Toyota avensis verso 2,0 85kw D4d sankaba

Pradėjo Sunty, Sausis 28, 2016, 18:49:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Paprasčiausias variantas paskambinti oficialiam atstovui ir pagal kėbulo VIN pasakys.

TYRAN

Tai man Tokviloj kai pirkau ir dariau diagnostiką sakė, kad dvimasis. Bet kolegos va tam prieštarauja

Laisvidas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 31, 2016, 12:17:38 PM
Tai man Tokviloj kai pirkau ir dariau diagnostiką sakė, kad dvimasis. Bet kolegos va tam prieštarauja

Paskaityk sita tema gal isitikinsi.
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2046.0.html
Kodel butent blue print? Juk yra tikrai normalesniu gamintoju. Imi aisin kt 308a ir toliau vaziuoji tuos 300k

ginciavas

Pažįstamas keitė, tai pas jį stovėjo vienmasis smagratis. O dėl blueprint, tai manau čia geriau netaupyt ir pirkt aisin, nes pats pasistačiau blueprint ir dabar vėl teks keisti.

aleks

Jeigu reikes sankabos Vilniuje tai galesiu padaryt nuolaida Acuroje:-)

Sunty

Na, man nebūtinai blueprint reikalinga. Tesiog pas baltarusus skaičiau kad į blueprint Aisin irgi deda

Sunty

Citata iš: aleks Įrašytas Sausis 31, 2016, 13:45:51 PM
Jeigu reikes sankabos Vilniuje tai galesiu padaryt nuolaida Acuroje:-)
Viliojantis pasiūlimas, bet aš tolokai nuo Vilniaus gyvenu  :)

aleks

mindaugasj

iparado

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 31, 2016, 12:17:38 PM
Gal paveluotai, bet ir pas mane stovi vienmasis, kai tvarke, ziurejo :) 2005 m, d4d...kaip bebutu keista, I paprastus avensius eina dvimasis :) gal cia kaip su DPF filtrais, kur vienuose verso stove, kituose ne...

Laisvidas

Citata iš: iparado Įrašytas Kovas 03, 2016, 09:21:19 AM
Gal paveluotai, bet ir pas mane stovi vienmasis, kai tvarke, ziurejo :) 2005 m, d4d...kaip bebutu keista, I paprastus avensius eina dvimasis :) gal cia kaip su DPF filtrais, kur vienuose verso stove, kituose ne...

Visuose avensis verso buvo dedamas vienmasis smagratis be isimties.