Neuzsegtu dirzu signalo isjungimas

Pradėjo rumin, Sausis 21, 2010, 22:24:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

fennix

Citataoscar666 parašė:
na bet aciu dievui dirzu segimasis man jau nebera butinybe,tai jau tapo iprociu

Na LABAI idomiai sita fraze nuskambejo... Toks jausmas lyg butum zygdarbi padares kad ismokai prisisegt. Man idomu kodel saves nekeiki uz tai kad kazka darei prastai. Vietoj to giri uz tai ka siaip ar taip turetum daryti ir tai daro visi normalus zmones. Cia tas pats kas pasakyciau... VAU!!! ismokau kalbet nesikeikdamas... absurdas gi
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Edvatronas

na ismokt kalbet man butu zygdarbis... (nesikeikiant)

kestasima

fennix

Saunuolis :) Sekantis technologijos zingsinis- Airbag'u atjungimas, o taip galu gale ir stabdzius atjungsim :)

Edvatronas

NNZ

Citatafennix parašė:
Saunuolis :) Sekantis technologijos zingsinis- Airbag'u atjungimas, o taip galu gale ir stabdzius atjungsim :)

tai jis atjungė garsą, o ne diržus ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

fennix

taigi garsas atjungiamas tam, kad neerzintu kai vaziuoji neuzsegtais dirzais. Priesingu atveju problemos del garso nekyla :)

Edvatronas

+1 bet nzn kaip pas tojota (nes pas mano senute ner tokiu pribumbasu, o corolloj 2003 irgi kiek pamenu nera (nes visada prisisegu...)).
bet pamenu pas drauges colt'a budavo, kad tik pradedi vaziuot - iskart ikyriai pradeda pypset, o as pvz parkinge sukinejuos bandau priparkuot ir pan... sutinku, kad gal reikalingas daiktas, bet galetu veikt pvz pasiekus koki 40 km/h greiti ar pan... nu kam man tie dirzai stovejimo aiksteleje.

bosis

CitataEdvatronas parašė:
sutinku, kad gal reikalingas daiktas, bet galetu veikt pvz pasiekus koki 40 km/h greiti ar pan... nu kam man tie dirzai stovejimo aiksteleje.

Visiškai sutinku, ypač nervina, jeigu užbuksavai arba manevruoji atbulom su priekaba:(
facelift ;)

Giedrius34

Liuks. Dekavoju zmogui kuris atkase toki dalyka. Dirza prisisegt jau tapo instinktu, nes tas garsas vesdavo is proto. Miske grybaujant teko pavaziuot 10 m, tai kai segiausi dirza pro saly eja kaimieciai akivaizdziai juokesi... :D o dabar bent jau nereikes segtis kada nereikia...
ტოიოტას გამძლე

darcaa

Seiki, o kaip atjunkt Toyota Avensis D4D 2.0 (2003(galo)) dirzu signala? Tiksliau ar eina taip pat panasiai atjungt? Gal kas zinot kur tokiu bajariuku ieskot, ciki dalykeliai. aciu.
Avensis II 2003

zuviss

Liuks,suveike garsinis dirzu signalo atjungimas:)

darcaa

Aš ir labai patenkintas šia galimybe. Diržą seguosi visada, bet buna situaciju kai to nereikia :)
Avensis II 2003

hugg666

Kiek supratau reikia ijungti degima, ir pries tai paspausti ta kairy migtuka kur salia ekranelio kur rida rodo, ar ijungus degima ji nuspausti ir laikyti 10 sekundziu? Kuriame ekranelyje turi koks uzrasas uzsidegti ir ka spausti, jog nebepypsetu? Ryt bandyciau pasidaryti :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatahugg666 parašė:
Kiek supratau reikia ijungti degima, ir pries tai paspausti ta kairy migtuka kur salia ekranelio kur rida rodo, ar ijungus degima ji nuspausti ir laikyti 10 sekundziu? Kuriame ekranelyje turi koks uzrasas uzsidegti ir ka spausti, jog nebepypsetu? Ryt bandyciau pasidaryti :)[/quotei]ijungi degima poto spaudi mygtuka,nes jeigu paspausi mygtuka o poto degima ijumgsi tai tik nusinulins alyvos indikatorius