Keletas klausimų apie Toyota Corolla Verso II, 2006m

Pradėjo Tomas86, Vasaris 06, 2016, 18:32:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tomas86

Sveiki, forumiečiai,

jau 4 mėnuo džiaugiuosi savo nauju pirkiniu 2006 Toyota Corolla Verso, 2.2, 100kw, 2006-12. Ieškojau ilgai, kol pavyko rasti labai gerą variantą. Tačiau, ko man trūksta iš komplektacijos, tai porankio, autopiloto ir priešrūkinių lempų ( hologenų)
Taigi, turiu keletą klausimėlių:
1. Nusiimiau groteles, radau fyškutes- tai jei nusiperku groteles su Hologenais, man reikalingas papildomas jugiklis? Ar jis sujugtas su svirtele, kur įsijungia lempos? Kur galima susimontuoti Vilniuje, jei reikia papildomo jungiklio?
2. Autopilotas- kaip sužinoti ar jis yra, ar tik nėra svirtelės? Kur galima susmontuoti Vilniuje?
3. Ar įmanoma porankį susimontuoti, kiek mačiau nuotraukose kitų automobilių sėdynes yra numatytos vietos, o kaip susimontuoti, jei jų nėra?
Ačiū už pagalbą iš anksto.

Bemsas

Cia ilgai ieskojai plikiausios komplektacijos? Ten turbut dar daug ko truksta: lietu ratlankiu, klimato kontroles, galiniu el.langu, tamsejacio veidrodelio, lietaus davikliu, VSC stabilumo kontroles, BA stabdymo asistento, TRC antipraslydimo, stogo AIRBAG ir t.t :)

1. Nusiperki groteles + priesrukinius  + posukiu svirtele + rele + saugikli. Viska sujungi ir veiks.
2. Autopilota sumontuoti uzteks svirteles. Dyzelinia kompai visi palaiko autopilota.
3. Porankio atskirai niekas neparduoda, tik kartu su salonu. Sedyneje paciupinek, turi buti paruosta tvirtinimo veta.

kajima

Tikrai , labai idomi komplektacija.  Turbut ragai ir navi su kamerom ir monitoriais, kabliu irgi nepriklauso .

Bemsas

Citata iš: kajima Įrašytas Vasaris 06, 2016, 21:09:07 PM
Tikrai , labai idomi komplektacija.  Turbut ragai ir navi su kamerom ir monitoriais, kabliu irgi nepriklauso .

Kablys dazniausia priklauso :D Tokias plikas komplektacijas ima tik darbui.

Tomas86

Aš perku ne kompą, ne ekraną, ar dar kokį šūdą, aš perku automobilį ir jo būklę, o ne privalumus ir pilniausią komplektaciją ir triperį kelyje.

Henris

sako, kad vagia sitas masinas be proto ant daliu. Tai pasirinkimas daliu srotuose turetu buti, o siaip apsidrausk KASKO jei dar to nepadarei
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Mants

man tik idomu, kaip reikia pasigest halogenu ?
nu as per visa savo vairavimo praktika, bei turetas ivairias masinas, niekada nesu naudojes priesrukiniu lempu :) na patikslinsiu, gal iki 10 kartu :D tad kaip ju reikia pasigest ? ar cia tipo tik kad grazu norima naudot ?
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Bemsas

As irgi neseniai suradau priesrukiniu panaudojima: priekines kameros pasvietimas. Nakti su trumpom sviesom nesimato nieko, su priesrukiniais viskas matosi, nes sviecia prie pat zemes (y)

Mants

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 07, 2016, 09:21:07 AM
As irgi neseniai suradau priesrukiniu panaudojima: priekines kameros pasvietimas. Nakti su trumpom sviesom nesimato nieko, su priesrukiniais viskas matosi, nes sviecia prie pat zemes (y)

reikia dabbar laukt kitu praktiniu panaudojimu :)

TYRAN

Citata iš: Mants Įrašytas Vasaris 07, 2016, 09:29:17 AM
reikia dabbar laukt kitu praktiniu panaudojimu :)

Duobes ant kelio geru kampu apšviesdami išryškina.

Mants

Citata iš: TYRAN Įrašytas Vasaris 07, 2016, 09:33:54 AM
Duobes ant kelio geru kampu apšviesdami išryškina.

na nakti tai dar pateisinu, o koks panaudojimas ju dienos metu, nes didzioji dalis vairuotoju net ir diena ju neisjungineja :)

TYRAN

Praktinis panaudojimas dieną toks, kad praktiškai visi naudojantys galvoja, kad kiečiau atrodo :)

Mants

Citata iš: TYRAN Įrašytas Vasaris 07, 2016, 09:38:00 AM
Praktinis panaudojimas dieną toks, kad praktiškai visi naudojantys galvoja, kad kiečiau atrodo :)

va cia vienintelis panaudojimas :)
as va kolegai isjungiau priesrukines, sakau negalima vazinet, baudas gausi
po kiek laiko ziuriu jau vel su jom vazineja :) ir ka tu jam padarysi

Zaroliz

augisz

Man pravercia tik ryte kai dar tamsu arba nakti parvaziavus is darbo i kiema prisiparkuot, kad su trumposiomis nespigint i langus kaimynam :D Nakti vaziuojant irgi nepastebejau jokio privalumo apart platesnio apsvietimo i sonus. Per ruka vaziuojant laaaabai tirsta irgi nepastebejau, kad kazka padetu kai matomumas 10m.  :think: