

CitataKestutis777 parašė:
Na, visko pasitaiko... As savo passata pirkau uz 24 000, sukisau i ji 9000 ir pardaviau uz keliu metu uz 10 000. logikos ner, bet mane tai atbaide netik nuo folksvogno, bet isvis nuo visu vokisku masinu ;)
Siulau vazinetis ir stebeti. jei beda kartosis, stumk. gal tau ja ir pardave, butent del tos priezasties... o seip, teiraukis pas atstovus apie beda. jei tu ne pirmas, vadinasi jie turi zinoti priezasti ;)

Nonoriu atstovu izeist bet jau viena karta teiravausi pas juos   tai paskaityk mano tema  prie corolla    centrinio uzrakto problemos  ir suprasi apie atstovu  geruma
Viskas man butu gerai simtas metu  

Jiai as buciau LT  visa laika    tai dzin paskambinciau nutemps draugai   bet jiai man tai uzsieny islys tokia beda tai remontas kainuos tiek pat kaip ta masina  va kas mane gazdina  o siap tai sutaisiau  ir pamirsau  per meeta   pabazarinsim  :)
Nieko
Nera
Neimanomo

laurynui

Velnias kiek tas gelezis gali man nervus gadint  
Nieko
Nera
Neimanomo

Memelis

Man tiek is pazistamu autoservisuose, tiek tech. apziuruose tik gerus atsiliepimus apie mano auto teko girdet. Ir pats vazineju greit jau 3 metus, tai tik priekines stabdziu kaladeles keiciau. Daugiau nieko... Servisas Toyotas irgi profesionaliai dirba. Teko su pazistamais lygint kaip dirba Honda, Audi ir VW, tai visada pasidziaugdavau, kad Toyotaj tokiu bedu nesu girdejes... Oficialu atstovu kainos nera ju stiprioji puse, bet ka padarysi. Gali rinktis ir kitur.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

audrius

siandien su ford c-max 2007m 2 ltr D 100kw laksciau,  galiu pasakyt man tai lb patiko.:D
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

horn

O mane užsakovė vėžino su 2008m avensiu 2.0, apsijuokiau paklausęs ar ne dyzelis, bo garsas toks lyg dyzelis tyliai dirbtų

MindaugasB

Siaip trumpais atstumais vazinejamas mano Auris, bet keleta kartu vaziavom didesnius nei 15 km atstumus ir skydelyje  issoko "OIL MAINT SOON" ispejimas. Siandien Tokvila pasake, kad tepalo lygis pakilo 1 cm nuo max ribos. Itaria tarpstumokliniu ziedu nusidevejima. Minejo, kad reikia palikti masina kazkur 5-6 val. ir mechanikai ses vaziuoti apie 80-100 km atstuma ir pasijunge kompa duomenis gyvai ziures.

Kazko nedziugina manes tokia informacija. Gal kas patarimu kokiu turit i kuria puse pradeti ziureti? Cia modeliuka sake, kad jai uzteko purkstuku tarpines pasikeisti. Mano purkstukai isimti nebuvo, bet pasitikrinti ar reiketu?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Tai kiek suprantu jei tepalo daugiau nei reik kompas klaida ismes? Ar blogai supratau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

toyotad4d

cia kaip suprantu dyzelis i tepala varo, tuomet tai tik per purkstuku tarpines.....